Ieis

Usud

FROZEN KAKE

God dag! I går kveld bakte jeg og Ambika en Frozen kake. Yeeeey!!! Det tok så lang tid og trodde ikke at det skulle være så vanskelig. Halv parten av arbeidet var Ambika som gjorde det mest. Vi hadde så artig i går !!! OLAF var så søøøøøt og stygt!!! Hahahaha kan nesten ikke og stoppet og ler enda hver gang jeg ser bilder av Olaf som Ambi har lagdt xD

THAILAND DAY 3 - NY VIDEO.

Dette er min tredje dagen i Thailand før jeg reiser til Sør-Korea. Jeg og min onkel vi var en tur på toppen av hotell og svømme. Oppe der er det vldig fint utsikt over Bangkok, skulle gjerne tilbake ditt nå.


THAILAND DAY 2 VIDEO

NY VIDEO av Thailand Day 2.  Vårt andre dagen i Thailand besøkte vi Wat Phra Keaw er et buddhistisk tempel i Bangkok. Det var min første gang der og likte det veldig godt Wat Phra Keaw er et av de vakreste tempel i hele verden og forteller mye om gamle historier om Thailand. Hvis dere skal en gang til thailand, dette plassen ambefale jeg dere. Men det er meget varmt inni der, husk og ta med vannflasker. Om kvelden gikk vi en tur til dyreste og nyeste shopping senter i bangkok  ( CENTRAL EMBASSY Se gjerne min video. 

VALENCIA DAY 1 - VIDEO

 Nå har jeg lagt ut en video fra Valencia Day 1. Vi tok oss en helgstur med buss fra Benirdom til Valencia i fjor november. Vi være der fra lørdag til mandag. Det kommer flere videoer fra Valencia Day 2 og Day 3. 

"/>

THAILAND NY VIDEO

Ny video fra Thailand 2014. Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits