VIDEO fra PHUKET

Finely video is here!!!  Her har jeg endelig lagt ut video fra Phuket. Til dere som er mine faste lesere så må dere fortsette og følge min neste VIDEO fra SØR-KOREA. Vær så snill og legg igjen en kommentar om hva dere synes om videoen. Jeg har virkelig jobbet hardt for denne videoen. Dere kan også finne meg på instagram : NATTHAWUT95 og min facebook blogg side : NATTHAWUT95.BLOGG.NO   Takk :)

LES BLOGGEN DIN?

God kveld. Akkurat nå kjeder jeg meg veldig og har ingenting og gjøre. HVA MED JEG LESER BLOGGEN DIN?   Gjerne legg en kommentar så skal jeg ser på det. :)

MITT HOTELL ROM I PHUKET

 Det er ikke lenger til jeg legger ut en ny video fra PHUKET. Dere som ikke viste om at jeg var på ferie til Thailand i sommer må gjerne se på gamle innlegg og video som jeg hadde post for noe dager siden. Her har jeg masse fine bilder fra rommet mitt. Mitt hotell ligger ca. 10 minutter fra Patong og jeg kan ser hele byen fra rommet mitt, det er så sykt nydelig!!!! Elsker BADEKAR<3  Mitt første gang opplevelser i Phuket er bare helt dedundelig og jeg må virkelig tilbake ditt igjen snart. Jeg savner sengen fra hotell allerede, og det utsikte mot havet. !! Herregud!!!! Har du vært i Phuket og hvor?

BALKONG OG UTSIKT MOT HAVET <3 

DEILIGSTE SENG I HELE MITT OPPLEVELSE OG UTSIKT <3

BADEKAR 

GRATIS FRUKT



NY VIDEO - TRAILER

 Nå har jeg endelig ferdig med min TRAILER VIDEO.  Håper dere likte den og skriver gjerne en liten kommentar hva dere synes eller hva forventet du til neste video! 

BANGKOK

 ภาพถ่ายจากกรุงเทพฯ God morgen. I dag sto jeg opp tidlig og blogger, mhm... rart er det ikke sant. Jeg har ingenting og gjøre akkurat nå så legger jeg bare ut bilder av ferien min. Her har jeg bilder av meg da jeg besøkte nyeste shopping senter i Bangkok ( Central Embassy ) Og her sto jeg sammen med en TEDDY BEAR - Harrods. 

 

Utsikten av Bangkok.

Gucci.



TILBAKE FRA FERIE

WopWop nå er jeg endelig kommet hjem fra ferie i Thailand!  Lenge siden sist på bloggen ser jeg men ikke beskymret dere, nå er jeg tilbake og skal fortsette og blogger.  Åh.. jeg har så mye og forteller dere men alt for mye. Kan forteller dere litt hva jeg gjorde. Første dagen var vi til hotelle våres som heter for Furama silom. Ganske grei hotel og jeg er bare forelsket i badebasengen som ligger helt på toppen på hotel >> 20 etasje <<  Vi var også til Siam Paragon, Siam Center, Terminal 21 og Central Embassy og shoppe. Jeg kommer til og lage flere videoer fra min ferie så dere må føler fortsett med. Dette blir spennende skal jeg si. 


Dette er min onkel som kommer på besøk. 

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits