PIRBADET

Hei. I dag har jeg vært på Pirbadet med venninner mine. Vi har gleder oss lenger på dette og endelig så er vi her. Vi tok absolutt alle der inne. Det var super gøy med nye skria den lilla skria. Jeg har også lagt video av den. Dokker kan søker på : Pirbadet - Trondheim Natthwut Nordhus på YOUTUBE. Der kan dere ser min video fra Pirbadet. Hvordan var ferie dokker?MUNKHOLMEN

Hei alle lesere. I dag har jeg vært på Munkholmen med venninner mine. Vi har ikke tenkt at det skulle blitt dårlig vær så vi var ute på munkholmen og grill mens det regner litte gran og blåser. Men ellers var det veldig veldig koselig tur, uansett været har ødelegger for oss men vi ødelegger ikke ferier våres :)  vi må alltid tenker positivt og ikke positivt.


Jacket - Zara. Bukse - Zara. Sko- Oslo.

GØY

Genser . H&M. Bukse - Zara. Sko - Oslo.

TIVOLI MED CAMILLA

Hei i dag er min andre gangen jeg var på tivoli med venner mine men i dag var jeg bare med Camilla og ikke Ambika og Shiela fordi de er syke. DET VAR SYND. Jeg og Camilla vi delte penger og kjøpte oss flere billetter. Har ikke tatt så mange bilder av tivoli da men mest video.Genser - H&M. Bukse - Zara. Sko - Zara.

TIVOLI PÅ TORGE

Overralsket meg!!!!! at det var tivoli her midt i Torget i dag. Jeg og venninner mine var på konsert til Camilla, der sang hun 3 sanger. Hun var bare så fantastisk.!!! finner ikke en gang et ord til det. Men etter konsert var vi på tivoli og der var vi på kaffe koppen. I morgen skal vi ditt igjen.

 


Jacket - Zara. T-Shirt - Zara. Bukse - Zara. Sko - Oslo.

MOTE

T-Shirt - Zara. Shorts - Zara. Sko - Oslo.

MOSJØEN - SOL

Hei folkens, nå er jeg i Mosjøen med familien.  Her er det supert vær med over 20 grader varmen. Nå soler jeg meg utenfor bankong og spise is med  sjokoladekrem.


MIDDAG

Hei. I dag er første sommer dag her hos meg.  vi er her hos camilla og spise middag sammen med Ambika, Shiela og forreldre sin.  Maten var veldig godt med steik kjøtt med masse grønnsaker og dessert.


NORD - NORGE

Jeg er på vei til Nord Norge altså på Mosjøen. Jeg skal ditt fra lørdag og hjem igjen til Mandag kveld. Vi skla bare besøke familien vår og ha en koselig kveld før vi reiser til thailand.

SOMMERFERIE

Herregud nå er det endelig sommerferie. Det er allerede godt og tenker på om det jeg skal gjøre i Sommern her. Det er ikke lenger igjen til jeg skal reiser til Oslo og Have Fun der.

AVSLUTTING PÅ LIAN - PARTY

Jeg kommer alltid til å savner dokker alle <3 HS7 <3 BESTE KLASSEN EVERRRR. 2012. GOD SOMMER!!!!!!!!

'

 Jacket - Zara.

INNKJØPT FRA ZARA

T-Shirt - Zara. Jacket - Zara. Shorts - Zara.

OUR LOVEMOTE FOR THAI AND BRAZILJacket - Zara. T-Shirt - Zara. Bukseseler - Zara. Bukse - Zara. sko - Zara.

PHOTOSHOOT

DREAM WORLD - THAILAND

Hei. I dag så skal jeg si hvor i Thailand jeg skal være. I fjor var jeg med familien til Siam Water Park men i år!!!!! skal vi til et annen sted som er ikke langt unna i Bangkok og det heter DREAM WORLD.


HAMAR

Jacket - Zara. Nicki Minaj T-Shirt - Oslo. Bukse - Zara. Sko - Oslo.

FORSKJELLIGE

FIRENDS FROM ANOTHER COUNTRY

1. Tyrkia, 2. Somalia, 3. Vietnam og 4. Thailand ;D

SHOPPING I OSLO

Hei alle sammen. Det var en stund siden jeg var i Oslo. Den her var min andre gangen i Oslo. Jeg var i Oslo City og handler klær og ny sko. Det var stort der og jeg ikke kjønner noe men til slutt så vet jeg hvor jeg skulle å går hen. Men det var veldig fint by.

Jacket - Zara. T-Shirt - Zara. Bukse - Zara. Sko - H&M.
 

OSLO SENTRUM

 


Genser - Zara. Jacket - Zara. Bukse - Zara. Sko - H&M.

NICKI MINAJ KONSERT - OSLO

'

Jacket - Zara. T-Shirt - Zara. Studs - Trondheim ??

NICKI MINAJ KONSERT I MORGEN

I morgen er det Nicki Minaj konsert i Oslo spektrum. Jeg og to venninner og en kompis vi skal ditt. Det blir en langt togtur på oss ja. snakkes NICKI XDNEW THINGS

T- Shirt - Zara. T-Shirt - Zara. Brille - ??. Hårspray - ??

FUNN ON BEACH

Genser - Zara. Bukse - Zara. Sko - Zara.

NY TRUSE OG GENSER

Genser - Zara. Underwear - ??

ZARA NEW

 

 

ZARA FOR MEN

God kveld :)  i dag tidlig har jeg vært på byen og kjøpte meg en ny bukse og genser fra Zara. Er det ikke fint.?


THAILAND 2011


THAILAND I SOMMER

 Nå er flybilletter bestilt. I sommern 2012 skal jeg til Thailand med familien og koser oss. Jeg vet ikke hvor vi skal være med det blir sannsynligvis i Bangkok første uke og shopping, det blir digg ;) Jeg skal til Thailand den 24 july og tilbake igjen til Norge kalder været den 24 August. Oh!!! så spennende.
Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits