INNKJØPT FRA SVERIGE

Idag var forreldre mine en tur til sverige og handlet. Jeg ville ikke blitt med for grunn av bilturen. Men her er bilder av innkjøpet. Mamma kjøpte 2 svære Candy Floss til meg !!!! My favourite !!! Yey.  i dag har jeg ikke gjort mye enn og bare sitter og koser meg i sola. Jobb igjen i morgen!! 

LUFTMADRASS

Igår fant jeg gamle luftmadrass som låg på vaskerommet. Måtte bare teste det ut. Sånn her ser den ut !!  Ahh deilig og koser seg med luftmadrass ute i balkong og soler meg. ;) Fortsett god helg.! 

GRILL FØRSTE GANG I ÅRET

 God dag kjære gamle og nye lesere. Hvordan har dagen din vært? Jo! for meg går det kjempe fint. Har vært ut på balkong og grille sammen med forreldre mine. Strålende vær i dag også! ca 20 grader. Spist mye skyllinger !!! ahh det var så YUMMY.  Her kommer noe bilder neden for. Håper dere likte den. MIN ANDRE NORSK PASS

For nesten 1 uke siden fikk jeg endelig nytt Norsk pass eller blir min 2 Norsk pass da. Jeg fikk forresten min 1 Norsk pass for nesten 6 år siden, og nåsom jeg er fult 18 år så må jeg ha et nytt pass. Yes, da trenger jeg ikke og tenker på passport lenger når jeg skal reiser til utlandet. Nå har jeg helt til de neste 10 årene. Wheehuu. ^^

4 TIMERS RYDDING

God kveld.  I dag har vært strålende dag her hos meg. 16 grader og sol. Jeg skulle egentlig ut og koste meg med varmen men det vært ikke det likevel. Jeg har ombestemte meg og rydder ut i balkongen istenderfor. Det var rotete og hadde ikke ryddet siden i fjor. Det tok 4 / 5 timer til sammen og blir ferdig.  I sommer skal jeg kjøpe fine planter og blomster til min fine balkong. Her er resutalt. HVA SYNES DERE? har jeg vært flink til og rydder?

NEW SUNGLASSES

RAINBOW 

SONGKRAN HOS MEG

For noe dager siden var det nytt år i hjemmelandet mitt ( Thailand ) og vi feiret Songkran som er lignende Water festival. Synd at her i Norge er det kaldt enda og ikke like varmt som nedi der. Men jeg og mamma vi ber til gud og ønsker at vi har det bare bra. Her kommer endel bilder.VÅRT HOTELLROM I PHUKET

 

Vi reiser til Phuket en dag etter vi har vært til Seoul - Sør Korea. Vi skal være der i 4 dager. Her ser vårt hotellrom ut. Gleder meg til og være på rommet våres og slapper av med fantastisk utsikt mot sjø. Jeg hørt at det kommer gigantisk båt fra Malaysia til Phuket og vi ser den helt sikkert når vi er der. Gleder meg til Phuket med min venninne allerede !! ;)

DELUXE-ROM, UTSIKT MOT SJØ.

HOTEL TIL PHUKET ER BESTILT

Hei dere. I går kveld har jeg bestilt hotel til Phuket i sommer. Navnet til hotel er Kalima resort spa hotel og 5 stjerne hotel.   Hotel ligger kun 2 km  / 15 min fra sentrum ( Patong ) og 40 min fra flyplassen. Hvorfor jeg valgte dette hotellet er fordi det er ganske sentralt og ligger ikke langt unna populære plass som er foreksempel Phuket Fantasea, Shopping senter, strander og mer. De har fantastisk utsikt over hele Patong hvis dere ser lengre nede på de bildene. De har MINIGOLF, egent SAND STRAND på hotel, Bar i svømmebasseng, Gratis buss fra hotel til sentrum, Spa, Treningsrom, Balkong  med utsikt mot sjøen og mer.

KALIMA RESORT SPA HOTEL - PHUKET ARTIFICIAL SAND BEACH.

MINI GOLF.

SWIMMING POOL

DINNING

TRIO´S POOL BAR 
DAGENS INNKJØP - GoPro 3

God kvled og velkommen tilbake til min lille bloggen min igjen. Lenger siden sist jeg har vært her nå, godt og kommer tilbake igjen. I dag har jeg kjøpet en ny kamera, GoPro 3. Endelig har jeg fått meg det. Gleder meg til og bruke min GoPro 3 når jeg er i strander i Phuket i sommer. Har du GoPro 3?

THAI MAT

 

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits