KLASSEBILDECANDY MAFIA NEW SONG - T-POP

'FALLOW ME IN INSTAGRAM

           Navn : Natthawut Wannachat eller Natthawut95 på Instagram NÅ!!

 


LO

 

1 ÅR MED MIN KJÆRE IPHONE 4

I dag ble det et år siden jeg har fått meg IPhone 4. Altså mitt kjære telefon som jeg elsker. 26.2.2011 - 26.2.2012.

ALL ARIZONA AND ONE HALF BAKED

Hello. I dag har jeg vært på byen med Shiela. Vi skulle egentlig på bowling men plassen var fullt av folk og derfor gikk  vi til Deli de Luca istenfor. Jeg har kjøpte meg en Half baked og en Snapple drikker. Vi har ikke gjort så mye i dag egentlig bare koser oss på byen og nyter med folk som går og går hele tiden. hehe.

 

SPRINT PARFYME FROM ZARAMin første parfyme fra Zara altså SPRINT. Det er manne parfyme og lukte litt spesielt til de andre parfymer. Lukte litt mer gentlement og voksen. Jeg er veldig fornøyd med parfymer fra Zara, Zara er jo en av de beste butikk i hele verden og mange kjente klær fra forskjellige klær i hele verden og parfymer også.

BYHAVEN BAKERI

Idag har jeg vært på en Bakeri på Byhaven med kjære mamma og har spist cupcake og en norsk kake som jeg ikke husker hva det heter, men det er kvitt i hvertfall. Veldig godt og vi koser oss med varm kaffe.

Genser - H&M.

NEW PICTURES

Jacket - Zara. Jacket - Zara. T-Shirt - Zara. Bukse - Zara. Sko - ??. Bag - Zara.

KLIPPET MEGHJEMMELAGET SUSHI

Igår var det bursdag til Vy og derfor har vi laget  mange mange sushi og store kake hos Naima. Det tok ca. 3 timer med å blir ferdig men artig er det vell.Kjeder meg

;(

UKULELE

Jeg har tenkt å kjøper meg en Ukulele Kala Makala LBL.Light Blue B i helge!!! blir spennende. Håper de har den blå farge jeg vil ha da ellers blir jeg veldig skuffet. Gleder meg allerede å nystart med Ukulele, kunne ikke en gang å spill noe av instrumenter, så det her er helt nytt for meg ja :) Men om de ikke har farge det jeg liker så skal jeg heller ha en svart eller hvitt Ukulele da :) 

VALENTINES DAY

Happy Valentines Day All!! Idag har dagen min vært ikke noe spesielt, lite som skjer. Kjeder meg, ingen blomster, ingen brev fra noen kjekke gutter ;(  dessverre er det. Hvordan har dagen dokker vært?

COMBINED BRIEFCASE FRA ZARA NEW

Idag har jeg kjøpte meg en ny BAG altså Combined Briefcase fra Zara.  Den er helt ny produkt som kommer og har veldig fine farge brunn/svart.

COMBINED BRIEFCASE

 

whitney houston Dead

R.I.P. whitney houston.12.2..2012... why you!! why? I will Allways Reamember you <3  I Know some day you will reaturn back to all of us again <3Tooji vant Melodi Grand Prix 2012

Tooji.. Tooji...og Tooji...!! Tooji vant Melodi Grand Prix, Er det mulig. Oh herregud nå blir jeg bare glad, Gratulerer så mye at du endelig har klært dine drømmer. jeg er din største fan og har følg godt med deg. Stay er det beste musikk jeg har hørt i år og syns også den er sexy.. hehe!! Herregud vet ikke hva jeg skal si mer jeg!! men kjære deg; Tooji du må bare stå på og gjøre det beste du kan til alle norske folker <3 vi elsker deg <3KYOTE - SUSHI RESTAURANT

Koselig kveld med familien til Kyote - Sushi Restaurant i byen. En av de beste sushi restaurant i Trondheim og veldig bildig og koster ikke mye heller. Vi har bestilt en stor sushi med mange forskjellige, for eksempel; Nigiri med laks, Maki,Gunkan og masse grønnsaker. Tilsammen koster det ca over 700 kr, og det var så fantistisk smak på det. Mine begge forreldre likte ikke sushi før men etter i kveld har de endelig smakte på sushi på første gang og de like det. Hehe jeg ble altså overralsket jeg.  Sushi er en av de mest favoritte maten min og det gjør kanskje dere også!!?

ZARA NEW


INNKJØPT ZARA

 

NATTA

TRONDHEIM CITYZARAZARAOUTFIT FEBRUAR

                                                      ZARA SHOP

Jacket - Zara. Genser - Zara. T-Shirt - Zara. Bukse - Zara.

NATTA KYSS

 Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits