Siam Water Park

Her er jeg..No er jeg tilbake!  Veldig lenge no som jeg ikke blogger. Men i dag har jeg masse o forteller til dokker som er gjennom til min blogg i dag. For ca 3 dager siden var jeg og hele familien min til Siam Water Park eller Siam Funn Park. vi kjeder oss den dag so plutselig vil jeg hit.Her er inne, ser ikke so mye ut men nor du er litt lengre inne so har de alt som finnes.


Her er karte.

Den her var den andre vi tok etter Viking. Veldig bra og det gor fort.


Huff motte o venter po en lang ko...
Viking

Jeg har fler bilder som jeg kan legger de ut men ikke no, fordi jeg trrenger min egne datamaskin til o skrive og legger ut bilder.

Endelig er jeg i Thailand, Bangkok.

 

Hei til alle sammen. jeg vil forst og frest si at  jeg beklager so mye at jeg har vart bort po en stund, det er ikke fordi jeg ikke gidder eller vil ikke ha mer i bloggen. Men sannheten er at jeg hadde so dorlig tid i de siste. Jjeg har desulte eksamen og sonn so jeg har vart veldig opptatt. Jeg vet at det er manger som som sporr meg om det, men no har jeg sakt det til dokker og hoper dokker forstor det.

Men no er jeg i thailand med familie min i Bangkok. Vi bor po en hotell som heter for Prince Placa Hotel. Dokker vet ikke kor sykt fint det er der inne, men ute er bare drite. Men det er so vanskelig o komme seg ditt for grunn av trafikken. Men i dag er min forst dag i Bangkok og vi er po MBK shopping plass. De andre har klippe seg og ordne seg fint, mens jeg vet ikke hvordan hor jeg skal ha.

Men no mo jeg go hade :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fått mæ Samsung Galaxy tab

Oh My Gosh .... I Got A New Samsung Galaxy Tab :D <3<3<3  Bare noe å får måned etter jeg fikk meg en ny IPhone4 så har jeg nå fått en ny telefon som jeg har ønsket meg for lenge siden. Samsung Galaxy Tab

Samsung Galaxy Tab.

Nå er jeg veldig spent at jeg kanskjer får Samsung Galaxy Tab i dag om 2 timer :D <3<3 

Meråker dag 4.

Jeg huske den dagen sist da det var siste dag her i Meråker. Vå hadde en liten overralskelse av faren til Katrine? Å det var å lær hvordan vi skal redde en person når de hadde ulykke!  -,-  men jaja det var jo veldig spennende og veldig morsomt.  Heldigvis at det blir en fint vær til oss den gang da.

Her er en liten test/ prøve om hvordan vi skal redde? 

Bahar, ville å teste seg her å ja ;) 


Nå sitter vi med en dukke eller hvordan kan jeg forklare det da? uhm.. en menneske dukke!  Det er bare så ekkelt når jeg ser den i ansikte, fordi det ligner shiiit som en menneske...


Ja etter vi hadde kose oss masse med førstehjelp, så pakka vi å sånn for å drar hjem. Men!... jeg vet ikke hvem jeg kan sitter på med? jeg har spurte mange av klassen min og noe lærer så får jeg og Margarita endelig plass til vi to. Jeg, Margarita og Apinya vi får sitte med Olav ( læren ).


Nå tar vi en siste runde med fine bilder.

yey <3

hahah bahar <3 Kebab...


Det var det vi hadde på turn i Meråker 29 Mai til 1. Juni 2011 <3  Jeg koser meg veldig her med klassetur, ønsker meg egentlig å vær litt lengre, men.. sånn er det!  Huff, jeg kommer til å savner alle tingene vi gjorde sammen her i Triangelhelmen ( Hytta )  ;(   Miss ya <3

The 1st Beast Fan Meeting Asia Tour in Thailand 2011

OH MY GOSH...... Jeg skrikerrrrrr.... de er BEAST fra KOrean kjendiser som skal ha nå konsert i Bangkok den 9.July-2011<3 å det er neste måned <3 Og heldigvis er jeg i Thailand. Jeg vet ikke hva jeg skulle si men,  det... det er bare helt fantastisk for at jeg skal kanskje ditt :D  Gleder meg veldig..... Herregud de er så søte. Men eneste som plager meg var.... Biletten -,-  Det er for dyrt, de har masse forskjellige priser fra(800 Bath)  bakeste tror æ? 1200 Bath neste sist, 2000 Bath i midten og 3500 Bath første plass?  jeg tenker bare... ARE YOU KIDDING ME? jeg skal bare sje på en gruppe med 6 persjoner, og det koster mer enn 3500 lapp....... det der er bare så egotisk assa :s men ja bryr meg ikke det koster jo ikke på norsk læl ^^  Håper det blir igjen biletten til meg da vell :)

Meråker dag 3 på fjelltur

 Idag så våkner jeg og Eirik tidlig om morgen for å lage frokost til alle i klassen. En timer senere så får vi beskjed at alle må lag en mat pakke selv også skal vi til fjelltur sammen. Alle blir bare så stresse, ¨å det gjør jeg og selvfølgelig. Etter det så var vi ut også gikk vi opp te et fjell der i Meråker, vet ikke hva det heter det fjellet vi var? men HVET DOKKER HVA? .......... DET VAR SÅ NYDELIG DA JEG VAR DEN NR 2 SOM KOMMET SEG DITT.. DET VAR BARE.... BARE.... STOR OG VELDIGGGGGGGGG NYDELIG. Jeg må si at det her var den beste turen EVER ass :D dokker må kom her en gang selv og sje på det selv om dokker ikke tror på meg. Det e så jævlig fint der oppe.

Dette var det der vi var oppe, som dokker ser i de her første bilde med en stor hytte? JA? DER VI VAR....


Ikke alle som gidder å vær med til fjellturen.


Her stopper vi på en liten hytte som de hell på å pusse opp nytt. Jaaa, jeg så skikkelig dødstrøtt ut... ikke rart at jeg var den andre raskeste som kommet seg opp ditt da :P jaaaa som dokker ser sikkert at jeg har på meg maskara, kjeder  meg så Bahar hadde sminka meg før vi skulle til fjelltur...Æsj... det regner hele tia, også blir håret mitt ødelagt.... BAD ...Her er utsikt på fjell der vi var... ikke det beste bilde da men ...


Her var de som var med på fjellturen :D  KOM IGJEN DA FOLKENS, DOKKER E SNARRRT FREMME?

Her står Eirik og nytte seg med Norske Naturen ^^

Skikkelig fint bilde av han, så måtte bare å legge de ut :P

Jaa dokker huske det første bilde ikke sant? det der røde huset var det huset der oppe på fjellet.

( Morten ) læren vår. Han er sterk som en fisk..Her er en liten smake bit bilde av oss da vi  var på toppen. JEG ER SÅ STOLT,,, HERREGUD


Aww skikkelig fint.


Ja det var det for dag tre på Meråker, har egetlig hundrevis av bilder, men gidder ikke å legger de ut her LIKZM? hvis dokker ville å ser mer så ADD MED PÅ FACEBOOK?  Natthawut Wannachat.

Kommer en siste DEL... i mårra.. SÅ FØLG GODT MED!

Meråker dag 2

Dagen 2 i Meråker med fantastiske gjengen fra Huseby, var helt rå... vi fikk mange ting å gjøre både oppgaver og i huset. Men nå så får alle vi en oppgaver til å finner alle skilte også får vi finner ut hva vi må skriver i pappire-.


som dokker ser her, sitter jeg og Eirik og kose seg med korte. Vi har ingenting å gjøre så sitter og bare spiller gris.

Første dag, så hadde vi lyst til å bade i skogen.
Siste Episod av Paradise Hotell 2011 idag

Det blir digg å hvite hvem som skal vinner i dag på Paradise Hotell. Hvem tror du kommer til å vinner av Paradise Hotell 2011?
Nicolas og Madalen eller Kim og .....?

Paradise Hotell 2011 Finale idag

Det blir digg å hvite hvem som skal vinner i dag på Paradise Hotell. Hvem tror du kommer til å vinner av Paradise Hotell 2011?
Nicolas og Madalen eller Kim og .....?

1JUNI2011

SOMMER TIDEN HAR ENDELIG KOMMET :D

Klassetur til Meråker 2011 dag 1

Heia alle sammen nå er jeg endelig tilbake igjen fra Meråker. Klassetur med verdens beste klassen 10C :D I det her turen så har jeg fått masse nye oplevelse som jeg har aldri vært med før og blir mer og mer kjent med de jeg er ikke så særlig god kontakt med. Første dag var det beste, alle bare leke seg, hyle og kose seg. Det var så fint vær, godt og varmt.


Dette var det hytte vi bor i.

Tok det før vi reist hjem, bilder av meg, Margarita og Apinya.

Vi konsenter på oppgaver vi fikk av farn til Katrine ( Kjetil )

Dette er stua og kjøkkenbordet.

Nam nam, første kveld får vi en kjøttbryte eller hva det heter .......! MEN DET VAR KJEMPE GODE ASSA!

Her er senga mi, jeg og Eirik fikk det BESTE ROM med varme og gode seng.


Dette er vell ikke ferdig det jeg skal skrive eller legger ut bilder, jeg har masse mer å fortell og skriver. KOMMER ETTER PÅ?

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits