MEGED BRILLER

Hahaha ser gammel ut ??

Ok

BIG BEN

ON AWAY TO ENGLAND

YESTER DAYS OUTFIT

THE LITTLE DOG

Coming soon

LONDON BRIDGE

ROYAL DOCKS

INNKJØP

SUSHI

Kommer i morgen

Ok

Dagen i dag.

Kommer senere

STORD

Tekst og bilder kommer senere :)

Ek

Jesj

UKENS INSTAGRAM

Hva syns dere?

TAR SOL

Ute på balkongen og koser meg med sol i dag også. HVA GJØRE DERE?

PARADISE HOTEL

Hei kjære lesere og bloggere. Beklager for dårlig blogging i dag, har fri til neste mandag derfor har jeg sovnet lenger. Akkurat nå ser jeg på Paradise Hotel nå, Gjør dere det samme?

SNØ I MAI - WTF

Whut!! Sier jeg bare! Hvorfor skjedde dette her hos meg akkurat? Hvorfor snø er ikke borte i denne tiden!! Er det snø hos deg?

SHOPPING

Akkurat nå shopper jeg med to av mine venninner :) vi har vært rundt omkring. HVA SKAL DERE IDAG

GOD MORGEN

Hei! Akkurat nå vil jeg ikke på skolen men må bare. Er du også samme person som meg som er skolelei? :/

We Are back

Åååå jeg savner og blogge! I går så jeg masse flotte kommentarer fra andre blogger om at de vil ha meg tilbake. Derfor vil jeg blogge igjen. Hva har dere gjort i dag da? Jeg fikk besøk av min kjæreste Erlend. Her er et bild av oss.
Er dere glad for å ha meg tilbake?

JEG VIL LESER BLOGGEN DIN

God Morgen. Nå er det tiden å står opp tidlig og på skolen igjen.. Liker det ikke. Hva med dere som har fortsett fri da?

Endelig i Oslo

Jippy nå er jeg og Helene er endelig i Oslo. Vet dere hvor vi er nå eller? Nei det skal jeg forteller dere, vi er nå i Radissan Blue Hotell, i 34 etasje. En av de høyeste bygning i Norge. Skikkelig fint utsikt er det. Har du vært her før?

På toget

Nå er klokka blitt to, og vi har enda ikke fått en dupp på øyet. Spørs om vi er jævla gira på Oslo eller?? Hva gjøre dere i kveld?

Day 17 - En du savner

En jeg savner må være mine kaniner jeg hadde, Doraemon og Doremi. Beste dyret jeg har hadd i mitt liv. Jeg savner de da de døde for 2-3 år siden. Har du en kjære dyr?

Day 16 - Et bilde av en ting du elsker

 

Nå skal dere få se en av mine hemmelighetsfulle sider. Her er et bilde av den tingen jeg elsker.

 

En kosebamse eller noe lignende er så godt å ligge med om kveldene. Bare holde rundt og bli varm. Så om jeg har en dårlig eller trist dag, så er alltid Mario eller Doraemon ved min side for å trøste meg 
(kleineste og flaueste ever) 

Day 15 - Drømmestedet mitt

Jeg er så forelsket i store byer. Har alltid ønsket å dra til steder som Hollywood, New York og slike ting. Er jo så vakkert. Alltid så mye å oppleve og å se. Også er det jo muligheter for storshopping!

                                                        

Day 14 - Dette gjør meg glad

Det er så mange ting som gjør dagene mine komplett. Som det å ha fantastiske mennesker rundt seg. Å vite at de menneskene faktisk bryr seg også. En annen ting er reising. Når ting ikke alltid går som du selv vil, så er det ikke noe bedre i verden enn å bare reise vekk en stund. Komme seg bort fra alt og ingenting. Klargjøre tankene og bare leve slik jeg vil det. Enten om det er med en venn eller om det er alene.
   Sola. Å kjenne at den steker deg ned. Brenner lag på lag med brun hud. Det er å jobbe hardt med noe og senere bli såå fornøyd med resultatet. Som å få en 6'er på en prøve, eller få ros for det du har gjort. Det å høre en vakker sang som gir deg frysninger. Som får deg til å bare sitte der å tenke mens du spiller sangen om og om igjen. Det å le. Lenge og mye.
Kjærlighet. Å være forelsket. Det er jo bare verdens beste følelse. Det å ha en lang telefonsamtale med en av mine beste venner. Snakke hele natt om alt mulig rart. Det å glede andre. Det å gråte av en virkelig kjærlighetsfilm. Det å vite at man har en familie som bryr seg og elsker deg for den du er. 

Det er så mye å bli glad av, og bare det å skrive det ned gjør meg kjempe glad. Hva gjør deg glad? 

Day 13 - Parfymene jeg bruker

Jeg er ikke den typen som liker å bruke hundre forskjellige parfymer, men liker å holde meg til noen få jeg liker veldig godt. Under så har jeg funnet frem de to parfymene jeg liker best, og som jeg bruker mest av. Tar med en liten beskrivelse til hver av dem så dere kanskje får en liten tanke. Take a look!

 

Denne Lady Gaga parfymen "Fame" kjøpte jeg da jeg var i Oslo. Liker alt ved parfymen, og har forelsket meg skikkelig i den. Det at det er Lady Gaga sin gjør den også til en storfavoritt. Utrolig god lukt;ikke for sterk, ikke for mild, men akkurat passe. Selve parfymelukten kan lukte sånn typisk dame, men jeg er ikke så veldig nøye med det.  Utrolig stilig og oppfinnsomt design også som gjør den bare megakul. Love it! 

 

Sprint er ikke den typiske parfymen som alle kaster seg over, men den er utrolig fin. Denne kjøpte jeg i min egen hjemby Trondheim på butikken Zara.  Litt kjedelig design, men veldig god lukt. 

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits