SEDA VIDEO FØR USA

 Denne video har jeg lagt til min søte nabo, Seda og nå har hun reist til USA i 1 år. Håper dere likt den. 

FARVEL MIN VENN

Hei. I går var jeg sammen med de andre på Egon Restaurant i byen. Seda skal reiser til USA i dag og det var derfor vi som er nærmeste venner komme og si farvel til henne for siste gang. Det var kjempe kjempe koselig i går, mange fikk nesten tårer for grunn av at hun skal være bort så lenge i 1 helt år. Om 1 - 2 timer kommer det en koselig video fra i går. HAR DU EN VENN SOM SKAL STUDER DER I 1 ÅR?


SVERIGE I DAG

 

Hei. Akkurat har kommet tilbake fra Sverige altså vi var på Nabocash som ligger bare ca. 2 timer fra Trondheim. Vi tok bussen fra Flatåsen Senter kl 10.00 og er fremmed rundt 12.00. Også har vi bare 1 time for oss og handler der. Jeg hadde ikke kjøpt så mye egentlig forgrunn av at jeg må spare penger tur til London om 1 uke, og det er bedre og bruker masse penger der istenfor her. Men skal forteller hva jeg ellers har kjøpt.!  Jeg kjøpte 3 kjempe store CANDY FLOSS, potetgull, sjokolader, JordbærYorgurt, Taco, Kroner is og Pingles. Det var masse tilbud der på Nabocash så jeg ambefaler at dere må handler ditt. Shiela kjøpte mer enn meg så.. Tilsammen tar turen her ca.  5 timer. Det var kjempe koselig og sitter på bussen og ser på natur. Video kommer senere i kveld. FORTELL MEG HVA DERE LIKER MED SVERIGE?

SVERIGE TUR I MORGEN

God kveld kjære bloggere og lesere. Jeg skal bare skriver litt om hva jeg skal gjøre i morgen ellers skal jeg legger meg tidlig i kveld fordi jeg må står opp tidlig. Jeg og Shiela skal til Sverige i morgen på Nabocash som  ligger ikke så langt unna fra Trondheim. Vi har tenkt og handler smågodt og drikker der, det er ganske billig å handler i Sverige enn her i Norge ikke sant. Det blir kjempe spennende buss tur ditt og pluss at det koster ingenting for å tar bussen ditt, altså det er gratis. Kjempe greit ikke sant. Dette blir shiela sin andre gang i Sverig... Jippy.!! Hurra!!  Har du vært på Nabocash før?MÅ BARE HA - RIVER ISLAND

Alt er fra RIVER ISLAND. Får ser om de har nå i London når jeg er der, Give me a luck guys!!! 


BLOGGEN DIN?

JEG VIL LES BLOGGEN DIN

Hva er bloggen din? :)


ZARA NEW

NEW COLLECTION.  Hva likte dere best av de 4 bilder?

JEG SKAL TIL LONDON IGJEN

Vet dere hva? Jeg skal til LONDON igjen !!!!!  Og ja det blir min andre gangen i ENGLAND. Jeg var jo sist i England for 1 mnd siden og nå skal jeg tilbake ditt igjen!! MY DREAM <3  Åhh!!! mamma bestilte flybillett i går kveld og dato som vi skal reiser er 9 August til 14 August, og det betyr at vi skal være der i 5 netter og 6 dager. Det blir så godt, er det ikke det da? Det blir Kanskje ikke syden tur til meg i år men jeg koser meg uansett i LONDON jeg assa. Det er bare 12 dager igjen til jeg skal tilbake ditt, gleder meg sykt. Nede her kommer mange bilder fra hvor mange plass jeg kanskje skal være, det  blir vell ikke alle tror jeg men for nå håper å får det til noe meste da. Hotelle våres ligger ikke så langt fra  Greenwich Peninsula og Olympic Park Stratford.  Har du reiser til ENGLAND i år?

LONDON - Canary Wharf ? DocklandsTower Bridge A100

Leadenhall Market EC3

Knightsbridge SW3 - Westminister.

Regent Street W1St. Paul's Cathedral EC2Chinatown W1

Olympic Park, Stratford, London

Hyde Park

Eros in Piccadilly Circus

Greenwich Peninsula SE10

Emirates Air Line Greenwich Peninsula Station


The Mall - westminister


SHOPPING TIME IN BIG CITY

For 1 måned siden var jeg i London i 4 dager og da betyr det, Shopping Time !!!!!  De har så sykt mye kjente butikker der i Oxford Street, omg!!!!  mye bedre enn Oslo i allerfall. Da vi var der så var det amboslutt SALE på alle butikker, det var ikke kødd engang..!!! masse billige klær og andre forskjellige ting.  Kjøpte faktisk en skjorte fra Forever 21, River Island, Topshop med mamma og masse klær fra Zara. Jeg var også gjennom Disney Store i Oxford Street, herregud sir jeg bare..!!! det var så fantastisk fint der og kjøpte meg en Mikke mus dukka. Har tenkt og komme tilbake ditt igjen i høsten hvis jeg får det til. HAR DERE VÆRT I OXFORD STREET FØR?
MERMAID SAND

Har du gjort sånn før når du er på Stranden?

BEACH YESTERDAY

Idag har jeg ikke gjort så mye enn å bare slapper av i sola meg. Hva har dere gjort i dag?BEACH VIDEO

Her er video fra i dag. Kjempe nyedelig strand vi var. Dere må gjerne ser ferdig video hvis dere liker det.   LIKTE DERE VIDEO? OG HVORFOR?  :)

Ha en fin dag! :)

THE BEACH

I dag har vi vært på standen på Malvik, nabo by av Trondheim. Tar ca 30 minutter fra Trondheim. Det var kjempe nydelig og masse fullt av folk som er der for å soler seg. Vi starte med å finner oss plassen og setter fyr på grill og etter det så var alle vi på bade. Det var sånn passe bra temperatur, men kan være av og til være kaldt vann men det var kjempe deilig og bade på strand igjen. Forresten har jeg snart ferdig med min nye video for i dag fra stranden. Ser gjerne video senere i kveldHAR DU VÆRT PÅ STRANDA I NORGE? OG HVOR?GRILLE DAG

God Kveld. I dag var jeg og Shiela ut og grille på tunet mitt. Det var kjempe fint vær og er 30 grader med sol. Vi solte oss etter griling og det var kjempe digg. I morgen skal jeg til MALVIK sammen med mine venner tidlig. Da blir det strand og sol igjen!!! Gleder meg veldig til det.  HAR DU VÆRT I MALVIK FØR? 


MAGNUM

Har du spist Magnum før?

INNKJØPT FRA ZARA

Genser - Zara Man.  T-shirt - Zara Man.

NY VIDEOBLOGG KANSKJE?

I NEED HELP. !!!  Hei dere. Sommer her har vært ganske kjedelig for meg, og derfor blogger jeg så dårlig i de siste, var for grunn av at jeg vet ikke hva ellers jeg skal blogger om!? Men akkurat nå er jeg dritt lei av å bare legger ut masse bilder, derfor har jeg nå bestremt meg og lage VIDEOBLOGG.  Men problem var hva jeg skal lage videoblogg om? Jeg trenger deres hjelp av å komme med noe gode ideer hva jeg skal lage video om? Det kan jo være foreksempel ; Video av sommerfeirie, klær, venner, morsomme video osv. Så bare kommentere ned her hvis dere vil hjelper meg. Jeg vil at dere bloggere og lesere er glad i å ser på bloggen min fremover. 

ONE DAYMORE PICTURES

Beklager for at mange bilder var opp og ned. Hva synes dere om bilder?LES BLOGGEN DIN?

Jeg vil les bloggen din, skriver gjerne en kommentar så skal jeg tar en tur til din blogg :)


LONDON 1 MÅNED SIDEN

Det er så rart og tenker om at det var akkurat 1 måned siden jeg er i verdens fineste by London. Tiden gikk så fort når jeg var der men ikke når jeg har ventet så lenger på det. Men her er en VIDEO av meg da jeg og min familien er i LONDON EYE. Kos dere.   Likte dere video?
BAKER DAY

Hei kjære lesere og bloggere. I dag er det veldig spesielt dag, jeg fikk besøk av min gode venninner her hos meg og vi har bakt masse forskjellige muffins. Det vi har bakt var Sjokolade muffins, banan muffins og MM muffins. Den beste muffins var banan muffins synes jeg hvertfall, det ambefaler jeg absolutt dere må lage hjemme. Forresten i dag reiser Camilla til Hellas med venninna sin og det betyr også at det blir hennes for siste gang hun ser Shiela May som skal nå reiser til Amerika om 2 uker. Kjempe trist er det å ser at alle venner mine reiser bort fra meg eller flytter men sånn er det bare.  Baker dere ofte hjemme? BERGEN MED KJÆRESTEN

God kveld. Beklager for dålig blogging i de siste 5 dagene. Har reist til Bergen i 4 dager hos min kjæreste og bor hos han. Det var kjempe fint tur og koselig og ser han igjen. Har virkelig savnet han sånn. Andre dagene jeg er i Stord har vi bestemte oss og tar en tur til Bergen sentrum, heldigvis var det en strålende dag med sol og ingen regn heldigvis.  Har dere vært i Bergen før?


Kommer i morgen

Ok

Dagen i dag.

Kommer senere

STORD

Tekst og bilder kommer senere :)

Ek

Jesj

BERGEN I MORGEN

Hei. I morgen skal jeg reiser til Bergen og møte min kjæreste som bor i Stord. Gleder meg kjempe lenger nå og endelig er det ikke lenger igjen til jeg møte han igjen :)  Dette blir min første tur til Bergen, ååh jeg gleder meg. Hva har dere gjort i dag da?  

    

FINESTE SANG

Beste sangen ever.. Dere må gjerne høre på denne.  Fikk tåraav å ser på musikk videoen.

 

                      

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » August 2017 » Juli 2017
legg meg til som venn

Mitt navn er Natthawut. Jeg er en 18, snart 19 år gammel gutt fra Trondheim i Sør- Trøndelag. Lever min hverdag som stolt homofil samt eier av denne bloggen. Ta en titt da vell, chio!Min bloggperiodegratisdesign av Tonjemt
hits