INFINITE CONCERT

MINE SOMMER PLANER 2

 THAILAND BANGKOK

         TERMINAL 21

 

Wat Phra Kaew in Bangkok

 

   WAT ARUN TEMPLE

.

   ASIANTIQUE THE RIVERFRONT

 

 

    CENTRAL WORLD

            PHUKET

         CHIANG MAI

 

      isan nord thailand

   

WIENA AIRPORT

Hei. Nå er jeg i Wiena, vet ikke kor det er en gang!!  ellers har jeg gått litt rundt og jeg har faktisk kjøpte meg mange sjokolader, og nå sitter jeg og koser meg med internett her i flyplassen i Wiena. Vi skal være her og venter til neste fly til Bangkok i nesten 7 timer, slitsomt å bare tenker på det. Men bedre å gjøre noe enn å bare sitter stille. Da blir det enda  verre!! også 12 timer med fly til Bangkok. Herregud?? men gleder meg å være der likevell.

ON A WAY TO THAILAND - BANGKOK

YES!!!!  endelig har tiden kommet. I dag skal jeg til Thailand er ikke fram før om morgen i mårra.Vi reiser fra Trondheim til Oslo kl 9. også må vi vente neste fly i 7 timer et sted som heter for Wiena eller no. og 12 timer til Thailand der etter. Huff!!! blir alt for mye i flyet for meg ja. Men ellers så har jeg glede meg mye til ferie;) varm og godt.

SISTE VIDEO AV COLOR LINE DAY 3.

MINNER
HVIL I FRED MIN LILLE VENN <3 SOV GODT.

COLOR LINE - KIEL DAY 2 VIDEO

 

 

R.I.P MY FRIEND

I dag er det 1 år siden min lille venn ble borte fra jorden. Det er altså en kanin, min beste venn, han er alltid koser med meg og litt irritert meg noe ganger fordi han ville ha mer mat. hehe :)  Jeg savner han veldig, savner han så mye at jeg ikke en gang tenkt å slutte å tenker så mye på det. Men nå tror jeg sikkert at Doraemon har det fint med Doremi nå. Jeg har 2 kaniner før i tidligere.  fra jord er du kommet til jord skal du bli ♥ Takk for fine bilder fra Camilla Devik. <3
-R.I.P <3

DETTE ER MEG

Med kofferten, kameraet, og mobilen min, drar jeg på min livs største reise rundt verden for å oppdage nye ting. Med meg har jeg bloggen, slik at jeg kan vise dere hva min verden har å by på. Jeg lever som alle andre, og bruker hverdagen til noe fornuftig som å redigere foto, være sosial, og å gjøre ting jeg liker. 
    Jeg er 17 år gammel. Kommer opprinnelig fra Bankok, hovedstaten i Thailand. Jeg har bodd i Norge i syv år nå, noe jeg fortsatt trives med. Tilpasset meg det norske samfunnet for lenge siden, noe jeg foretrekker også.
Hvordan skal jeg beskrive meg som person? Jeg er åpen. Selvsikker. Står for hva jeg er, og hvordan jeg er. Jeg har en selvtillit ingen andre kan måles opp med. Sarkasme, ironi og dårig humor er noe jeg automatisk har fylt hverdagen med. Uten det, hadde jeg heller ikke vært den jeg er.

Jeg har blogg fordi jeg tror jeg kan skape en mer selvsikker blogg hos andre som er som meg. Det å vise, og å være modig nok til å stå for hva man er, er noe av det viktiste. Uten det, kommer man ikke langt. Jeg kan tørre å fortelle andre folk rundt meg, at jeg er bifil, eller homse som noen andre mener. Bloggen min går mye ut på hva jeg ønsker å dele med andre folk. Vise at livet til en homse ikke bare handler om gutter, negler og fine farger, men at jeg blogger som en hetero vanligvis ville ha gjort.

Jeg er meg selv, er det jeg kan fortelle andre.

 

OUTFIT

 


Jacket - Zara. T-Shirt - Zara/ Oslo. Bukse - Zara. Sko - ??

22.JULI..2012 - TRONDHEIM

God kveld til alle sammen. I dag tidlig var jeg på torge med Ambika for å gi bloster til de som har mistet livet sitt. Vi kom heligvis 3 timer for sent etter de hadde en mini konsert her i Trondheim. Vi skulle kom før de skulle satt på musikk men nei da vi har miste en del av de viktigste. Men ellers er vi der og jeg er veldig veldig stolt av oss. Dette er endel av bilder av meg og min venninne, vi står og gir en bloster. Dette er veldig trist vær og det ville ingen som vil ha det. Hvil I Fred. <3

 


Det regner men lyset er der fortsett for dere <3 Hvil I Fred <322.Juli.2012

VIDEO AV TERRORANGREPET

MINNER FOR 22.JULI.2011

Hei til dere lesere og blogger. I dag har det vært akkurat 1 år siden den 22.Juli da Norge ble angrep av Breivik. Det er en trist dag for alle sammen også de som har miste en eller fler, det kan være venner, kompis, familien eller en man er forrelsket i. Det er trist å ha miste de folkene bare for grunn av en person. Når jeg tenker på 22.Juli så tenkte jeg alltid på det som hadde skjedde i Utøya og i Oslo. Men en ting som gjør meg glad var at, norske folkene og utenlandske folk er samle sammen og tente lys og ber til de som døde i Utøya. Jeg er veldig stolt av at folk gjør sånn. Folk gir respekt til de som har mistet livet sitt, uansett til de de ikke kjønner en gang. .1 ÅR SIDEN

Huff, i dag er det 1 år siden jeg kommet tilbake fra Thailand. Har helt glemt å skriver innlegg i dag. Dette bilde tok jeg i MBK Senter i Bangkok. Tuk Tuk!!  Men ellers jeg gjøre det nå. Jeg gleder meg veldig mye å resier ditt igjen om 2 dager.. :D

MEN FASHION 2013

ZARA - SUMMER FASHION 2012

MINE VIDEO - KORT KJÆRLIGHET FILM

PAKKE I POSTEN FRA OSLO - ZARA

Hei alle sammen.!! Idag har jeg endelig fått meg pakke i posen fra Oslo. Det er klær fra Zara som en kompis av meg som hadde kjøpte dette nydelig og kule T-shjorte til meg som en sommer gave :) Det tok ca 2 dager før jeg har fått den, det gikk ganske fort!!! jeg trodde den skulle ikke komme før i 1 uke jeg men heldigvis ikke. Jeg skal ikke bruke den enda, men skal bruker den når jeg er i Thailand. Masse sol, i Norge er veldig veldig dårlig vær i år!!!! hate det.!!!     Hva syns dere??

SOMMER 2010

Hei til dere. Nå skal jeg skriver litt om hva jeg har gjort i sommer 2010 altså for 2 år siden. Jeg har vært med Camilla og Shiela til Østersund / Sverige. Det var digg der, vi hadde gjjort masse ting der vi var. Også var jeg i Thailand i 1 måned med familien min.NICKI MINAJ

BURSDAG TIL KJÆRE HELENE

Heia til alle lesere og blogger. I dag har jeg vært på bursdag til kjære Helene med mange fantastiske folk. Vi hadde så moro sammen, vi koser oss med Pizza og Is. Herregud!!!!! Hu Vy spiser veldig veldig mye!!!! XD hun sa at hun var kjempe sulten før hun kom så hun må spise mye. Men ellers var vi en liten tur på City Syd og shopping. Jeg hadde kjøpte meg en veske fra H&M, veldig fint.

 UT PÅ NATUR!

Hei! Jeg har så lite å skriver om så jeg skal skriver hva jeg hadde gjort før tidligere!  første bilde av jeg på vei hjem fra Oslo også stoppet vi på et plass, fordi det er så fint å ser på utsikt på fjelle når det regner. Også samme siste bilda. Og den andre bilde som jeg sto i stangen og det var i Oslo. Husker ikke hva plassen heter. Jeg syns det er fine bilder og måtte bare deler den med dere lesere og blogger :) Ha en fin kveld.T-shirt - Zara. Bukse - Zara. Sko - Zara.

FERIE SOON

Nå sitter jeg og koser meg med pengene. Det er ikke lenge igjen til jeg reiser til Thailand. Bare fem dager. Skal blant annet være i Thailand med venninna mi, Helene. Noe jeg gleder meg kjempe masse til. Første dagen i thailand skal jeg ut på stor shopping på senteret i Bangkok, hvor jeg skal kjøpe klær og kose meg. Det er så mye ting jeg har gledet meg å gjøre i sommer, og det her.Herregud, hvor mye jeg gleder meg!

BILDER FRA OSLO

De bildene tatt jeg i mens jeg gikk på Oslo gata eller vet ikke hva det hete men vet i hvertfall at det er nærmer stortinget området. Det var en fantastisk vær i Oslo. Det var så varmt og jeg ville bare tatt av meg klærne og gikk naken XD. Men nei da.

T-Shirt - Zara.

SHOPPING - ZARA - BURGERKING

Hei. I dag er det endelig noe å gjøre for meg. YES!!!  Det er sykt kjedelig å være hjemme hele tiden og gjøre det samme tingen hele tiden, jeg blir gal. Men heldigvis var jeg ut med venner mine og shopping, og det blir min siste shopping tur sommer i Norge før jeg reiser til thailand om 7 dager :D Gleder meg veldig, men ikke når jeg er tilbake da må jeg går på skole rett dagen etter at jeg har kommet tilbake fra Thailand og det blir slitsomt for meg.


ZARA

Hei. I dag har jeg ikke gjort så mye men mest med å rydder på rommet mitt og klesklapet, fuller av med masse klær. Så jeg har ordnet med. I morgen så skal jeg ut med venner mine og shopping. Det var ganske lenger siden jeg var ut og shopping i Trondheim, så tiden har endelig kommet.  Bilder da jeg var på Zara og kjøpte meg nye klær, savner å shopping der.

'

ARTIG BILDER

Hei. I dag har vært en av de kjedeligste dagen i hele sommer. Jeg vet ikke hva jeg skal skriver men jeg plugger opp bare noe bilder og legger ut læl. De to bildene er fra Oslo før jeg skulle tilbake til trondheim igjen. Dette bildene er en av de mest bilder jeg liker fordi de viser mine ekte følelser. 

Wonder Girls - Like Money ft. AkonBehind The Scenes: Nicki Minaj - Pound The Alarm

My Time Now.. OMG!!! Nicki Minaj kommer ut med sin første Behind The Scenes av Pound The Alarm :D  Gleder meg sykt my å ser på nye video av Pound The Alarm... I Just Love You Nicki Minaj <3

VIEW OF OSLO CITY


T-Shirt - Zara. Bukse - Zara. Sko - H&M.

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits