HELICOPTER - DUBAI

Hei kjære venner og lesere. I dag har jeg med ny video fra Dubai. Denne gangen dro vi til The Palm og tok Helicopter Tour rundt central Dubai.  Turen tok akkurat 15 minutter til sammen. Da fløyt vi over The Palm først, The jumeirah Beach der så vi Burj Al Arab 7 stjerner hotel, Dubai sentrum og så på verdens høyeste bygning ( Burj Khalifa ), på vei tilbake fløyt vi over The Man Mad Island eller The World Map som de kaller også tilbake til The palm igjen der The Atlantis Hotel ligge.  Dette va skikkelig opplevelser og ikke minst vårt første gang vi satt i Helicopter. Dette skal jeg aldri glemmes. !!! Anbefales for dere som vil finne på ny aktivitet. !
  

NEW VIDEO - AQUAVENTURE WATER PARK DUBAI

Nå er det søndag og bloggen min er vel oppdatert.!  Her er min nye video fra Dubai 2016. Denne gangen besøkte vi verdens kjente vannparken Aquaventure Water Park i The Palm. Helt fantastisk og en av de beste vannparken jeg har noen gang har vært på !!! Ser gjerne min video her og NÅ !! Og følg godt med ny video til neste uke !!!  HELICOPTER TOUR AROUND DUBAI. 
 

NEW VIDEO - DUBAI HOT AIRBALLOON

MORE PICTURES DOWN HERE ----/>    
 
            
  
 
DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

NEW VIDEO - DUBAI 2015

Here we go! New trailer of my trip is here : Dubai 2015.

Next video coming soon -----/> Dubai Video 1.  

God fornøyelsen.BACK FROM DUBAI

Beklager for dårlig blogging i hele år 2015. Jeg har hadd et travelt år, spesielt med skole, utdanning, jobb og flere privat ting rundt meg. Men nå er det på tide å starte og oppdatert bloggen igjen. Som dere ser, blogger jeg mest om reisen, videovlogg,  mote og ikke minst om livet mitt. Jeg har nå akkurat kommet tilbake fra sydentur fra Dubai. Jeg reiste sammen med ei venninne til Dubai og dette ble vårt første syden tur sammen. Vi reist fra 29 Desember 2015 og til 6 januar 2016. Hver gang jeg er på ferietur ende det alltid med nye videoer jeg skal legger ut i bloggen. Nå har jeg akkurat startet med en ny video og har kommet endel med redigering. Dette blir ikke lenger til jeg skal legger de ut. Håper dere følger godt med på. I video, viser hvilket plass vi hadde vært fks, HOT AIR BALLOON, HELICOPTER TUR, DESERT SAFARI, JUMEIRAH BEACH, CAMEL RIDEATLANTC WATERPARK, BOAT TOUR og verden høyeste bygning BURJ KHALIFA

JEG SKAL TIL DUBAI

Nå har jeg akkurat bestilt hotel til Dubai i nyttår 2016. Dette blir min første tur til Dubai og første gang jeg skal være med kjæresten min ditt også. Men han har vært til Dubai 2 ganger før og han har blitt så forrelsket i dette sted. Han si ikke nei til og ta en tur til sammen med meg til nyttår  igjen nei. Kan ikke engang trodde at jeg skal endelig til Dubai i år, har egentlig tenkt på dette i flere år nå men det endte tilslutt at det vært ikke noe. Og no er det bare 11 måneder igjen eller 349 dager.... håper det går fort fremover nå.  Gleder meg til og feiret nytt år i Dubai, dette kommer til og blir sykt !!!! gleder meg også til og besøke Burj Khalifa / verdens høyeste bygning og alle flyverkerier som de sente ut. Har dere vært til Dubai før? 

Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Januar 2016
hits