MIN MODELL BILDE I SOLSIDEN SENTER NÅ.

For en overalsket jeg har blitt i dag etter at jeg såg dette bilde fra Charlotte Norberg profil som hun tagget meg. Og ja det var modell bilde av meg på solsiden senter. I morgen skal jeg og Camilla ditt for å ser på bilder våres, det blir gøy :)

 

Jacket - Zara. T-Shirt - Zara. Bukseseler - Zara. Bukse - Zara.

JUSTIN BIEBER IN OSLO

Endelig er Justin Bieber ( JB ) i Norge. I dag tidlig har han konsert i Oslo og tusenvis av fans av JB er der for å ser på han. LIVE!!! Jeg kan si at jeg liker Justin Bieber men er ikke så galt hehe, digger bare sangen av han. Bay Baby. ;)  Det var synd jeg ikke kunne vært der.!!!!  Var skuffet over at han ikke er i Trondheim som nyheter sier før da. VELDIG SKUFFA..... BRING JUSTIN BIEBER TO TRONDHEIM for f... :DNICKI MINAJ 1 UKE IGJEN.

LIFETIME

Genser - Zara. Bukse - Zara. Sko - Zara.

GOOD DAY

Hei alle sammen. I dag har jeg igjen ute og soler meg med venninner hos Camilla. Vi hadde vannkrig og det var veldig moro. Ellers så har jeg ikke gjort så mye uten av og soler meg ute.


T-Shirt uten arm - H&M. Bukse - H&M. Brille - Zara.

UT OG SOLER OSS

T-Shirt uten arm - H&M. Bukse - H&M. Sko - H&M. Brille - Zara. Bag - Weekday.

YESTERDAY SUNSHINE

 
Genser - Zara. Bukse - Zara. Sko - Zara.

OUTFIT - ZARA MAY

Genser - Zara. Bukse - Zara. Sko - Zara. Brille - Zara.

UT OG GRILL

Hei. I dag har det vært så fint temperatur her i Trondheim. altså 19 grader varmer. Det er jo bare supert digg det! Jeg og tre av venninner mine hat vært på en liten sjøen nærme skolen vårres. Det er det veldig fint plass der alle folk kan være i. Alt er bare fantastisk der, det er vann, sand, trær osv haha XD  vi har kjøpt masse grill mat og vi spist hamburger og pølser. Etter maten så soler vi oss og jeg tar en liten tur og bad i det kalde vannet og koste meg.

T-Shirt - H&M. Bukse - Volt.?? Sko - Zara.

MY SWEET 17 BIRTHDAY

Hei. I dag er min bursdag og jeg fyller 17 år. I dag har jeg ikke gjort så mye, bare hjemme og lage mat med familien osv. Fikk besøk av tante da. Å være 17 føltes det samme som å vær 16, ikke så forskjellige. På torsdagen som kommer, har jeg tenkt å være ut med venner mine og grill men er ganske usikker på om det blir eller ikke.SNART MIN 17 ÅRS BURSDAG

Hei Alle sammen. Jeg sitter nå og kjeder meg og pugge til prøven til i morgen. Det er bare under halv timer igjen til jeg blir 17, og ja jeg gleder meg veldig. føler jeg meg veldig gammel egentlig :)  vet ikke hva jeg skal skriver mer så ha en fin dag!SHIELA BIRTHDAY

Hei!! i går var det bursdag til venninne min og hun feire bursdagen sin ut på tunet mitt. Det var ganske mye vind osv og pluss at det var kaldt vind og jeg som er mest fryst der hehe. Men ellers var det veldig koselig og veldig god mat fra Asia. Shiela og moren sin lagde vårroller, BBQ, Pad Thai, salat, sjokolade kake, jordbær med sjokoladesaus. Etter vi har spist så tar vi masse bilder og nyte på musikk mens alle danser. Veldig koselig og trivelig folk. Gratulerer med dagen kjære søster : Shiela M <3Genser - Zara. Smykke - Gritter. Bukse - Zara. Sko - Zara.

SHIELA BIRTHDAYGenser - Zara. Bukse - Zara. Sko - Zara. Smykke - Glitter.

2 ÅR SIDEN CENTRAL WORLD BLE FLAMMER I BANGKOK

MEN NÅ ER DET NY CENTRAL WORLD.

LADY GAGA WORLD TOUR 2012 - BANGKOK

DET ER BARE 1 UKE IGJEN TIL LADY GAGA WORLD TOUR CONCERT IN BANGKOK - THAILAND. Synd at jeg ikke kunne være med :(

17.MAI.2012 - NORWAY

'

Jacket - Zara. Bow - ??. T-Shirt - Zara. Bukse - Zara. Sko - Zara. Bag - Zara.

17.Mai.2012

TREND MODELSJacket - Zara. T-Shirt - Zara. Smykke - Glitter. Bukse - Zara.

TREND MODELS - SOLSIDEN

 Fotograf: Charlotte Norberg-Schulz :) 

Jacket - Zara. T-Shirt - Zara. Bukseseler - Zara. Bukse - Zara. Sko - Zara.

SVARET TIL SPØRSTMÅLRUNDE. 1

Endelig skal jeg svare tilbake på spørstmålrunde dokker ville vite om meg. Tusen takk for kommenat og like, og je håper det blir enda kommentar til neste gang :)

Spørstmål

1. Hvor høy er du? :

svar: Tja sier det, jeg er ca 1.70 tror jeg.

2. Hva skal du gå på Videregående? 

svar : jeg har tenkt å studer Helsefagarbeider, hjelpepleier fordi jeg liker å være med eldre og hjelper de. Synest det er veldig tøft yrke for meg.

3. hvor mye koster ett treff med deg?

svar  : Beklager men jeg selger meg ikke, jeg har nok penger :)

4. Var det vanskelig å komme ut av skap, når gjorde du det? når viste du at du likte gutter? 

svar : Det var veldig lenger siden ja, tror jeg viste for første gang at jeg liker gutter da jeg gikk på 2-3 klasse. Ja det skal jeg være ærlig. Det har vært veldig tøft for meg, men nå har jeg det mye bedre. Bryr jeg meg ikke om hva andre synest om meg. Livet mitt er fortsett langt :)

5. hvilke land har du vært i?

svar : Mhm ikke mange, Thailand, Danmak, Tyskland, Laos, Cambodia og Sverige.

6. Beskriv personligheten din?

svar: Jeg er veldig sosial, jeg er veldig opptatt av hvordan venner mine eller de nærmer meg har det bra. Jeg er veldig snil og liker å ler. Men hvis jeg ikke kjønner noen så pleier jeg ikke å smiler eller tørr å snakke, men jeg smile kanskje litt og ler. Ellers så vet jeg ikke mer hehe.

7. Er du singel? eventuelt hva ser du i en gutt?

svar : ja det er jeg, og har vært veldig lenger nå. Jeg er da ute etter en som har en god personlighet. Ikke selvopptatt og heller ikke grådig. Liker å være ute og fester og ikke bare hjemme, kjedelig. Liker at han skal ha en god fysisk aktivitet. Blå øyer er mest tent på meg og en god smil. Liker å koser og tørr å står frem om alt. Aldri lyver eller hold hemmelig bare for seg selv. Han må være åpen for alt for meg hvis han skal være min kjæreste.

8. hvordan har du det? :D

svar : Godt spørstmål. Jeg har det bare bra og hva med deg/ dere?

9. hvilke skostørrelse har du?

svar : Min skostørrelse er 40 til 41.

10. Hva skal du bli?

- favoritt tv-serie?

- hvilke gutter liker u best?(blonde, mørke..)

- kommer du til å bo i Norge hele tiden?

- beskriv drømmekjæresten din?

svar : Som sagt har jeg skriver det før lengre oppe, jeg har tenkt å blir hjelpepleier.

- Min favorit er da Paradise Hotell, The Walking Dead og fler. 

- Jeg liker blonde gutter mest, vet ikke hvorfor? kanskje de ser bra ut med litt anneledes enn gull og hvit hehe :)  

- Mhm det er veldig vanskelig spørstmål, men tror nok hvis jeg har funnet meg et god jobb og god lønn så kanskje skal jeg flytter ut en gang. Men vet ikke hvor. Har dere noe forslag da? Hvilken land og hvorfor?

-  Min drømmekjæresten skal være positiv, sosial, snill, fint smil, bra stil. Han må også bryr seg om meg og andre mennesker, det er det jeg er mest ute av. En som gjør meg glad når jeg har en dårlig dag og komme til meg og kysse meg på kinnet og si at ( Det her skal går bra ).

11. Hva driver Natthawut95 med om 10 år? :)

svar : Hvis jeg jobber og ha god lønn så har jeg tenkt å starte med en liten Bakerie eller Zara butikk, klær butikk. Det er fordi jeg liker mat og søtsaker. Jeg har alltid forelsket meg i mote, design eller klær. Så kanskje kanskje en dag i framtiden.

12. liker du norske gutter?

svar : Ja det gjør jeg men liker også latinskegutter.

Ja det var alt som jeg ha svarte på. Håper dere koser dokk!

IN THE TOWN

Hello. Jeg og to venninner av meg var ut på byen og shopping. Jeg har endelig kjøpte klær for 17 Mai og kjøpte meg 3 ringer fra Bik Bok og Glitter. Og de harkjøpte seg klær og ansikt klær.Genser - H&M. Bow - ??. t-Shirt - Zara. Bukse - Zara. Sko - Zara. Bag - Zara.

HELG

God Kveld. i kveld er veldig stille og rolig, ikke mye som skjer her. Fått besøk av en som er fra Bodø. Ellers i morgen skal jeg ut med, Ambika, Shiela og Camilla på byen Så jeg skal kanskje finner meg klær til 17.Mai.

MODELL BILDER PÅ SOLSIDEN

Hei alle sammen. I dag har jeg vært veldig stresse i hele dagen. Det er fordi jeg og Camilla, vi skal til Solsiden og tar model bilder. Vet ikke om det er konkurranser eller noe sånt. Men jeg har vært på Zara og kjøpte meg ny sko og ny bukse i dag også. Været i dag er bare helt fantastisk, masse sol og varm. Vi hadde 3 bruker som tar bilder av meg. Vi var ut og tatt masse finer bilder utenfor Solsiden shopping senteret. Vi får snart bilder det de tok i dag av oss, men må bare sendte oss den til Email først.

T-Shirt - Zara. Bukseseler - Zara. Bukse - Zara. Sko - Zara.

SJOKOLADE BUTIKKEN

Velkommen tilbake!  Idag var det en strålende dag med sol og varmen her i Trondheim. Jeg var ut på byen med Camilla for å finner oss klær hva vi skal ha på oss til i morgen. Jeg skal ha noe med Audition/ ta bilder med å gjøre på solsiden. Det er konkurranser og jeg er veldig nervøs fordi det er min første konkurranse i hele mitt liv. Håper det går bra og håper jeg gikk videre. Men ellers har var vi på shopping og på en sjokolade butikken. Der har de så sykt mange søte av god sjokolader og masse sweet. Jeg har kjøpte meg en hvitt sjokolade melk da, det var så godt. mhm...

Genser - Zara. Bukse - Zara. Bag - Zara. Sko - Zara.

1 ÅR MED NATTHAWUT95.BLOGG

Hei people. Idag er det 1 år siden jeg blogger. Jeg hadde nesten glemt det, men så kom jeg på det. Jeg har blogger ganske mye det vil jeg si men mest legg ut av bilder hva jeg har gjort osv. Har hadd mange fine folk som pleier og skriver kommentar og like og det er veldig koselig. 8.Mai.2011 - 8.Mai.2012Jacket - Zara. T-Shirt - H&M.

THE DAY YOU LEFT

 

Jacket - Zara. Genser - Zara. Bukse - Zara. Klokke - Thailand

FOR YESTERDAY AGO

Vet ikke hva jeg skal legger ut bilder i dag så har noen bilder for 2 dager siden. Ellers har jeg fått besøk av Camilla hos meg tidligere. Ikke mye som skjer her egentlig, bare prat om hva som skal skjer på TORSDAGEN som kommer. hehe. hemmelig hemmelig.


Jacket - Zara. T-Shirt - H&M. Bukse - Zara. Sko - Zara. Bag - Weekday.


 

TIME FOR SHOPPING

Idag blir det enda shopping på meg ja. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å shoppe eller var på byen, men venninner av meg tving meg med. hehe. Hver gang jeg er på byen så må jeg alltid være til de samme butikkene jeg alltid handler klær, vet ikke hvorfor. Tror helt sikkert på at alle de som jobber der husket hvem jeg er haha, fordi jeg er ofte der og kjøpte klær. Jeg og Danna vi har koser oss veldig mye idag. Vi har spist mye mat fra Deli og burgerking. Det var lenger siden jeg og Danna var ut på byen sammen og jeg synest dagen her har vært veldig bra.

Jacket - Zara. Jacket / Rosa - Zara. Bukse - Zara. Sko - H&M. T-Shirt - Zara.

OUTFIT - MAI


Jacket - Zara. Bukse - Zara.

ZARA NEW

.HEI, I dag er det endelig shopping time for meg hos Zara igjen. hehe. Jeg har kjøpte meg en genser som jeg synes selv at det passer godt på meg. Gleder meg til å bruker den i sommer.Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits