KONSERT BILLETT TIL ARIANA GRANDE

Finaly!!!!!! Ariana Grande skal ha konsert i Oslo spektrum for første gang i Norge :D   Jeg og Kristin hadde nettop bestilt konsert billett til hennes konsert som skal være den 22 Mai 2015 og det er også min BURSDAG ???? gleder meg.

MILEY CYRUS konsert i kveld

God morgen folkens!! Akkurat nå er jeg veldig opptatt! Flyet mitt går 6.35 og er i Oslo 7.35!!! Tidlig!!!!! I dag er det Miley Konsert!!!!!! JIPPY!!! Hvem skal ditt?

MILEY CYRUS KONSERT BILLETT ER BESTILT.

 Da var Konser billett bestilt.  Jeg og Ambika skal til Miley Cyrus konsert i 28 Mai 2014 neste år. Gleder meg sykt og ser henne i Real Live likzm. Twerk it girl ;)

Mange som skal også ditt?

.......!...... MY FRIEND REACTING ......! ......

For å være ærlig med mange av dere som er Miley Cyrus FANS,  er jeg egentlig ikke så særlig FANs av henne. Men etter som hun har kommet med sin nye stil og hvordan hun er så synst jeg at hun er rar. Men jeg bare digger det. Hun er jo seg selv og det får hun selvfølgelig lov til. Det er jo hennes liv likzm.!  Fordtår ikke hvorfor mange som HATER denne jentan.! Ser på deg selv sir jeg bare. 

Konsert billett startet og selger da kl var akkurat 9.00 og jeg var våken for bare 3 minutter før de starter og selger. Jeg TROR helt sikkert jeg var den FØRSTE av hele Norge som har kjøpt Miley Cyrus Konsert. Første man kan vi si.  Hahaha det kan være mulig det!  Har jo til og med et bilde her nede som dere kan ser. :)

See u Bitches. !

ME IN KOREAN CONCERT

Som dere ikke vet har jeg vært på 2 KOREANSKE KONSERT I BANGKOK. Både i fjor sommer 2012 og 2011.  Først var jeg på B2st som var i 2011 og INFINITE som var i fjort 2012.  Jeg har en video fra Infinite konsert som jeg skal viser dere. Kos dere med den.

LADY GAGA KONSERT 2012

 

 

 

                    

                                       

MØT CHRIS MEDINA

Wah.. for nesten 2 år siden fikk jeg endelig møtt Chris Medina , face ti face og snakka.!!!! og for akkurat 1 uke siden var han her i Trondheim og synget... !! herlig er det da ikke ;)  Har dere møtt han før?

JUSTIN BIEBER OSLO

ÅÅÅ.. jeg er så misunnelig de som er i eller var på Justin Bieber konsert i Oslo i dag!  Er du en av dem som var der?

MØTT CHRIS MEDINA

En av kjendis jeg har møtt er Chris Medina. Han var i Trondheim i 2011 og ha en liten konsert på City Syd, og pluss at jeg var også der han synget. Chris Medina skal faktisk igjen til Trondheim den 13 April 2013 og da skal han være på Sirkus senter. Jippy, så glad jeg blir!!!!  Skal faktisk ditt og møtt han igjen. Gleder meg. Her faktisk tatt video og bilder med ham og ikke mnst jeg har fått hannes signert på albuen sin. Her er det.  Hva syns dere?

 

                          

                 

meg og min kjære

Ja dere. Er jo ingen overraskelse å fortelle at Lady Gaga og jeg har noe spesielt sammen. Bare se hvor close jeg og hun er på konserten hennes fra Oslo i fjor, hehe. My dream came true! FinallyI CRY FOR YOU - LADY GAGA

Bilder av meg med Lady gaga. Dårlig bilde men uansett gaga og meg <3Hva synes dere om min video?

12.12.12 video

12.12.2012. Den dagen her får dokker aldri igjen.

 Hva synes dere om videoen?

VIDEO - BORN THIS WAY BALL OSLO

Hva synes dere om videoen og bilde?

BORN THIS WAY BALL BILDER

Kommentar gjerne hva dere synest om bilder jeg tokk! :DHva synes dere om bildene?

LADY GAGA KONSERT - VIDEO

Ett år siden Chris Medina satte føttene i Norge

6 dager til Lady Gaga

Kunne ikke gjøre noe annet enn å fortelle at det er seks dager igjen til konserten. Nedtelling nå dere! Er superspent. Skal du dit?

                                 

                     

               

 
VIDEO FROM TODAY. LADY GAGA

                              

 

               

BILLETT I POSTEN !! LADY GAGA

LADY GAGA - BORN THIS WAY BALL. HERE I COME!  6.DESEMBER 2012.SEE YOU SOON GAGA <3 

VG LISTA - TRONDHEIM 2012

Hei blogger og alle lesere, i dag har jeg vært på VG LISTA på toge med venninner mine. Det var supert moro, vi heia på Tooji med Stella. Jeg tok en del bilder der vi var og resten filmer jeg. Jeg har lage en video av den også. Søk her  http://www.youtube.com/watch?v=mXwSRf9xg7o

  

NICKI MINAJ KONSERT - OSLO

'

Jacket - Zara. T-Shirt - Zara. Studs - Trondheim ??

NICKI MINAJ KONSERT I MORGEN

I morgen er det Nicki Minaj konsert i Oslo spektrum. Jeg og to venninner og en kompis vi skal ditt. Det blir en langt togtur på oss ja. snakkes NICKI XDLes mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits