kan jeg lese bloggen din?

      

Jeg har virkelig ingenting å gjøre, så skriv en kommentar med link til bloggen din under så skal jeg ta meg en tur innom! 

 

skolebilde av året

Her er vår årets klassebilde, alle var ikke fornøyd med bilde og heller ikke jeg. Men er fint bilde likevell. Beste klassen!

 

Russestyret, 2013

gøteborg - liseberg

Dette er GØTEBORG..!!!  Wehu... Her står jeg utenfor Liseberg, fun park i sommer 2012. Varmt og deilig vær den dagen.Jeg har tatt masse bilder men her er noen av de.
Hva synes dere?

dagens innkjøp

litt "fashion" fra meg til dere

Plukket ut noen småting jeg synes dere skal ta en liten titt på. Elsker det, men hva synes du?outfit s n ø

Hva synes dere?

BRYLLUP VIDEOHva synes dere?

OUTFIT 27.01.2013Genser - Zara.  Bukse - H&M.  Sko - Eurosko.  Klokke - Bangkok.  Kjerf - Jean Paul.     Hva synes dere?

BRYLLUPSSHOW TRONDHEIM

I dag var jeg på Bryllupsshow for å ser på min venninner som er modeller og har på seg bryllupsklær, Men jeg fikk desverre ikke tatt noen bilder av de, bare video. Jeg kommer snart til å legger ut videoen. Bildene ble tatt i Britannia Hotell i Trondheim, veldig stort og fint hotell er det. Her er bildene, kos dere.HVA SYNES DERE?

INNKJØP - ZARASKJORTE DENIM - ZARA MAN.    Hva synes dere?

OUTFIT 26.1.2013

Genser - Zara.  Bukse - H&M.     Hva synes dere?

ØSTERSUND - SVERIGE 2009

Hei bloggere, i dag ha jeg tydligvis glemte å blogger. Beklager veldig men nå skal jeg blogger litt om turen med venninner mine til Østersund. Vi reiste ditt med forreldre til Camilla med meg og Shilea. Det var vår første turen ever til utlandet, for meg og shiela da. Det var en sommerdag men kvelden var det ganske fint og kald. Vi var der i 4 dager og koste oss veldig mye. Vi var også på shopping og noe med Challenge, husker ikke hva det heter men det var masse spill som vi må vinner for hverandre. Ellers

Hva synes dere?

LES BLOGGEN DIN?

Hei dere. Nå kjeder jeg meg etter øving til prøven og nå skal jeg tar meg en pause. Mens jeg har ingenting å gjøre kan jeg leser din blogg, skriv gjerne en KOMMENTAR så skal jeg ser på det ^^

OUTFIT 24.1.2013

Skjorte - ZARA MAN.   Bukse - H&M.    Sko - ZARA.            Hva synes dere?

OUTFIT 23.1.2013Jakke - Zara Men.  Bukse - H&M.   Genser - Zara Men.    Sko - Zara Men.   Skjerf - Jean Paul.        Hva synes dere?

INNKJØP - ZARAZara.   Hva synes dere?

BLOGGEN DINHva synes dere om video?

gatemote i trondheim

Hei lesere og bloggere. Har dere hørt om Gatemote før?  Tja..Jeg har hørt litt om den og vet dere hva? For nesten 2/3 uker siden ble jeg spurt av Fride om å ta mote bilder av meg.  Jeg hadde akkurat vært på shopping hos Zara og plutselig Fride kom og spurte om hun kan ta bilder av stilen min. Jeg ble veldig glad og litt kleint.... kanskje alt for kleint hehe ^^   Hun kommer til legger ut bilder av meg ganske snart i neste måned tror jeg i Februar, og jaa jeg gleder meg veldig til å ser på de bildene av meg.  Her  kan dere følg med så lenge og den her er blogspot  Her

 

Dette er Fride.Hva synes dere?

OUTFIT 22.1.2013 H&M STYLET- Shorte - H&M.    Bukse - H&M.              Hva synes dere?

OUTFIT 2009

Dette var meg for 4 år siden. Disse to bildene ble tatt i sommer i Pattaya.  Jeg vet at jeg ikke passer med andre hårfarger enn svart og heller ikke langt hår. Har dere vært i Pattaya før?Hva synes dere?

BÅTTUR TIL TYSKLAND 2012

Hei. Jeg vet ikke hvorfor jeg poster dette innlegg, men jeg savner år 2012 sånn. Spesielt når jeg var på båttur med min venninne og moren hennes til Tyskland. Oh... så jeg savner den tiden der, jeg vil bare tilbake ditt igjen. Jeg savner alt med den tiden vi hadde sammen. Gode mat, party, teateret og shopping. Dette er en av min beste minner jeg har hatt i mitt liv.

Her kommer videoen.Hva synes dere?

INNKJØP - H&M ; MAISON MARTIN MARGIELA

Hva synes dere?

OUTFIT - LES BLOGGEN DIN

Hva synes dere om bilde?

MIN FØRSTE ÅR I NORGE

Jeg vet at jeg var tjukk ok...!!! Det var litt kleint å legger ut gamler bilder av meg, men her er de. Bildene ble tatt siden 2005 altså første år jeg kom til Norge. KOMMENTAR!!

Hva synes dere?

MEG I RISMARKE 2009

Disse bidene var siden 2009 og det var min første gang som jeg har prøvd det. Veldig varmt den dagen husket jeg godt, men veldig fint opplevelser. Jeg bare elsker det uansett det er slitsomtHva synes dere?

NÅR JEG SOVE

Dette ser jeg ut når jeg sover....!   Hehe god natt til dere lesere og bloggere :)

Hva synes dere?

SUSHI I DAG

Hei, vet dere hva! Det var lenger siden sist jeg har smake på Sushi jeg... Så i dag har jeg vært til Sushi Restaurant med venninner mine. De har kjempe godt sushi. Har dere smake på Sushi? Liker dere det?Hva synes dere?

I CRY FOR YOU - LADY GAGA

Bilder av meg med Lady gaga. Dårlig bilde men uansett gaga og meg <3Hva synes dere om min video?

OUTFIT - COLOUR

Hva synes dere?

OUTFITjakke - Zara.  T skjorte - Zara. Bukse - Zara. Sko - Eurosko.  Briller - Zara.

Hva synes dere?

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits