KLAR FOR NYTTÅRSBALL 2013

Yes folkens, nå er jeg og Ambika er klar til våres nyttårsball. Vi skulle egentlig være flere her hos meg og ordnet, men det er bare oss to. Men nå må vi løpe så snakkes vi senere. Har du vært på nyttårsball deres?BLOGG PAUSE

Etter det er ikke så mange som lest min blogg og lite kommentar har jeg ikke mer tålmodighet/ gidder og blogger mere, så da har jeg tenkt å ta en pause.

               

INNKJØP - SOKKER FRA ZARA.

                                                                               ZARA     Hva synes du? 


NYTT INNKJØP - ZARA

                                                                                                      ZARA    Hva syns dere?

                                                                   

Jeg er i avisa!

Ah, endelig kom innlegget jeg har ventet på lenge. Begynte å bli litt utålmodig, men da er det endelig her! Jeg er nemlig i avisa dere, så nå er det bare å lese seg fram. Altså, er jeg som henger litt etter fordi avisinnlegget ble trykt i forrige uke men men..bedre sent enn aldri. Ta en titt da vell, å fortell hva du synes!jobben venter

Nå er jeg ute i praksis som betyr jobb jobb jobb. Har senvakt i dag så starter ikke før om en times tid, men tenkte jeg skulle slenge inn et lite innlegg før jeg dro. Tror jeg kommer til å bli meget sliten etter vakten, men regner med vi snakkes senere i kveld! Hva skal dere gjøre i dag?litt annen type outfit

Skulle prøve noe nytt for en gangs skyld. Det å gjøre bildene litt morsommere enn det de vanligvis er, er jo bare gøy. Tror det ble tatt rundt femten-tjue bilder eller noe, men sånn er det når ikke alle blir like fine. Hva synes du?

SPØRSMÅLSRUNDE!

Nå har dere muligheten til å spørre meg om absolutt det dere vil. Er det noe du lurer på om meg, eller noe annet du ønsker å spørre om, så er det bare å legge igjen en kommentar under. Skal svare på spørsmålene så fort som mulig. Håper dere kommer med mange spørsmål! God kveld! 

innkjøp - oslo

Denne genser kjøpte jeg på Vero Moda dagen før vi tok veien hjemover. Synes den er kjempe kul så fornøyd med kjøpet! Hva synes du?
HARLEM SHAKE

    

kan jeg lese bloggen din?

Kjenner jeg har lyst til å lese noen blogger i kveld. Legg igjen link til bloggen din i kommentarfeltet, så skal jeg ta meg en innom. God kveld alle sammen!

David Beckham på Oslo city

Ja nå trodde dere vell at selveste David Beckham befant seg på Oslo city, men redd jeg må skuffe dere litt. Mente selvfølgelig plakaten av han! Haha. Da jeg var på Oslo City på lørdagen hang det nemlig en fryktelig stor plakat av David Beckham i taket hvor han reklamerer for undertøy. Synes han var skikkelig stilig, det må jeg innrømme.hybelen

Dere lurer helt sikkert på hvor vi oppholdte oss mens vi var i Oslo. Nevnte et par ganger noe om en hybel og det stemmer nok. Vi tilbringte dagene på en koselig liten hybel midt i Oslo. Enkelt rom med to senger som faktisk har alt man behøver. Kjøkken, bad, tv og alt sånt. Likte meg godt her! Noen bilder av hybelen kommer under.HARLEM SHAKE

                                                                                         Haha, nå har jeg faktisk laget en liten Harlem shake, så bare å se folkens! Håper dere liker den.

              

 

veske fra Zara - studs

Veske Zara

Sett dette før?

I dag da jeg gikk i Karl Johan gaten i Oslo oppdaget jeg noe litt uvanlig. En mann som står å sager i ren snø, og gjett hva, han sagde ut et slott. Altså, det er litt utrolig spørr du meg. Jeg synes det er utrolig fint. Tror det var en uteligger som drev å sagde det ut. Ga han iallefall noen småpenger jeg hadde. Rett og slett et fint verk! Hva synes du?

innkjøp fra dagen Shirt  Zara

dagens outfit

Dress, shirt, genser, bukse, veske  Zara     Sko Eurosko

outfit

Jakke, shirt, genser, bukse, veske  Zara    Sko  Eurosko   Klokke  Bangkok

' 

kos kveld

Ingenting er bedre enn å ha det gøy med skikkelig venner! Akkurat nå sitter jeg, Helene og Mustafa i hybelen og bare slapper av. Litt utslitt etter dagen, så er godt å være litt inni også. Kjenner jeg trenger det. Kos dere i kveld!

sushi kveld

Var en tur på Sushi bar og spiste før jeg dro avgårde til ei venninne av meg. Utrolig billig, dere aner ikke. Nesten litt rart, så anbefaler dere å spise sushi andre plasser enn din hjemmeby! Kanskje blir du like overrasket du også. Iallefall, god helg!

dagens outfit

Outfit fra Akerbrygge. 

Jakke, genser, underskjorte, bukse, veske   Zara      Klokke Bangkok

same as always

God morgen alle sammen! I dag skal jeg og Clara ute på byen igjen. Prøve å handle enda litt mere enn forrige gang (have to). Skal se om jeg finner meg noe jakke og bukse eller noe. Ha en fin dag dere!ny veske fra Zara

                                                 middag med min kjære

Ny dag, nye muligheter som de sier. I går tilbrakte jeg nemlig dagen med Erlend. Burger King er ikke akkurat det mest romantiske, men så lenge jeg fikk være med min kjære, så er jeg storfornøyd! Vi lo og storkoste oss masse! 

shopping

I dag var jeg en runde å shopping. Traff på Clara og Jojo, som var kjempe koselig! Clara er nemlig naboen min også så var enda morsomere. Fortell hva dere har gjort i dag.

               

første bydag

Første dag i Oslo er snart gjennomført, og begynner snart på dag to. Har hatt en super dag med masse spenning. Bilder fra dagen kommer under.NYTT INNKJØP i OSLO - ZARA

Hei alle sammen! Da har jeg endelig fått sjansen til å handle noen smågreier i Oslo. Dagens innkjøp ble en svart genser fra ZARA Elsker den virkelig! Hva synes du?

Endelig i Oslo

Jippy nå er jeg og Helene er endelig i Oslo. Vet dere hvor vi er nå eller? Nei det skal jeg forteller dere, vi er nå i Radissan Blue Hotell, i 34 etasje. En av de høyeste bygning i Norge. Skikkelig fint utsikt er det. Har du vært her før?

På toget

Nå er klokka blitt to, og vi har enda ikke fått en dupp på øyet. Spørs om vi er jævla gira på Oslo eller?? Hva gjøre dere i kveld?

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » August 2017 » Juli 2017
legg meg til som venn

Mitt navn er Natthawut. Jeg er en 18, snart 19 år gammel gutt fra Trondheim i Sør- Trøndelag. Lever min hverdag som stolt homofil samt eier av denne bloggen. Ta en titt da vell, chio!Min bloggperiodegratisdesign av Tonjemt
hits