RUSS 2014

Gor morgen. I dag tidlig våkner jeg med en fantastisk drøm. Å det var å være rød russ. Jeg er en person som ville og være rødruss men i fjor var jeg dessverre svartruss istenderfor. Men neste år har jeg tenkt og blir rødruss 2014. Altså for å være gøy, uansett går jeg ikke på skole lenger men SO WHAT? Det er jo bare gøy det, ut og fester hver dag, møte nye folk, gjøre gale ting, drikking, fest og mer..!! HVA TENKER DERE TIL DET? JEG MED RØDRUSS 2014 ELER IKKE?

SVART RUSS 2013

2 kommentarer

Christine Støle

05.11.2013 kl.14:08

Jeg er selv blåruss i år :-)

joHN

23.04.2014 kl.08:30

Til Årets Russekull og Russepresidenter.

Russetiden nærmer seg med raske skritt og håper dere ikke dropper de hvite russefrakkene til fordel for russeklær som hettegensere, snekkerbukser og collegejakker.

Bortkasta penger å kjøpe masse russestasj og klær fra Russeservice og andre leverandører, når man kan gjøre det lett, enkelt, billig og kreativt med å designe russefrakken. Det er mere sjarmerende og ekte.

Vi trøndere er kreative så vi vil designe noe av russeutstyret selv, og ikke bare ha kjedelig ferdigordnet collegegenser, bukser og hettegenser . Som alle andre russ i landet bruker.

Trondheimsrussen har alltid skilt seg ut med russefrakkene og russen i hele Norge er misunnelig på oss. At vi har skilt oss ut og har egne tradisjoner som de hvite russefrakkene .Det er bare Trøndere som bruker den og den skal bæres med stolthet.

At andre russ i landet kaller oss «harry» fordi vi bruker russefrakk, skal ikke påvirke oss til å slutte å bruke russefrakken, som er Trøndernes identitet og tradisjon i russetiden hvert eneste år. Man skal være stolte over den tradisjonen vi har med russefrakk.

Trondheimsrussen bør ta russefrakken tilbake og få flest mulig til å bruke den.

Sjarmen med å være russ er å skille seg ut og ikke være som alle andre russ i landet.

Så ta på dere russefrakken med stolthet på russefester og samlinger .

Forsvar russefrakken vår.

Vil se masse av russefrakker i Trondheim i mai..

Skriv en ny kommentar

hits