SEINVAKT

Endelig er jeg hjemme etter 7/5 timer praksis på sykehjemme. jeg starte altså veldig sent i dag da og det var bare kos 14.45 til 21.00.Veldig utslitt akkurat nå og trenge å hvile meg litt før jeg skal skriver raporten. Så nå tar jeg kvelden, natta til alle lesere og drøm søtt.

GAYSIR

God kveld. I dag har var min første dagen på praksis til sykehjem. Det gikk veldig bra, alle er bare snille, greie og veldig morsomt å snakker med. Ellers har dagen min har vært en slitsom dag. Etter jeg er hjemme så er jeg på Gaysir.no og chatter med folk, altså homofiler, lesbis eller bi.NATTA MELDING

 

DELI DE LUCA

God Kveld! Idag var jeg med 3 venninner til en ( VERDENSMATENTUSIASTER) altså Deli De Luca. Der selge de masse gode både sjokolade, sushi, AriZona, sjokolade, brød, kake, kjeks osv. Jeg har allerede kjøpt 2 AriZona drikke også synest jeg at den smake så nydelig, så skal jeg samle de alle flaskene fordi dem er fine også.! Også kjøpte vi alle kakao og drikke mens vi venter på bussen hjem. Veldig koselig dag.

                  accessorizeIT GETS BETTER FOR GAY PEOPLE

God Kveld!!  I dag har jeg vært så glad, så stolt og takk nemlig til gud som får meg til å være her i verden i dag. jeg er bare så stolt over meg selv som er homofil. Er ikke bedre enn det sier jeg bare. Uansett det er manger som er i mot de som er homofile, lesbisk eller bi men vet dere hva, sånn er vi bare.. og det kan vi ikke gjøre noen med. Sånn er livet, men uansett vi er fornøyd og vi kan elsker hvem som helst altså samme skjønn. Og det her skal vi står på`` IT`S GET BETTER`` just love who we are and pround it!+ :)  Jeg tror mange der ute vil en dag kommer til å fårstår hvor vanskelig sistasjon vi har det og en dag vil hele verden står sammen og er glad for at verden i dag vil lever bedre med homofiler. Jeg som selv er homofil har selvfølgelig vært mobbet både på skole og nette, av og til er det veldig tøft for meg å står alene og si hva jeg mener, men jeg har verdens beste venninner som har alltid støttet meg helt til de sist jeg var homofil. De har ikke noe i mot det, og de synest også at vi som er helt spesielt, altså annerledes enn de vanlig mennesker er veldig tøft. Tøft for å står og si hvem du egentlig er, og ikke er redd for hva neste skal skjer. Hvos det skjer, så skjer det bare`` tenkte jeg `` Men helt til nå, har dagen min vært mye bedre enn før, og jeg må tusen takk til alle som forstår meg og støtte meg. Liv er herlig!! det må du heller ikke mistet.!OUTFIT

Heii!!. I dag har jeg vært på Zara og kjøpte meg en fin bag. Det er svart farge. Veldig fin og er veldig fornøyd med den.

BRIEFCASE WITH BUCKLE

GRAFFI RESTAURANT

God Kveld. Søndagen i dag har vært en rolig helg. For noen timer siden, var jeg med forreldre mine til en Graffi Restaurant her på byen og vi spiste god biff. jeg var veldig fornøyde med maten og synes Graffi er den beste restaurant med god biff også. 

CHILLER

 Hei. Hver eneste lørdag er jeg alltid ut i byen som dokker ser som alltid. Jeg er rudt om kring der og kanskjer noen av dokker har kanskje sett meg eller snakket med meg før. Dagen i dag har vell vært litt shopping for meg, vært på BurgerKing og spist der med venninner. Skulle egentlig bowling i dag da vi, men vi er så flink til å glemte det. Så da ble det ikke noe bowling i helger her da, men neste uke så kanskje kanskje.  HVA MED DERE DA? SKRIVER GJERNE HVA DERE HAR GJORT I HELGENE.SVERRESBORG MUSEUM

Hei! Idag var jeg og i klassen til en museum 45 min fra skolen våres, og vi måtte gå. Det med å gå er oki, men været er da skikkelig skremmende! det var skikkelig kaldt og masse snø på bakken og det var skikkelig vanskelig å gå. Men vi var da heldigvis der på rett tid. Sverresborg Museum var en veldig fine plass der alle kan være og veldig spennende å høre på gamle historier i Norge- Trondheim. Vi har lært både om den første barnehagen i Norge, altså i trondheim, byen der de bodd, gården, hus, tannelegen og masse mer. 
 

INN KJØPT IPHONE 4 DEKSER

Herregud så langt tid tok det da? har bestilte meg 8 IPhone dekser med forskjellige mønster og 4 Protection - Green Guard. Etter 1/2 mnd senere har jeg endelig fått meg det i dag på skolen! Ei venninne av meg har hjulpet meg med å bestilte så jeg skylder henne en del av penger. Men jeg vært veldig overralsket for at jeg skulle får det i dag likzm, så.. det var veldig GOOD FEELING. Min favoritte IPhone dekser er Panda dekse og Rilakkuma alt så de ser ut som en liten bjørn. Takk være venninne av meg, Naima som har bestilte alt det her til meg og tusen takk for jule gave.GRATULERER MED DAGEN GLENN HENRIKSEN

Store dagen din har endelig kommet, Gratulerer med dagen så mye kjære deg, Glenn Henriksen min største Fallow Blogger ^^  Håper du har  koser deg masse og bare digger det :D  For å si det sånn jeg digger bloggen din, stilen og alt med deg. Elsker deg Glenn Henriksen <3 Du er drømmetypen min.
Happy BirthDay <3
 

ZARA

Skal jeg kjøpe den? Passer den for meg eller ikke? kommentar NÅ? :)

' 

HAIRNEW HAIRMY BEST KISS EVER

I ALLWAY`S LOVE YOU MY FRIEND <3

EGON RESTAURANTHEARTBREAKER

Hei til alle lesere, i dag har jeg noen å si til dokker!! jeg har problem med kjærlighet nå i tiden så jeg er veldig lite her. så jeg tenkte at jeg skal ta en pause nå til og med neste uke. Så dere får kanskjer ikke ser meg eller leser noe fra bloggen min, Jeg beklager veldig, men jeg prøver liksom å ikke tenker på det som skjedde. Skal konsenterer meg på skole. Hade bra!ZARA

I dag har jeg kjøpte meg den andre Lady Gaga T-shorte fra Zara.INNKJØPT FRA ZARA

 Har kjøpte meg 1 tshort Lady Gaga fra Zara og en svart bukse også fra Zara. Det er masse tilbud og derfor jeg har kjøpte meg masse fra Zara i helger her. Har brukte penger nesten over 2000 kr i den her helge.

 OUTFIT

Jacket - Zara. T-Shirt - H&M. Bukse - Zara. Sko - ??

 

FILM KVELD

Hei, i kvel har jeg besøk av Eirik, Clara og Shiela. Vi har tenkt på ser på film og koser oss med potetgull og masse slags av sjokolade. Første film så vi en skrekk film men husker ikke hva det hete og den andre vi så er : I AM NUMBER 4. Veldig bra film begge!

 

 

ZEN OPEN NOW

Hurra...!! Zen er tilbake til Bangkok igjen. Endelig etter nesten 2 år med repare og bygget seg opp nytt bygd. Zen ble altså bygd med nytt designer med masse striper og glass foran senter. Jeg likte det første modellen mest fordi det ser mer naturlig og spennende å ser på. Men uansett, herregud Zen er jo tilbake heg må jo være glad for det. Central World er endelig tilbake igjen etter 19.Mai.2010 som det som skjedde.ZEN REAOPEN TOMORROW

I mårra åpner endelig Zen igjen etter nesten 2 år brann. 19.May.2010BIG SNOW DAY

For en dårlig vær idag da.. masse snø og alt er bare blaut på bakken. Huff liker det ikke jeg.! Men i dag fikk jeg besøkt avtante fra Mosjøen som er på besøke oss i Trondheim. Veldig koselig, blir masse god mat og desser. Og pluss at jegogså fikk jule gaver fra nord norge også.Fikk masse peng.

 

FÅTT MEG EN NY JAKKE FRA ZARA

Uke her på Zara har gått ned til 50% og da blir det endelig shopping for meg igjen. Jeg har kjøpte meg en ny skinn jakke med ekte pelsk bakk. Har egentlig i mot av å kjøpe meg ekte pels eentlig, men men en gang i livet må jeg jo ha. Også har je kjøpte meg en ny bokse fra Zara som er oså tilbud. Så nå vet dere det.

 

IM IN LOVE WITH A BOY

Kommer etter på

2012

Godt Nytt År - Happy New Year 2012 Folkens ;D   Dagen i går var skikkelig digg, vet ikke hvordan jeg skal si!!!  Vi var ut ti minutter før det blir kl tolv, vi mått gjøre oss klar for sett opp raketter og for å film. Men vi klarte det vell.  Shiela hadde lagd 2012 briller altså en valig briller med tall på. Så derfor har jeg fikk også lyst å lage. Jeg lage en til Ambika, ganske lett å lage men det tar tid vell. Jaja det er jo et nytt år nå, alle koser seg med raketta og danser og ha det gøy sammen. Nå har jeg masse bilder som dere kan får lov å ser på. Ha en fin dag.


 

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits