SPØR MEG HVA DERE ØNSKER Å VITE OM MEG.Hei og god kveld. Jeg har vært borte på en liten stund og ikke har blogger mye så i dag ville jeg at dere stiller meg mange spørstmål, altså hva som helst det kan være om meg selv eller andre ting om dere ville å vite om meg da. så jeg tar  spørsmålsrunde. Jeg vil så fort som mulig og svare tilbake her igjen, en dag i neste uke vil jeg tror.

så snakkes. Husk!! spørr meg om alt :D

LET`S PARTY

Jacket - Zara. T-Shirt - Zara. Bukse - Zara. Sko - H&M. Genser - Bik Boke. Bukse - Zara,

BURSDAGFEST TIL VY

I går har jeg vært på bursdagfest til ei venninne og koser meg mye med mange fantastiske mennesker. Det var rundt 15 personer som var der. Det var service med masse god mat, altså Vietnamesisk mat og ikke minst våruller. Det er sykt. Festen slutta vell 11-12 tia men jeg fikk lov og ligg over. Jeg koser meg veldig mye i helge her.
VÅRULLER OG INSTAGRAM

Idag har mamma lagte 4 våruller til meg. Det var veldig godt og det smaker helt fantastisk, bedre enn på butikk.


OUTFIT

T-Shirt - Zara. Bukseseler - Zara. Brille - H&M. Bukse - Zara. Sko - ??

CUPECAKES TITANIC DEEP IN THE OCEAN

I

TITANIC 100 ÅR

idag eller i kveld er det 100 ÅR siden Titanic sank. Det har vært veldig langt langt år det som hadde skjedd men uansett er Titanic en av de mest romantiske film noen gang jeg har sett i hele mitt liv. L <3PARTY

FØR BALL

Genser - ??. Bukse - Zara.

ZARA STORE

Hei, i dag har jeg vært en tur på byen med noe av venninner mine. Jeg var en tur til Zara og har kjøpte meg mange fine klær der. Jeg har kjøpte med en kort med hvit short, en T-short med brunn bukseseler, en Paisley print Shirt ( veldig stilig farger, likte den veldig godt ) og et brille fra H&M.Paisley Print Shirt.

T-Shirt - Zara. Genser - Zara. Bukse - Zara. Brille - H&M.

30* I FEBRUARI 

SOLARIUM

NATTHAWUT & POYA

Idag har jeg vært på solarium med Vy og Poya på byen. Etter det så var vi til Deli og kjøpte oss nudler og spist. Idag har vært snø i hele dagen og jeg må bare ta bilder av meg mens det snø ute. Det ble kjempe  fine bilder synest jeg da. heheGenser - ??. Bukse - Zara. Sko - ??
 

LISEBERG I SOMMER

I sommer skal jeg til Liseberg med en kompis. Gleder meg veldig til det.

OUTFIT APRIL

 

 

 

Jacket - Zara. Genser - Zara. Sko - ?? Bukse - Zara.

ALT FRA I GÅR


Jacket . Zara. Genser - Zara. Bukse - Zara. Sko - ??

SNØSTORM

TRONDHEIM CITY - APRIL
Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits