LONDON DAY 2 - NEW YEAR 2015 VIDEO

 Nå er det nesten 2 uker siden sist jeg var i London og Nyttår. Nå er jeg endelig ferdig med min andre video fra Lodnon Day 2 - New Year. Jeg husket kjempe godt den dagen at jeg og kjæresten min vi var først og frem til Winter Wonderland etter på så va vi på en KOreansk Restaurant og spiste før vi fær ut og feiret nyttår. Håper dere liker videoen.

LONDON EYE 2014 - VIDEO

NY video fra London for 1 uke siden. Jeg og min kjæreste va en tur til London Bridge, Tower Of London og London Eye. For en opplevelser og være sammen med han til London igjen. Håper dere liker videoen min. London Day 2 kommer snart og det handler om nyttår. 

WINTER WONDERLAND

Nå er det bare noen timer igjen før nyttår her i london. Jeg og min kjæresten vi gikk til WinterWonderland i HydePark i dag tidlig. Det var så svært tivoli midt i parken og masse god mat. I kveld skal vi feiret nyttår at med London Eye, håper vi fikk sett hele london Eye i år da. God Nyttår alle sammen.

LONDON EYE

I dag var jeg og Erlend til London Eye. Vi kjøpte oss fast track billett men det var ikke vår tur før klokka 16.00 Så vi hadde nesten 3 timer på oss så vi dro og besøkte London Bridge og Tower Of London.

COSTA CAFE

God morgen. Jeg og Erlend er på en cafe utenfor hotellet og spist frokost. Vi er litt dent ute i dag. Vi skal til London Eye etterpå. Gleder meg til det, var jo ca 1 år siden sis jeg var der.

HELLO LONDON

Hello London. Nå har jeg endelig kommet til hotellet mitt i Hyde park ikke langt unna Oxford Street. Det har vært en slitsomt dag for meg. Flyet var forsinkelse og mye styr med sjekk inn på hotelle. Jeg er alene akkurat nå men kjæresten min han kommer snart her også. Jeg reiser fra Trondheim mens han fra Stavanger. Jeg komme 4-5 timer før han. I kveld tror ikke jeg skal finner på noe, blir bare slapper kveld med KFC.

ALMOST READY

Nå er vi straks klar til julemiddag hjemme hos oss. Jeg var akkurat ferdig med og pakke alle gavene, litt forsinkelse kan må få av og til. Hvordan har dere det i kveld? fortell meg. 

LONDON 1 ÅR SIDEN

Da er det nærmer seg 1 år siden sist jeg reiste til London. Jeg husket kjempe godt  for første gang jeg reiste til England / London var det en stor dag for meg. Jeg har alltid drømmer om og reiser ditt, og i fjor har drømmen mine fullført. Jeg begynte og sparer en del penger og reiste for første gang sammen med forreldre min i fjor Juni. Jeg reiste ditt 2 ganger sammen med de også 2 ganger alene. Jeg begynte og elsker byen allerede og vil alltid reiser tilbake. Nå har jeg endelig sjansen og reiser tilbake ditt igjen. Bilder jeg tok fra i fjor hørst. Har du/ dere vært i London før?

BIG BEN

LONDON EYE

FLYBILLETT TIL LONDON ER BESTILT

Da har jeg bestilt flybillett og hotell til London til nyttår. Jeg skal til England / London igjen sammen med kjæresten min. Dette blir vårt andre ganger som vi feiret nyttår i utlandet og i London sammen og min femte gangen jeg har vært i London. Jippy. Gleder meg veldig til det. I fjor nyttår var jeg veldig skuffet av at vi ikke fikk sett hele London Eye da det var i nyttår men bare halv parten av det. Men i år skal vi får det til og det skal jeg lover dere!! Jeg reiser 29 desember til 1 januar. Det er bare 2 uker igjen til London. Gleder meg !!

 

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits