MILEY CYRUS konsert i kveld

God morgen folkens!! Akkurat nå er jeg veldig opptatt! Flyet mitt går 6.35 og er i Oslo 7.35!!! Tidlig!!!!! I dag er det Miley Konsert!!!!!! JIPPY!!! Hvem skal ditt?

19 ÅRS BURSDAG

Coming soon

17 MAI VIDEO

Her kommer en video fra 17 Mai 2014, Norges bursdag. Håper dere likte den.

17 MAI 2014

Gratulerer med dagen Norge og gratulerer til dere alle. I dag har det skjedd så mange ting i 17 Mai hos meg. Først var jeg hjem fra Clara og skiftet klær, også dro jeg og Eirik til der Clara jobber og der fikk vi oss GRATIS sushi. Yummy. Deretter var vi en tur ut og koste oss med softis og mens vi ser også på toget. Vi var en tur på den nærmeste tivolien som ligger nært Trondheim Torg. Der var vi på Tornadoen og kaffe koppen 2 ganger, men det var ikke noe spesielt så dro vi på den andre større tivolien at med øya / Ila. 

FLYBILLETT TIL SØR- KOREA ER BESTILT

Nå har jeg akkurat ferdig med og bestille flybillett til Sør-Korea i sommer. Godt og blir ferdig og slippe og tenker på det. Jeg og Shiela reiser med KOrean Airline men sitter dessverre ikke sammen, men det spiller ingen roller. Nå er det bare 1 måned og 3 uker igjen til Sør-Korea, gleder meg så sykt!!!   NOEN SOM SKAL OGSÅ DITT?

CENTRAL EMBASSY GRAND OPENING

Gratulerer til Central group med ny shopping senter og dyreste i Bangkok. Shopping senter heter for Central Embassy og har over 200 kjente merker butikker fra hele verden. Fks, GUCCI , RALPH LAUREN, PRADA, HERMES, MIU MIU, CHANEL, GIVENCHY, CALVIN KLEIN, HARRODS, BOTTEGA VENETA og mye mer. Hele bygget er ikke helt ferdig enda, 6 stjerne hotel Park Hyatt er ferdig i 2015. 

Sånn ser den ut når den står ferdig i 2015. 


RUSSEVIDEO 1 ÅR SIDEN

God ettermiddag kjære lesere. I dag var det 1 år siden jeg var svart russ. Jeg husket godt hvordan den dagen var og at jeg har koste meg. Dessverre er jeg ikke russ i år, men jeg har lagt ut en video fra fjor russetiden min. Håper dere likte den. Det er over 3500 som har sett videoen. 

 

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits