RUSSE SKO

                                 HVILKEN SKO HAR DU?

ENDELIG RUSS 2013

Weehuuuu Da starter RUSSE TIDEN 2013 !!!!!!!!!  Akkurat ferdig med dåpen og nå er jeg i byen med noen venner som skal straks dåpe.!!  Det blir  fest i kveld også.!!! Gleder meg.!!!!  HVA SKAL DERE I DAG? ER DU RUSS?  Video kommer snart!!!! 

HVA ER BLOGGEN DIN? RUSS I DAG !!!

Jippy!!! Bare noen timer igjen til russedåpen og da skal jeg endelig buker min støgge russeklær hehe.  Men akkurat nå vil jeg leser DIN BLOGG.!!!! SÅ KOMMENTAR DET NED. 

JENTER KLÆR

Tja.... Det er bare å kommentar og i hva din mening om dette bilde :)  hehe. 

RUSS ER SHIT

Først vil jeg si at jeg har ingen peiling på min Russeklær... ikke overhodet vet en gang hvordan jeg skal har på den i riktig måte, har til og med ikke sko som passer!!! WTF? men jeg skal kjøper meg en Converse i morgen, håper den passer meg bedre. Fyyy! jeg gleder meg sykt på Russedåpen i morgen etter skolen :D    ER DU OGSÅ RUSS I ÅR OG HVILKEN FARGE?

MINE TEGNINGER

Hei, dere. Jeg ville og bare viser dere med mine tegninger. Først jeg må at jeg har ikke tegnet siden ungdom skolen. Vet ikke hvorfor, men jeg elsker og tegner.  Her er noen bilder. Hva syns dere?

         

          

FJOR OUTFIT.

Genser - ZARA.  Shirts - ZARA.  Bukse - ZARA.  Sko -  DinSko.     Hva syns dere om outfit?

SKOLE LEI

Hva syns du om skolen?   Hva har du gjort i dag?

                    

LES BLOGGEN DIN?

Kommentar ned ^^

DAGENS ANTREKK

Jakke - ZARA.  Shirts- ZARA.  Briller - H&M.   Bukse - ZARA.   Sko - DinSko.   Gamele bilder av meg i Oslo i fjor.  Hva syns dere?

HÅR VIDEO

  

Her kommer min første hår videoen, jeg ville bare viser dere hvordan jeg ordner håret mitt før jeg skal til skolen eller ute.  kos deg :)   Hva syns dere?

                        

A GIRL LIKE ME

Hehe noen ganger kan jeg være gal og legger ut bilde av meg med jenter klær.  Akkurat nå sitter jeg og redigere nye video, altså HÅR VIDEO!!!!  gleder dere og ser på den?

MÅ GJØRES VIDEO :)

Hei, jeg lurte på hvilken video jeg skal lage? Hår video, klær, romme mitt eller hva?  Hvis dere har noe så bare skriver kommentar!! :D

 

LADY GAGA KONSERT 2012

 

 

 

                    

                                       

5 TOPPLISTER

Hei til lesere og bloggere, i går var jeg super glad for at jeg ligger på nummer 5 på TOPLISTEN fra 13 til 17 år og ikke minst ligger jeg på nr 15 i Trondheim. :)  Tusen takk skal dere ha. <3 

                                        

LES BLOGGEN DIN?

Hva er bloggen din? :)

GOD MORGEN BLOGGER !!

Nå er jeg endelig våken og er klar til å begynner og blogger igjen. :) Hva skal du gjøre i dag? Og husk hvis du vil får flere lesere så meld deg på :)

VIL DU FÅR FLERE LESERE / ER DU MED

Hei jeg ville og bare minner dere dette!!  Min blogg har et leserantall fra 600 - 700 lesere daglig, og jeg ligger rundt de 10 på toplister fra 13-17 år. . Jeg ønsker å gi flere muligheten til å få flere lesere og klatre opp på topplisten. Jeg håper så mange som mulig vil være med på dette. Vinneren blir trekt på SØNDAG altså i MORGEN, der de vil få et innlegg om bloggen deres, samt bloggen isidespalten min.

Det jeg ser etter i en bra blogg er disse kriteriene;


- Oversiktlig
- Innholdet
- Bildebruk
- Oppdateringer
For å være med i ukens blogg:

- Like facebooksiden min HER
Skriv at du er med i kommentarfeltet

Jeg velger kun ut de som faktisk har likt facebooksiden min. (dette sjekker jeg ut før jeg kårer vinner) MERE KOMMENTARE DERE, STOR SJANSEN FOR AT DET BLIR DEG.

Håper så mange som mulig vil være med i "ukens blogg"

Natthawut Wannachat. :D

REDIGERT BILDER

Idag tidlig var jeg med Clara og Shiela til byen og shoppe, her er blder der vi sitter og soler oss i mens vi venter på bussen hjem.  HVA SYNS DERE?

LITT NAKEN

HVA SKAL JEG BLOGGER OM? HJELP!!!?

HVA SYNS DERE OM BILDENKJØPE FURBY ?

Er det bare meg som liker Furby eller synes at den er skikkelig søt?  Jeg skulle nesten kjøpt den blåe Furby i dag tidlig men var bare usikker og gidder ikke å sløse penger mine bare for en dumme dumme her. XD  HVA SYNES DU OM FURBY DUKKE?

DAGENS OUTFIT 27.4.2013

Jakke - ZARA.  Bukse - ZARA.  Sko - DinSko.  T-Shirt - ZARA.    Hva syns dere?


Soooool

Akkurat nå er vi ute og soler oss :) er det sol hos deg?

SHOPPING

Akkurat nå shopper jeg med to av mine venninner :) vi har vært rundt omkring. HVA SKAL DERE IDAG

BLOGGEN DIN?

Hva er bloggen din? :)

BRASIL

Jeg, Camilla (jente gjestebloggeren haha) er jo halvt brasiliansk og halvt norsk, så jeg reiser en del til Brasil. Nå er det en god stund siden jeg har vært der og jeg begynner å savne familien min utrolig mye! Gleder meg veldig til å reise nedover igjen! HAR DU VÆRT I BRASIL?
ØNSKER DU Å DRA? 


HAHAAHHAHAHAHAHAH

JEG BAR FLYRE MEG !!!!!  HVA SKAL DERE I MORGEN?

OUTFIT 26.4.2013

GENSER - ZARA.  HVA SYNS DERE?

KONKURRANSE- VINN DEKSLER / 1 DIRECTION

Jeg tenkte å sette igang med min første  konkurranse ever, sidenkeg kommer ikke til å blogger mye i neste uke for grunn av flere prøver. Alt du må gjøre er Bare skriv navnet ditt, og e-posten din underog LIKE min facbook siden.  HER.  så er du med i trekningen av to ONE DIRECTION deksler til iphonen :) Jeg har bare deksler for IPhone 4 og IPhone 4s.  husk å skriv det i kommentaren. 

Konkurransen varer vil Lørdag 4 MAI. 2013. og skal sende den 6 Mai.2013.

Så, er dere med?

LINKERUNDE - ER DET DEG?

Jeg beklager så mye at det tok litt tid å svare. Her er to av de hellige blogger som jeg hadde valgt ut. Jeg har ikke lest blogger til de to før, men når jeg var gjennom og titte  på bloggen så tenkte jeg bare,** Waaaw**  så fint blogg de har.Masse fantastiske bilder og veldig gøy å ser på. !!! Dere må gjerne kom gjennom blogge til de to, da tror jeg dere kommer til å liker det.  IKKE VAR LEI DEG... Du kan melde deg på til neste linkerunde. Du kan melde deg på i kommentarfeltet.

Ha en koslig fredag - kveld ^^

1. HER   NORA.

 

2. HER  

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » August 2017 » Juli 2017
legg meg til som venn

Mitt navn er Natthawut. Jeg er en 18, snart 19 år gammel gutt fra Trondheim i Sør- Trøndelag. Lever min hverdag som stolt homofil samt eier av denne bloggen. Ta en titt da vell, chio!Min bloggperiodegratisdesign av Tonjemt
hits