SPANIA 2 MÅNED SIDEN

 I dag er det akkurat 2 måned siden sist jeg har kommet tilbake fra Spania. Fatter ikke engang hvor fort tiden gikk mens jeg hadde koste meg nedi der og plutselig er jeg tilbake til Norge igjen. Savner varmen, kultur, strand, uteliv, folk og shopping i Spania. Jeg har tenkt så mye i de siste hvor heldig jeg er som fikk sjansen til og oppleve og bo i Spania i 3 måned. Har tenkt og reiser tilbake ditt igjen men tror ikke det blir akkurat i år fordi jeg har andre planer. Bilder fra Alicante.   CHOCOLATE FOUNTAIN VIDEO

Hei. I går fikk jeg besøkt av ei venninne hos meg. Vi vet egentlig ikke hva vi skal finn på, men heldigvis kom jeg på at jeg hadde kjøpte en Chocolate Fountain fra Spania som jeg engang ikke har prøvd eller vært bort i den siden jeg hadde den. Så vi gikk en tur til butikken og kjøpte sjokolade saus, jordbær, bannaner, epler og mango. Jeg har lage en liten video av det også hvis det er interresant for dere. Det er supert lett og bruke den og heller ikke vanskelig og gjøre det rent heller. Så jeg er supert fornøyd med min første Chocolate Fountainen min :) 

 

VIDEO AV NYTT HUS

New House Video. Nå er jeg nettop ferdig med videoen fra den nye huset. i år blir det spennende fordi jeg skal kjøpe møbler til rommet mitt. Gleder meg til det blir ferdig. Jeg skal også lage hage utenfor der jeg skal plante blomster. Dette blir et spennende projekt. Dere ser også at vi ikke har kjøp så mye møbler enda. Dere får ser hvordan huset er fra videoen. 

JEG SKAL TIL DUBAI

Nå har jeg akkurat bestilt hotel til Dubai i nyttår 2016. Dette blir min første tur til Dubai og første gang jeg skal være med kjæresten min ditt også. Men han har vært til Dubai 2 ganger før og han har blitt så forrelsket i dette sted. Han si ikke nei til og ta en tur til sammen med meg til nyttår  igjen nei. Kan ikke engang trodde at jeg skal endelig til Dubai i år, har egentlig tenkt på dette i flere år nå men det endte tilslutt at det vært ikke noe. Og no er det bare 11 måneder igjen eller 349 dager.... håper det går fort fremover nå.  Gleder meg til og feiret nytt år i Dubai, dette kommer til og blir sykt !!!! gleder meg også til og besøke Burj Khalifa / verdens høyeste bygning og alle flyverkerier som de sente ut. Har dere vært til Dubai før? 

LONDON DAY 2 - NEW YEAR 2015 VIDEO

 Nå er det nesten 2 uker siden sist jeg var i London og Nyttår. Nå er jeg endelig ferdig med min andre video fra Lodnon Day 2 - New Year. Jeg husket kjempe godt den dagen at jeg og kjæresten min vi var først og frem til Winter Wonderland etter på så va vi på en KOreansk Restaurant og spiste før vi fær ut og feiret nyttår. Håper dere liker videoen.

LONDON EYE 2014 - VIDEO

NY video fra London for 1 uke siden. Jeg og min kjæreste va en tur til London Bridge, Tower Of London og London Eye. For en opplevelser og være sammen med han til London igjen. Håper dere liker videoen min. London Day 2 kommer snart og det handler om nyttår. 

PHUKET DAY 2 - VIDEO

God Nyttår og velkommen til det nye året 2015. Jeg har vært lenge borte fra bloggen forgrunnen av jobben. Det er 4 dager siden jeg er tilbake fra London sammen med kjæresten min. ( Video kommer snart )Det har vært en supert reiser med han. I kveld legge jeg ut en ny video fra Phuket Day 2. jeg har flere videoer fra ferie hvis noen av dere som er interressert i det så bare finne dere her på bloggen min. Håper dere like min video og gjerne kommenterer hvis dere ønsker det. 


Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits