HYTTETUR OM 2 DAGER

Hei. I de siste dagene har jeg ikke gjort noe dritt etter at jeg har kommet tilbake fra London. Det er så sykt kjedelig her og dårlig vær. Men om 2 dager skal jeg endelig på hyttetur med mine venninner og hennes familien. Det blir kos. Gleder meg kjempe mye, lenger siden jeg var på hyttetur siden barneskole tror jeg. Endelig skal jeg ut i naturen og jogge, skal tar bilder underveis. 

LADY GAGA - LONDON

LADY GAGA - MADAME TUSSAUDS LONDON.
SOMMER 2014

God kveld kjære lesere og bloggere. I dag har jeg og Shiela planlagt hvor vi skal reiser til neste sommerferie 2014. Om ca. 1/2 mnd skal shiela reiser til Amerika for å studere i 1 år da det betyr at hun kommer tilbake i neste sommer. Derfor har vi planlagt å reiser sammen for første gang i Asia. Hun og henne familien skal først reiser til Filippinene i 5 uker og jeg skal reiser til Thailand i 4 uker. Shiela skal bestiller flybilletter fra Manila til Bangkok i ca. 9 dager og vi skal møtes i Bangkok i flyplassen og være der i 3 dager sånn ca. Vi skal shoppe mye i Bangkok og vi kommer til å være i masse forskjellige plasser som jeg tror at hun kommer til å liker det. Vi skal bo i et luksus hotell i Bangkok som heter Terminal 21. Vi skal spiser mat i Thailands høyeste bygning som er i 76 etasjer med veldig fint utsikt av hele Bangkok. Etter 3 dager i Bangkok, reiser vi nedover til Phuket i 4 dager og koser oss sammen med natur, strander og sol selvfølgelig. Etter Phuket så reiser vi tilbake med fly fra phuket til Bangkok også rett ned til Pattaya som ligger bare 2 timer fra Bangkok. Vi er litt usikker enda hva vi skal gjøre der men jeg er ganske kjent i Pattaya City så jeg tror nok hun kommer til å liker den by.  Men vi skal til verden første Cartoon Network Amazon i Pattaya og Go Cart.  Det blir gøy. Vi skal være i Pattaya i bare noen timer også reiser vi med Taxi til Bangkok eller det kan hen at vi ligger der i en natt. Etter noen dager i Thailand så skal vi bestiller fly billetter til Korea, Seoul. Vi har tenkt å være i Seoul i 4/5 dager og det koster ikke så særlig mye heller hvis vi bestiller fra Thailand. Dette blir vår første turen til Korea. Vi skal litt omkring i stor by og til Lotte World. Etter KOrea så reiser vi to tilbake til Bangkok og neste dag så reiser Shiela tilbake til manila igjen. Sånn er planen våres. Vi gleder oss veldig til denne turen og må nå sparer etter sommer her hvis det skal blir noe reising til oss neste sommer.  Neste sommer 2014 kommer til å blir den beste opplevelser i mitt liv med henne og jeg håper at vi kommer til å reiser sammen oftere. 

Bangkok - Thailand.

Phuket - Thailand.


Pattaya CityKOrea - Seoul.

Lotte World - Seoul.

DISNEY STORE IN LONDON

 Her er video fra Disney Store i London :)

HER ER VIDEO.

ONE DAY IN LONDON

SHARD TOWER.LONDON EYEOXFORD STREET - SHOPPING VIDEO

Her er en video av meg da vi var på Oxford Street og Westfield Shopping Senter og shoppe. Håper dere likte den vieoen.  

JEG VIL LESE BLOGGEN DIN

Hei, jeg vil lese bloggen din. Skriver gjerne en kommentar så skal jeg sjekke det senere. :)


THAI RESTAURANT IN LONDON

Hei til dere lesere og bloggere.  Siden jeg har kommet tilbake fra London har jeg ikke engang har sagt hvor jeg har vært  og spist i London.  Første dagen skulle vi ut og spist KFC men vi kom til ganske sent til Oxford Street som var klokka 00.35 og der finner vi ut at alt var stengt! Det var så skipt fordi alle vi tre var så sultne og ganske irritert, men til slutt så så vi en liten butikk som var åpent og der selger de skylling og pomfri og der satter vi og spist ute på gata. Nest siste dagen var vi på en Thai restaurant på Westfield shopping senter og der ligger bare 10 min fra hotelle våres. Restauranten var kjempe luksus og kjempe ren og koster ikke dyrt heller.  Åhh det var så godt, vi har bestilt en var sin mat. Jeg har bestilt and med sweet sause og med ris, hvis dere ser lengre ned på de bildene så kan dere ser hvilken mat vi har bestilt. HAR DERE SPIST THAI MAT FØR?

Dette her var det jeg har bestilt. 

MEG OG JUSTIN BIEBER

Meg og Justin Bieber i London.  


INNKJØPT FRA LONDON

Denne jakke kjøpte jeg fra Zara i London. Det var akkurat på tilbudet og heldigvis at de hadde bare den siste som var igjen. Kjempe fornøyd med at jeg kjøpte den. HVA SYNES DERE?

DIN SOMMER 2013

Hvordan skal din sommer 2013 være? Hva skal dere finner på syke ting og gjøre før kalde høsten kommer? Forteller meg litt hvor du skal eller gjøre med venner dine i sommerferie her?  MIn sommer 2013 er ganske kjedelig, bare en tur til London med familien og det var det likzm. Vet ikke hva jeg skal finner på eller gjøre. 

MADAME TUSSAUDS VIDEO

Her er 3 video fra London og her er det av da jeg og min forreldre er til Madame Tussauds i London. Det var kjempe gøy i Madame Tussauds, jeg ambefale dere som ikke har vært der må tar gjerne en tur ditt en gang i livet. Kjempe fint opplevelser.  

 

MØTT ONE DIRECTION

Haha nei, jeg har ikke møtt de ekte One Direction men bare dukker som lignenen som er på Madame Tussauds i London. Har du/ dere også vært på Madame Tussauds og tatt bilder med 1D?

LONDON EYE / VIDEO

 MADAME TUSSAUDS - LONDON

Bilder fra Madame Tussauds / London.  Hva synest dere?LONDON DAY 1/2

Endelig er jeg tilbake igjen!!  Beklager for at jeg ikke var aktive på blogg når jeg var i London i 4 dager, hadde problem med å laster ned bilder osv og det blir for dumt og kjedelig uten bilder ikke sant derfor venter jeg med det. Men her er 2 bilder av meg ved Big Ben og London Eye og pluss at jeg har laget en video fra London. Håper dere likte den, skriver gjerne kommenterer hva dere selv synest. Takk for det :)  Skal dere i London i sommer?  

NEXT STOP LONDON

Hei, nå sitter jeg i bilen på vei til flyplassen ( værnes ). Vi skal først stoppe i Oslo i en time også London. Åhhhh så spennende!!! Gleder meg til å ser London for første gang :)  SKAL DERE I DAG DA?


LONDON I MORGEN

God Kveld.!! I dag har jeg ikke gjort særlig mye, bare har vært på skolen og pakker før jeg skal reiser til London i morgen med forreldre mine. Ahh.. det blir så bra!! endelig skal jeg reiser ditt for første gang, gleder meg veldig til å shoppe på Oxford Street :D  HAR DERE VÆRT PÅ OXFORD STREET FØR? :)

KVELDSMAT

Hei til kjære lesere, i kveld har jeg lage mat selv. Altså en lett mat som jeg kan lage og ikke tar så lang tid. Det blir altså skylling, grønnsaker og fisk. Dere kan ser på de bildene som er under bloggen.  Kjempe sunt sant! :)   Om 2 dager skal jeg reiser til London, gleder meg. Fortell meg hva dere har gjort i dag :)


LONDON OM 3 DAGER

God Kveld! I dag har jeg vært ut en tur med Shiela ( endelig ).. Jeg har ikke kjøpte meg noe men det gjorde venninna mi. Vi var bare en time og dro hjem etter det, skjer egentlig ikke så¨mye. Det er bare 3 dager igjen til jeg og min familien skal reiser til London sammen. Min første gang i London og faktisk, men mamma har vært der før da. Jeg gleder meg sykt til å være der og koser meg med shopping i sentrum med mamma. Det blir kos det ja. Hvor i London Sentrum har du vært?

SKAL JEG MELDE MEG PÅ PARADISE HOTEL ( NATTHAWUT95.BLOGG.NO )

Tja.. Det er så mange som har spurte meg om jeg skal melde meg inn på Paradise Hotel 2014. Jeg vet egentlig ikke om jeg vil eller ikke, men dessverre må jeg jo være 20 og ikke 18? For min del er Paradise Hotel er min favoritter sted å være, jeg har jo selvfølgelig drømmer om å blir med ditt en gang i livet og det tror jeg mange de andre gjøre også. Paradise er ikke et shit men god. (Alt for Sweet og good kanskje, hehe ) Tilbake til tema, Jeg vet egentlig ikke om jeg tør å være med eller ikke? Det kan på måte være positiv og negativ, det posetive ting var at jeg kan blir kjent med mange nye folk på Paradise Hotel og opplevelser å være med i denne programmen.  Hvis jeg skal melde meg inn på Paradise Hotel nå så tror jeg må vente til Paradise Hotel 2017 eller lengre....  Men jeg vil vite om hva dere synest om dette? skal jeg melde meg inn på Paradise Hotel eller ikke?VINNEREN AV PARADISE HOTEL 2013

God kveld kjære lesere og bloggere. Dere vet sikkert hvem som vinner Paradise Hotel 2013,  ikke sant?  Jaa.. det er Sander og Tina. Yey... Gratulerer til begge to. Er så rørt at jeg har møtt Tina i Tusenfryd for 2 uker siden :D    ER DERE GLAD FOR AT DE VANT? OG HVOFOR?

3 DAGER IGJEN FØR SOMMERFERIE

GodKveld. Det er bare 3 dager igjen til jeg slutter på skole og tar sommerferie, hvis jeg regner med fredag, mandag og tirsdag så er det bare 3 dager igjen. Jeg er kjempe kjempe glad til at det er snart ferie igjen. GLEDER DERE TIL SOMMERFERIE?

FERDIG MED ESAMEN

JIppy....... Endelig er jeg ferdig med min siste eksamen i året her :D Det gikk sånn passe men er glad for at jeg fikk godkjent hvertfall. Nå er det deilig med to dagers fri fra skolen, har skolen igjen på fredag. HVA GJØRE DERE I KVELD?

PUGGE OM SYKDOMMER

Akkurat nå er jeg er godt i gang med å pugge 4 forskjellige sykdommer. MS altså Multippel Sklerose, Parkinsons Sykdom, Demens og Hjerteslag... Veldig interesant tema jeg har det og den letteste. Ha en fin kveld vide. Hørt om de fire sykdommer før eller kjenner noen som har det? :)

FØR EKSAMEN

Hei kjære lesere og bloggere. I morgen er det EKSAMEN og jeg har om Lidelse i nerversystemet æ, kommunikasjon med ulike bruker og ergonomi. Ja!! Jeg vet det er ganske mye men jeg synest vi fikk den letteste av alle så takk og lov at vi fikk den tema. Ønsk meg lykke til i morgen. Hva gjøre dere i dag?

SØNDAG

God kveld! Beklager for dårlig blogging i de siste, jeg jeg har en grunn til det. Jeg skal ha siste EKSAMEN på tirsdag og derfor er jeg lite både her og Facebook. Er dere ferdig med eksamen?

SOMMER SKO

HVILKET AV DE 4 LIKER DU MEST? 
UKENS INSTAGRAM

Hva syns dere?

BILDER FRA OSLO

HVA SYNS DERE OM BILDER?

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits