RESTAURANT / KINO

I kveld var vi 3 ungdom på 1001 natt restaurant i byen og spist kebab!!

I går var vi på kino og så på SAN ANDREAS, kjempe bra film og deretter gikk vi på Egon og der hadde jeg bestilt en Oreo Milshake. Yummy!!

FROZEN KAKE

God dag! I går kveld bakte jeg og Ambika en Frozen kake. Yeeeey!!! Det tok så lang tid og trodde ikke at det skulle være så vanskelig. Halv parten av arbeidet var Ambika som gjorde det mest. Vi hadde så artig i går !!! OLAF var så søøøøøt og stygt!!! Hahahaha kan nesten ikke og stoppet og ler enda hver gang jeg ser bilder av Olaf som Ambi har lagdt xD

STRAND

i går var jeg sammen med mine venner til et plass vi har vært i fjor sommer. Fint strand med masse store og småe steina. Det var 29 grader med oversky og sol. Det var kjempe deilig og komme tilbake ditt igjen. Savner stranda i Phuket allerede. Her kommer bilder. 
FEST I KVELD

I kveld blir det PARTY TONIGH. Jeg og shiela skal på avskjedsfest hos regine før hun flytter til Molde. Så da blogges vi. <3

OSLO 2014

For nesten 3 uker siden var jeg til Oslo. Jeg og min venninner vi gikk en tur ut til kongeslottet. Den dagen var ca 28 grader og jeg var heldig med været. V spiste også kebab før jeg og Ambika dro til Miley Cyrus Konsert. Oslo er så nydelig når det er sommer, men ikke når det er vinter. PARTY 2014

God kveld bloggen. I går kveld var vi venner gjengen på utstillinga ved Fotofagskolen. Vi fikk sett så mange utrolig bilder også noe av Camilla. På det første bilde var vi på et rom der de hadde kamera forand oss, også fikk vi dette bilda. Vi hadde drukket endel før vi kom men fikk også drikket der. For en nydelig kveld sammen med venninner mine. I morgen reiser Shiela til Filipinene etter 5 år siden sist hun har vært der. Det blir rart uten henne igjen, men vi snakkes jo i Bangkok om 2 uker. Gleder meg veldig til og reiser til Sør-Korea med henne. 

SHIELA IS BACK

 SHIELA IS backkkkkkk"""!!!  Endelig må jeg si etter hun har vært til Usa over 10 mnd og nå er hun tilbake til Norge igjen. Hun kommet hjem i går kveld ( 9 juni ) i dag fikk vi endelig møtes for første gang i år og det var så deilig og fikk klem av henne igjen. Heldigvis blir det ingen tårer for meg i dag, men fikk super smil istenderfor. Vi møtt Clara på byen og vi gikk til forskjellige  butikker men finner ingenting som er interessert. Deretter var vi til en restaurant og spist kabab. Det var på en måte Welcome Back for Shiela da. Det var kjempe koselig og vi var så heldig med været, Sol og litt surt vind men spiller ingen rolle. Da vi var ferdig med maten gikk vi en tur hjem til Clara, og der sitter vi i timervis og sett på de gamle bilder av oss som var for ca 5 - 6 år siden. Det var så moro og det var mye latter må jeg si.  Tusen takk for en fin dag med dere. <3 HAPPY VALENTINSDAY

Happy Valentins Day alle sammen <3 I dag er det min fri dag fra jobb og det passer helt perfekt. Jeg og min venninne var på Jordbærpikene og spist. Jeg har bestilte meg en pasta og Danna har bestilte spaghetti. Det var kjempe koselig og vare ute på en valentinsday og spiste, bedre en å være hjemme og alene. 

Hadde dere koselig på Valentinsdagen da?

11 MÅNED MED TYPEN

Waah!! 11 mnd allerede med typen i dag! Tiden går så fort ass. Her er et bilde av oss som ble tatt i hotel i London. Gratulerer med vår 11 mnd <3

INNKJØPT FRA SVERIGE

I går har vi vært på busstur til Sverige og shoppe litt små godt. Herregud sir jeg bare. Hvor mye i de siste har jeg brukt så mye penger for godterie da!!  Jeg har jo kommet tilbake fra London for ca 2 uker siden og der har jeg også kjøpt endel godterier der fra. Må kjerpe meg!!!  ( Erlend, han sa at hvis jeg klarer og spist opp alt godterier jeg hadde kjøpt. Får jeg nok 100% DIABETES.... ) VIL IKKE HA DIABETES.!!! Men ikevel, her er noe bilder. 
Hva synes dere? 

BROWNIE & PIZZA

Hei. Lørdagskveld var jeg sammen med Helene hos ei annen venninne og lagde Brownie og Pizza. Kjempe koselig kveld med dokker må jeg si. Dette må vi gjøres oftere når alle har tid. Jeg jobber ganske mye nå for tiden og har for lite tid for meg selv. Men her nede har jeg lagt endel bilder fra i kveld som dere ser hvor nydelig Brownie våres ser ut og den var kjempe kjempe god assa. Hva synes dere? Lager dere hjemmelaget Brownie?

KEBAB TIME

 VIL BLIR FAR EN DAG

Mitt store drøm er å blir far en dag. Haha det hørest så rart ut. Devid er bare 6 uker gammel, ser så søt han er. 


EGON RESTAURANT

I går var jeg sammen med en venner gjeng til Tyholdt tårnett og spist mat.  Beklager måtte stjele noe bilder fra Maiken. Jeg har bestilte meg en Skyllingkebab som jeg alltid elsker og spiser. jeg har endelig møtt Devine som er bare 6 uker gammel. Han er bare så søt og nydelig. Gratulerer til Maiken så mye med Devin. Hvis du vil vite mer om Maiken kan du trykke her ;  www.Changes.blogg.noCHANGES.BLOGG.NO 

HALLOWEEN PARTY

I går hadde vi Halloween Party hos meg. Det var kjempe gøy vi hadde. Drikket og sett litt på film og litt danse til slutt. Jeg har laget en video som er snart ferdig. 

HOMEMADE PIZZA

Hei og god morgen kjære lesere. Som mange av dere vet at jeg hadde Halloween Party hos meg og derfor har jeg ikke blogger så mye i de siste, og det beklager jeg. Men i går før Party, laga vi hjemmelaget Pizza. Mhm.. det var kjempe godt det skal jeg lover dere. Jeg har noe bilder nedover her nå som dere kan ser. KOs dere.  LAGT HJEMMELAGET PIZZA FØR?
BEFORE HALLOWEEN PARTY

HALLOWEEN PARTY I MORGEN

I Morgen blir det endelig Halloween Party hos meg!!!!  Fy... dere vet ikke hvor slitsomt jeg har nå og ordnet med alt dette !!!!  Skal jobber til kl 3 og er ikke hjemme før kl halv fire så jeg må fort meg og rydder og pyntet meg!!! Vet enda ikke hva jeg skal blir engang!!!..  SEXY HALLOWEEN PARTY

Det er akkurat  år siden sist jeg hadde Halloween Party. Disse bildene er fra Halloween Party 2012, og det var den beste party ever jeg hadde vært med i. 

FRIENDSHIP OF LIFE

Dette er en av de flotteste bilder av meg med mine venner. Jeg er en person som elsker å tar bilder og video. En dag når jeg blir gammel håper jeg og ser de bildene fra ungdomstiden mine igjen. Har du mange fine bilder av deg sammen med beste venner dine?

2012

2013

2013

2011

2010

2011

SKYDIVING ELLER IKKE

God kveld alle kjære lesere. Akkurat nå skype jeg med min beste venninne som bor nå i Amerika ( Shiela ) Vi har tenkt på Skydiving altså fallkjerm til neste sommer. HVA TENKER DERE OM DET? BURDE VI TAR SKYDIVING ELLER IKKE? HVORFOR?

RUSS 2013 - VIDEO

Er det bare meg eneste som savner å være RUSS her?  Her er en video av min RUSSE TIDEN. Håper dere likte den.

STARBUCKS

TO DAY

KYOTO - SUSHI

I dag er en av de beste dagen på lenge. Jeg og 3 venninner mine var på Kyoto og spist sushi her i byen. Jeg og Vy bestilte en gigantisk sushi mens Camilla og Regine har bestilt anna. 

SISTE FARVEL VIDEO

God Morgen. Jeg er akkurat ferdig med min video som jeg har laget bare til Shiela før hun reiser til USA den 14 August. Jeg reiser til London i dag og kommer tilbake den samme dagen som shiela skal reiser. Det var synd, men sånn er det. Fikk tårer når jeg så på videoen, kjempe fint opplevelser med hun her og det skal alltid være det. Året her kommer til å være ekstrem lonely og er bare jobb og sover tror jeg. Nesten halv parten av mine venner flytter. Om noe timer så sitter jeg i flyet og har ikke en gang legger meg, ahhh.... så sliten jeg er. God Natt. Hva synes dere om video?

BEFORE PARTY

Video kommer i morgen. 

LAGE CATTON CANDY

God Kveld. I dag tidlig fikk jeg besøk av min venninne hos meg. Vi fikk laga vår første Catton Candy, det var dritt gøy!! Første forsøk var ganske dårlig og smakte rart, men etter dersom vi har vasket all plastikk så smakte det faktisk mye bedre og finere form vi har fått. Her er noe bilder av det Shiela og jeg har laget. HVA SYNES DERE, GJORT DET FØR?
SEDA VIDEO FØR USA

 Denne video har jeg lagt til min søte nabo, Seda og nå har hun reist til USA i 1 år. Håper dere likt den. 

FARVEL MIN VENN

Hei. I går var jeg sammen med de andre på Egon Restaurant i byen. Seda skal reiser til USA i dag og det var derfor vi som er nærmeste venner komme og si farvel til henne for siste gang. Det var kjempe kjempe koselig i går, mange fikk nesten tårer for grunn av at hun skal være bort så lenge i 1 helt år. Om 1 - 2 timer kommer det en koselig video fra i går. HAR DU EN VENN SOM SKAL STUDER DER I 1 ÅR?


Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits