FLYET NÅ

Hei. Akkurat nå venter vi og sjekker inn i flyet. Vi er i OSLO om 1 time, gleder meg.

OSLO NÅ

Hei kjære lesere og bloggere. Akkurat nå er jeg klær til å reiser til Oslo. Ikke lenger igjen til flyet går så da må jeg kjapt meg. Gleder meg veldig til TUSENFRYD med DANNA i morgen. NOEN SOM SKAL OGSÅ TIL OSLO?

WHEN I WAS A LITTLE BOY FROM THAILAND

Hei dere. I dag har jeg ikke gjort så mye og bare være hjem og kjeder meg. Så har jeg tenkt og vier min barndomsbilder. Jeg synes at det er flaut og legger det ut på nette hehe. Men kos dere. HVA SYNS DERE OM MITT BARNDOMSBILDER?

HEKTA PÅ T-POP

Disse to musikk har jeg hekta på og dere må gjerne tar en tur og sett dem. Thai gutt som synger på koreansk ( K-pop) og ( T-pop ) Super fint stemmen. CHECK IT OUT.

 

TAR SOL

Ute på balkongen og koser meg med sol i dag også. HVA GJØRE DERE?

5 TING JEG MÅ GJØRE I LONDON

God kveld kjære lesere og bloggere. Om 20 dager skal jeg endelig til London med mine søte familien. Jeg har så masse ting jeg vil gjøre i London men tror ikke jeg kan gjøre alt som jeg vil for grunn av at vi har dårlig tid der. Derfor har jeg tenkt 5 ting jeg vil gjøre i London, og her kommer bildene. HVA SYNS DERE?  VÆRT I LONDON EYE FØR?

1. LONDON EYE



2. MADAME TUDSSAUDS.

3. 

4. PICCADILLY CIRCUS.



5.

DA VAR FLYBILLETTER TIL LONDON BESTILT

Hei kjære lesere og bloggere, i dag har mamma endelig bestilt FLYBILLETTER TIL LONDON...... jaa riktig jeg skal til LONDON for første gang!!! :D   Vi reiser forresten den 18 juni til 21 juni, og det er lenger til min første London turen ever med familien...... Bare om 3 uker igjen... Jippy. Gleder meg sykt til å shopping i sentrum i London.  LONDON here we go ;)  SKAL DERE OGSÅ TIL LONDON?

ANSIKT MASKE

God kveld alle sammen. Akkurat har jeg vaske ansikte mitt og ha på ansikt maske. Det er så godt. Jaja morsomme bilder av meg ikke sant. :) 



ANDRE TYPER HÅR STIL

Tja, der ser dere forskjellig hår stil jeg hadde før. De bildene tok jeg for 2 år siden og har ikke sidecut. Noen ganger ville jeg også ha langt hår igjen, fordi da slipper jeg og går på frisør hver 2/3 uker en gang. Men som mange har sagt til meg at jeg passer bedre med sidecut og derfor hadde jeg ikke tenkt og ha langt hår igjen. Hva synes dere? SIDECUT ELLER LANG HÅR?

SØNDAG 26.5.2013

Ahh.. det var skikkelig deilig med sol. Nå er jeg akkurat ferdig og soler meg. Skjønner at kroppen er varm og må tar meg en tur dusj.  I neste uke skal også blir sol, det er det som er best  ;)  HVA SKAL DERE I DAG?

DET ER SOL / 20 grader

Hei til dere. I dag er det strålende vær her i Trondheim. Dermed er jeg ute på balkong og soler meg med en nydelig sang mens jeg slapper av. ER DET SOL HOS DERE?

GOD MORGEN / VIDEOBLOGG ( Moon Timelapse )

HVA SYNS DERE OM VIDEO?

VIDEOBLOGG - favoritter i klesskapet

  HVA SYNES DERE OM VIDEO?

OSLO OM 5 DAGER

Ja dere skjønner vel hva forskrift er. Jeg skal til Oslo om ikke så lenge med min fantastisk venninne. Blir kjempe spennende og være sammen med henne der i 3 dager. Skal dere også til Oslo i neste uke?

OUTFIT

Hei kjære lesere og bloggere. I dag har jeg bare vært hjem og koser meg med min nye Ipad2. I dag skulle egentlig ut med min venner til Lian og griller, men dersom det er dårlig vær så dropper vi heller. HVA HAR DERE GJORT I KVELD?

HOT OR NOT?

Hvilken av de fire skal jeg kjøpe?

MUSIKK JEG HEKTA PÅ



 

PARADISE HOTEL

Hei kjære lesere og bloggere. Beklager for dårlig blogging i dag, har fri til neste mandag derfor har jeg sovnet lenger. Akkurat nå ser jeg på Paradise Hotel nå, Gjør dere det samme?

OUTFIT / HOT OR NOT.

Her er bilder fra 17 Mai fra 2012 og 2013 som var. Jeg likte den blåe jakke fra Zara veldig godt fordi den er så fargerik. HVILKEN AV DE TO BILDENE LIKTE DERE?

DÅRLIGSTE BURSDAG EVER...

Hei dere. Som dere vet at i dag er min 18 års bursdag og det er veldig stort dag for meg. Ja temaet var at vi hadde leid en snegler fra Poland og han er ganske sta og ikke kan en gang og kommunisere med oss. Og en ting til når vi sier hva han skal gjøre blir han plutselig hissig og roper til oss som han kjefte på oss på en måte, han har ingen respekt med oss engang. Han rota hele huset våres, aldri rydder etter seg, det er masse støv og alt farlige spiker som ligger på bakken. Men anyway... Det var jo ganske artig og ser at han krangle med min mor da hehe. I dag har prøve eksamen i dag og det gikk ikke så bra på skuespille da men det andre så klarte jeg det godt. Bursdagen min i år har vært kjempe kjedelig syns jeg da. :/ Denne bilde fikk jeg av Vy og Regine, tusen takk til dere to. :) <3

 

ENDELIG 18 ÅR

Akkurat nå sitter jeg pugge til prøveeksamen som skal være i morgen, typisk når jeg har bursdag vettu. Jippy I`m Happy!! <3 endelig 18. :)

ME IN KOREAN CONCERT

Som dere ikke vet har jeg vært på 2 KOREANSKE KONSERT I BANGKOK. Både i fjor sommer 2012 og 2011.  Først var jeg på B2st som var i 2011 og INFINITE som var i fjort 2012.  Jeg har en video fra Infinite konsert som jeg skal viser dere. Kos dere med den.

LES BLOGGEN DIN?

Hei akkurat nå kjeder jeg meg veldig og hva jeg skal gjøre. Men skriv her hva din blogg heter så skal jeg ser og kommentare. :)

PRØVE EKSAMEN

Hei kjære lesere og blogger. I dag skal jeg bare pugger til prøver eksamen som jeg skal ha i morgen. Huff, jeg gruer meg veldig og redd for at jeg ikke kan det temaet vi skal ha om. Vi har om immobilitet forresten. Vi får en dag å pugge.  HADDE DERE EKSAMEN?

SPLASH OUT - 15 MILLIONER

Hahaha akkurat nå er denne musikkvideo fra T-pop ( Thai pop ) er ganske kjent, Men ikke like kjent som Psy da heeh :) Splash Out musikkvideo ble sett over 10 millioner i 9 dager!  MEN CHECK IT OUT ;)

 

ANSIKTSMASKE

Ahh det var kjempe deilig med ansiktsmaske, mamma min som gjøre til meg. Hun er kjempe flink.  HAR DU PRØVE ANSIKTSMASKE FØR?

TIVOLI - TRONDHEIM

Bilder fra 17 mai. 


VANNKRIG

VIDEO

Først vil jeg bare si Gratulerer med 17 års bursdag til min beste venninne, Shiela May.  Her kommer video.   Likte dere videoen?

SEXY GIRL

Hei ville og bare si at video kommer snart om 1 time. HVA SYNS DERE?


Les mer i arkivet » Oktober 2017 » August 2017 » Juli 2017
legg meg til som venn

Mitt navn er Natthawut. Jeg er en 18, snart 19 år gammel gutt fra Trondheim i Sør- Trøndelag. Lever min hverdag som stolt homofil samt eier av denne bloggen. Ta en titt da vell, chio!



Min bloggperiode



gratisdesign av Tonjemt
hits