HUSK LINKERUNDE I DAG

VIL DU BLIR MED?


LINKERUNDE I MORGEN - ER DU FORTSETT VIL VÆRE MED

Det er bare 15 timer igjen til jeg skal velger ut 2 hellige blogger. Hvis du vil fortsett være med så kommentar ned her. 

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

I morgen velger jeg ut 2 HELLIGE UKENS BLOGGER før jeg skal ha Halloween Fest hos meg. Det eneste du må gjøre er å kommentare at du er med på konkurranse. ( lett ikke sant )  Jeg håper det at mange som vil være med på dette. 

LINKERUNDE

Jeg velger 2 hellige blogger som jeg liker best, velger ut på fredag. Er du med?

LINKERUNDE - ER DU MED?

Det var en stund siden sist jeg hadde linkerunde. Nå starter jeg med nye Linkerunde. jeg velger ut 2 blogger som jeg liker best og har altså fine bilder, bra innlegg og mer. Er du med på det så gjerne kommentarer om du er med :D Jeg velger ut på fredag altså den 8 NOVEMBER. 

GRAN CANARIA VIDEO

HVA SYNES DU OM VIDEO? 

                    

KONKURRANSE- VINN DEKSLER / 1 DIRECTION

Jeg tenkte å sette igang med min første  konkurranse ever, sidenkeg kommer ikke til å blogger mye i neste uke for grunn av flere prøver. Alt du må gjøre er Bare skriv navnet ditt, og e-posten din underog LIKE min facbook siden.  HER.  så er du med i trekningen av to ONE DIRECTION deksler til iphonen :) Jeg har bare deksler for IPhone 4 og IPhone 4s.  husk å skriv det i kommentaren. 

Konkurransen varer vil Lørdag 4 MAI. 2013. og skal sende den 6 Mai.2013.

Så, er dere med?

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits