Halloween 2017

Coming soon or not!

Coming soon

1.03.2017

Coming soon

Coming soon

1.MARS.2016

COMING soon

21.12.2014

Coming soon

LES BLOGGEN DIN?

God kveld. Akkurat nå kjeder jeg meg veldig og har ingenting og gjøre. HVA MED JEG LESER BLOGGEN DIN?   Gjerne legg en kommentar så skal jeg ser på det. :)

CENTRAL EMBASSY GRAND OPENING

Gratulerer til Central group med ny shopping senter og dyreste i Bangkok. Shopping senter heter for Central Embassy og har over 200 kjente merker butikker fra hele verden. Fks, GUCCI , RALPH LAUREN, PRADA, HERMES, MIU MIU, CHANEL, GIVENCHY, CALVIN KLEIN, HARRODS, BOTTEGA VENETA og mye mer. Hele bygget er ikke helt ferdig enda, 6 stjerne hotel Park Hyatt er ferdig i 2015. 

Sånn ser den ut når den står ferdig i 2015. 


INNKJØPT FRA SVERIGE

Idag var forreldre mine en tur til sverige og handlet. Jeg ville ikke blitt med for grunn av bilturen. Men her er bilder av innkjøpet. Mamma kjøpte 2 svære Candy Floss til meg !!!! My favourite !!! Yey.  i dag har jeg ikke gjort mye enn og bare sitter og koser meg i sola. Jobb igjen i morgen!! 

LUFTMADRASS

Igår fant jeg gamle luftmadrass som låg på vaskerommet. Måtte bare teste det ut. Sånn her ser den ut !!  Ahh deilig og koser seg med luftmadrass ute i balkong og soler meg. ;) Fortsett god helg.! 

GRILL FØRSTE GANG I ÅRET

 God dag kjære gamle og nye lesere. Hvordan har dagen din vært? Jo! for meg går det kjempe fint. Har vært ut på balkong og grille sammen med forreldre mine. Strålende vær i dag også! ca 20 grader. Spist mye skyllinger !!! ahh det var så YUMMY.  Her kommer noe bilder neden for. Håper dere likte den. MIN ANDRE NORSK PASS

For nesten 1 uke siden fikk jeg endelig nytt Norsk pass eller blir min 2 Norsk pass da. Jeg fikk forresten min 1 Norsk pass for nesten 6 år siden, og nåsom jeg er fult 18 år så må jeg ha et nytt pass. Yes, da trenger jeg ikke og tenker på passport lenger når jeg skal reiser til utlandet. Nå har jeg helt til de neste 10 årene. Wheehuu. ^^

4 TIMERS RYDDING

God kveld.  I dag har vært strålende dag her hos meg. 16 grader og sol. Jeg skulle egentlig ut og koste meg med varmen men det vært ikke det likevel. Jeg har ombestemte meg og rydder ut i balkongen istenderfor. Det var rotete og hadde ikke ryddet siden i fjor. Det tok 4 / 5 timer til sammen og blir ferdig.  I sommer skal jeg kjøpe fine planter og blomster til min fine balkong. Her er resutalt. HVA SYNES DERE? har jeg vært flink til og rydder?

RAINBOW 

SONGKRAN HOS MEG

For noe dager siden var det nytt år i hjemmelandet mitt ( Thailand ) og vi feiret Songkran som er lignende Water festival. Synd at her i Norge er det kaldt enda og ikke like varmt som nedi der. Men jeg og mamma vi ber til gud og ønsker at vi har det bare bra. Her kommer endel bilder.THAI MAT

 

GRATIS SUSHI

 

SENGEN MIN

 

1 ÅR MED TYPEN I DAG

.

MAT I KVELD

 

HVOR I PHUKET

Her har jeg bestemte meg hvor i Phuket jeg skal.  

JAMES BOND ISLAND

CENTARA GRAND HOTEL PHUKET


PHUKET FANTASEA 

Bangpae Water falll

SOLOPPGANG

THE BEACH


THAI RESTAURANT IN LONDON

I London var jeg sammen med typen min på en Thai Restaurant i Kensington. Den som jeg har bestilt var And med eggerøre med ris. Det smakte dedundelig og ikke minst sausen. Hahaha !! Ting som var mosomt var at typen min også har bestilte det samme. Så vi koste oss resten av dagen med shopping og videre. Har dere spist Thai Mat før? 

Nytt design på bloggen

Hei dere! Da har jeg fått nytt design på bloggen. Er ikke helt ulikt fra mitt forrige design, men jeg likte dette bedre! Designet var ganske så lyst og behagelig, noe som fanger opp det jeg skriver og bildene litt bedre. Jeg er iallefall storfornøyd med dette! Hva synes du?

 
BÆR

 1 JANUAR 2014

COMING SOON

AIRPORT TO LONDON

Hei dere. Akkurat nå er jeg i Værnes lufthavn og venter på flyet til London. Flyet mitt går kl 6 og det er ikke lenger til nå. Gruer meg veldig til å lander i London Gatwick igjen. Hva skal dere i kveld?

TATTOO ELLER IKKE

Har tenkt på dette her lenger nå!  Hva synes dere om jeg skal tar min første Tattoovering? Hvilket av de 2 bilder likte dere best og si gjerne hvorfor og hvorfor ikke? Burde jeg ha andre tattoovering?

10 MÅNED MED TYPEN

Klokka går og vårt kjærlighet har blitt 10 måneder allerede sammen.! Dette er helt sinnsykt å tenker på. Må bare si at du er en god gutten min bo bo. <3  Gratulerer til oss <3 

 

 

END OF THE WORLD 1 ÅR

Akkurat 1 år siden sist verden skulle går under. Men det gikk ikke etter planen, så ja vi lever :D

 

JULEBORD PÅ JOBB

R.I.P PAUL WALKER

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » August 2017 » Juli 2017
legg meg til som venn

Mitt navn er Natthawut. Jeg er en 18, snart 19 år gammel gutt fra Trondheim i Sør- Trøndelag. Lever min hverdag som stolt homofil samt eier av denne bloggen. Ta en titt da vell, chio!Min bloggperiodegratisdesign av Tonjemt
hits