FØRSTE 17 MAI BILDER

Herregud kor liten jeg var der på bilde!!! Jeg var jo liksom ikke høyere enn min mor engang jo.. Jeg husker at det var min første 17 Mai tåget med norsk tradisjonsklær. Jeg husket kjempe godt at jeg var kjempe glad for at jeg fikk brukt norske tradisjonsklær. Når var din første 17 Mai tåget?

FØRSTE DAG I NORGE

Dette er bilder av meg første år i Norge. Det er veldig rart og ser på, jeg var så sjukk og liten før. Men det var veldig artig bilder og ser på. Hva synes du om bilder?WHEN I WAS A LITTLE BOY FROM THAILAND

Hei dere. I dag har jeg ikke gjort så mye og bare være hjem og kjeder meg. Så har jeg tenkt og vier min barndomsbilder. Jeg synes at det er flaut og legger det ut på nette hehe. Men kos dere. HVA SYNS DERE OM MITT BARNDOMSBILDER?

BECAUSE OF YOUR LOVE

Artig bilde av meg og Erlend :)  Han hadde lagde den selv. Hva syns dere om bilde?

SPØRSMÅLRUNDE

Husker faktisk ikke sist jeg hadde spørsmålsrunde, tror egentlig lenge siden?, uansett - spør om hva dere vil, om at jeg er HOMOFIL fks. Jeg kommer til å svart på videoer! Spørsmålsrunden avsluttes om en ukes tid!

REDIGERT BILDER FRA MAC PRO

Hei. Jeg har nå lært meg og redigert bilder fra Mac Pro, herregud er ganske vanskelig Mac greia vil jeg si. Men de har veldig bra kvalitet og farger da.  HVA SKAL DERE I DAG?

PÅ VEI TIL BYEN

God morgen alle sammen, i dag står jeg opp sent og har glemt at byen stenge tidlig i dag så nå må jeg løper.. Kos dere resten av dagen så blogges vi. Hva skal dere i dag?
MEG MED LANGT HÅR

Haha, så flaut jeg var da for 4 år siden med langt hår. Kunne aldri trodd at jeg så ut sånn før.  Hva syns dere om bilde? 
SPØRSMÅLRUNDE

Hei dere. Jeg kjører i gang en liten spørsmålsrunde nå. Spør om hva dere lurer på i kommentarfeltet!  Dette skal jeg gjøres med VIDEO. Så spørr i vei, jeg blir alltid glad når folk spørre meg. Skal prøver og legger ut som mulig.

   

KOMMENTAR TILBAKE

Hei dere, dere som har kommentert på bloggen min før, dere ser at hver gang jeg skriver kommentar tilbake. Og jeg mener hver gang du kommentar mitt innlegg så kommentar jeg ditt innlegget. Jeg er syns når en som skriver kommentar til meg burde de også får noe tilbake.  Så dere som vil ha flere kommentar er bare å kommentere flere innlegge mitt. Er du med?


DA JEG BLE FØDT 1995 - 1996

Disse bildene fant jeg i fjor sommer i Thailand. Og ja dette er lille meg, jeg smilte alltid som andre barna. Jeg fikk endelig sett gamle bilder av meg da jeg var små. Vi hadde ikke råd til å kjøpe kamera derfor har jeg så lite barndoms bilder av meg. Men dette er nok for meg, jeg er alltid glad  når jeg ser på de bildene.    Hva syns dere om bildene?

WHEN I WAS A GIRL WITH LONG HAIR

Jeg var sånn før for ca 3/4 år siden. Rart men søt for det loool.    Hva syns dere? sjokkert?

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » August 2017 » Juli 2017
legg meg til som venn

Mitt navn er Natthawut. Jeg er en 18, snart 19 år gammel gutt fra Trondheim i Sør- Trøndelag. Lever min hverdag som stolt homofil samt eier av denne bloggen. Ta en titt da vell, chio!Min bloggperiodegratisdesign av Tonjemt
hits