SHOPPING I OXFORD STREET

God kveld.! Nå er jeg tilbake til kalde Norge igjen.  Neii vil ikke. Beklager for dårlig blogging i de siste dagene jeg var i London. God Nyttår forresten. Har dere det gøy og feiret nyttår? Det har jeg. Husk at nye året her 2014, har jeg nye mer og kommer med BLOGGEN. Fks, Video Blogg som jeg kommer til å legger ut video hver eneste dag hva jeg har gjort. Vet at det hørest sprø ut men skal prøve og får det til. Min første VLOG VIDEO kommer i morgen, men det var fra første dagen i London og helt slutten av ferie. Så følg godt med dere. 

VLOG VIDEO COMING SOON

 

RAINBOW WORLD
OUTFIT - ENGLAND

Bilder fra min første London tur. Beklager for at bilder var opp og ned. 

LINKERUNDE - ER DU FORTSETT MED?

For 2 dager siden har jeg lagt ut et innlegg om Linkerunde før, og nå gjør jeg det samme.! Hvis du vil fortsett være med så fort deg. Det eneste du må gjør er bare å skriver kommentar om at du er med så velger jeg 2 hellige blogger på FREDAG, altså om 2 dager. Jeg velger 2 blogger som jeg liker best. Blir det deg? 

 

JAPAN FESTIVAL - LONDON

For akkurat 3 uker siden var jeg en tur til Japan Matsuri 2013 festival i London. Det var kjempe gøy og der var det mange som står i scenen og synger på japansk. Det var veldig artig og ser på. De selger masse forskjellige Japanske mat og andre ting. De var sinnsykt mange folk som var der den dagen og jeg fikk tatt mange bilder og noe videoer. Bildene får dere ser nå men video kommer ikke før i morgen tror jeg.  
 PICCADILLY CIRCUS

God kveld. Endelig er det helg..! I kveld har jeg ingen ideer hva jeg skal blogger eller skriver om., så jeg bare legger ut bilder fra London tur Alene for akkurat 3 uker siden. Håper dere likte bilder.


AQUARIUM LONDON

 For akkurat 3 dager siden var jeg en tur til AQUARIUM somm ligger 1 min fra London Eye. Jeg betalt 20 pound for inngang og det var verdt det for å si det sånn. Det var veldig artig og være der og ser på mange forskjellige fisker og andre dyrer. Jeg har redigert en liten video fra AQUARIUM og det får dere ser i morgen. Har dere vært på AQUARIUM LONDON før?LONDON VLOG.

 Hei og god kveld. Har glemt og si at jeg har kommet tilbake fra London etter i går kveld. Turen til London alene gikk kjempe kjapt og veldig moro. Her har jeg laget en video fra turen, og håper dere likte den. 

BIG BEN & LONDON EYE

THE LONDON

Mitt bilder fra andre turen til London i sommer. Hva synes dere?10 DAGER IGJEN TIL ...

God Morgen kjære lesere. I dag har jeg fri og ligger bare her senga i hele dagen. Det er bare 10 dager igjen til jeg skal reiser ALENE til LONDON ;)  Her har jeg lagt en video sist gang jeg var der, dere må gjerne ser på den.

PLAN WHERE TO GO IN LONDON

Her skal jeg ditt når jeg er i London. Gleder meg til å shopping som f... :) 

Regent Street. Leicester Square

Kew Gardens - RichmondSt. John's Wood - Beatles Road.The Mall - Westminster


Leadenhall Market LONDON EYE NIGHT

St. Paul's Cathedral 

LONDON IGJEN

Jeg skal til London igjen!!!!!! min tredje gangen i år. Jippy <3 Blir aldri lei av byen der, verden beste shopping og billig og ikke minst har de veldig gode Starbucks :D Jeg reiser ALENE til London den 4 oktober til 7 oktober kveld, gleder meg sykt til det til å reiser endelig helt alene i utlandet.  Gleder meg til shopping igjen <3

NIGHT LIGHT

Tour to London.
6 DAYS IN ENGLAND - VIDEO

Hei. I dag har jeg vært på jobb siden 7.30 til 15.00 og jeg skulle gå ut en tur med det fine været det er i dag, men det gjorde jeg ikke likevell. Jeg satt bare inni hos meg og hører på musikk ellers har jeg en ny VIDEO. 6 DAYS IN ENGLAND. Kos dere. Hva synes dere om video?

CHINA TOWN

Hei. Nå er jeg tilbake fra England. For noe dager siden var jeg sammen med mine forreldre til China Town i London. Det var kjempe fint opplevelser og der selger de masse masse ting, fks, Mat, klær og mer. Jeg kjøpte noe godt i en butikk der jeg ikke husket hva det heter, men det var vertfall brød. Det var supert dundelig. HAR DU VÆRT I CHINA TOWN FØR?

SKYSCRAPER

LONDON VIEW FROM LONDON EYE. 

I WAS THERE

LONDON EYE NIGHT. 

BRIGHTON BEACH

Hei dere. I dag er 1 uke igjen til jeg skal reiser til London. Da har jeg tenkt til å prøver noe nytt og det er å reiser til et strand i England som tar ikke så lang tid fra London. Og vet dere hva?  jeg har akkurat fant et nydeligste sted som ligger bare 1 time og 40 minutter fra London. Brighton Beach heter det.  Fra Gatwick Airport til Brighton tar det ca. 30 - 40 minutter med Train, det er ikke så langt vei i det hele tatt ikke sant :) Men er litt usikkert om jeg skal ditt eller ikke enda, men jeg må tvinge mine forredre til å reiser ditt sammen ass, det blir så enda mer koselig og være i stranden med forreldre og ikke bare i store byen hele tiden. Dette er veldig bra sjansen til å slapper av at med stranden. De har også til og med Dutch Wheel og Brighton Pier, altså nesten samme som TIVOLI. Skikkelig kult hæ!!  Alt er at med stranda som dere ser  på bildene ned over her nå. Fantastisk!!!  HAR DU VÆRT PÅ BRIGHTON BEACH FØR? 

DUTCH WHEEL. 

 

BRIGHTON PIRE.

 
SHOPPING TIME IN BIG CITY

For 1 måned siden var jeg i London i 4 dager og da betyr det, Shopping Time !!!!!  De har så sykt mye kjente butikker der i Oxford Street, omg!!!!  mye bedre enn Oslo i allerfall. Da vi var der så var det amboslutt SALE på alle butikker, det var ikke kødd engang..!!! masse billige klær og andre forskjellige ting.  Kjøpte faktisk en skjorte fra Forever 21, River Island, Topshop med mamma og masse klær fra Zara. Jeg var også gjennom Disney Store i Oxford Street, herregud sir jeg bare..!!! det var så fantastisk fint der og kjøpte meg en Mikke mus dukka. Har tenkt og komme tilbake ditt igjen i høsten hvis jeg får det til. HAR DERE VÆRT I OXFORD STREET FØR?
LADY GAGA - LONDON

LADY GAGA - MADAME TUSSAUDS LONDON.
DISNEY STORE IN LONDON

 Her er video fra Disney Store i London :)

HER ER VIDEO.

ONE DAY IN LONDON

SHARD TOWER.LONDON EYEOXFORD STREET - SHOPPING VIDEO

Her er en video av meg da vi var på Oxford Street og Westfield Shopping Senter og shoppe. Håper dere likte den vieoen.  

THAI RESTAURANT IN LONDON

Hei til dere lesere og bloggere.  Siden jeg har kommet tilbake fra London har jeg ikke engang har sagt hvor jeg har vært  og spist i London.  Første dagen skulle vi ut og spist KFC men vi kom til ganske sent til Oxford Street som var klokka 00.35 og der finner vi ut at alt var stengt! Det var så skipt fordi alle vi tre var så sultne og ganske irritert, men til slutt så så vi en liten butikk som var åpent og der selger de skylling og pomfri og der satter vi og spist ute på gata. Nest siste dagen var vi på en Thai restaurant på Westfield shopping senter og der ligger bare 10 min fra hotelle våres. Restauranten var kjempe luksus og kjempe ren og koster ikke dyrt heller.  Åhh det var så godt, vi har bestilt en var sin mat. Jeg har bestilt and med sweet sause og med ris, hvis dere ser lengre ned på de bildene så kan dere ser hvilken mat vi har bestilt. HAR DERE SPIST THAI MAT FØR?

Dette her var det jeg har bestilt. 

MEG OG JUSTIN BIEBER

Meg og Justin Bieber i London.  


INNKJØPT FRA LONDON

Denne jakke kjøpte jeg fra Zara i London. Det var akkurat på tilbudet og heldigvis at de hadde bare den siste som var igjen. Kjempe fornøyd med at jeg kjøpte den. HVA SYNES DERE?

MADAME TUSSAUDS VIDEO

Her er 3 video fra London og her er det av da jeg og min forreldre er til Madame Tussauds i London. Det var kjempe gøy i Madame Tussauds, jeg ambefale dere som ikke har vært der må tar gjerne en tur ditt en gang i livet. Kjempe fint opplevelser.  

 

MØTT ONE DIRECTION

Haha nei, jeg har ikke møtt de ekte One Direction men bare dukker som lignenen som er på Madame Tussauds i London. Har du/ dere også vært på Madame Tussauds og tatt bilder med 1D?

LONDON EYE / VIDEO

 Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits