Skole i mårra?

Når jeg tenker på min første skole dag på Videregårende, så blir jeg litt nervøs. Men heldigvis jeg er skal med en av klasse min som vi har det samme yrke. Vet ikke om det kommer til å blir super fint vær i morgen men... Håper håper.!

Super 8 eller The rise planet!

Hello:3  I dag har jeg tenkt meg kanskje til kino en tur med venninne, hvis ikke det blir anna ting vi skal gjør. Vi skal ser enten Super 8 eller The rise planet :P 

My friend are going back to Brazil

Here is my Angel :3  Hun her er min nyeste nære venner som gjør meg alltid te å ler.  Vi har egentlig ikke møte så mange gange for grunn av at jeg måtte til Nord-Norge for å besøkte tante som hadde miste mannen sin. Så det var en grunnen. men jeg huske da første gangen vi møtt så det var på begravelsen til min lille kanin. Den dagen så var jeg helt utslitt fordi jeg hadde kommet tilbake fra ferie for bare 1 dag, så det er ikke rart at jeg gidda ikke å gjør noe uten å være på pc. Men Daniella er en vakker Brasilliansk jente som jeg hadde snakke med henne før hun skulle til Norge. Det var ca for 1 år siden tror jeg, jeg viste ikke hvem hun var fordi hun adde meg plutselig på msn. Men etter vi hadde snakke sammen så fortalte hun meg at hun var søstre til Camilla! :D  jeg blir plutselig sjokkert. Jeg tenkte bare `` Eh, kor mange Brazilliansk venner har jeg ``! men etter hun er her :O  så kjedde det så masse forskjellige ting. som sakt vi hadde ikke møte så ofte, men siste gang vi hadde kose oss mest var der vi var på byen  sammen og med Camilla. Vi hadde diskutert om å lagd en morsomt video på byen. ja en morsomt en. jeg huske den gang da jeg og Daniella var på mercur senter og danse forran folka, det var flaueste jeg hadde noen synet vært med på. Men det vært veldig gøy værtfall. Så jeg ligg over hos Camilla og Daniella. vi hadde ferdig med å rediger video og da er det film kveld hos oss. før dagen hun skulle å reiste tilbbake så er vi like kjenerte begge og snakke ikke så mye sammen. Men etter hun sende meg på bussplassen så synger hun og begynte nesten til  å grynte. Jeg får selvfølgelig litt tårer i meg.. Jeg si farvell til henne for siste gang  og reiste hjem over.jeg klare ikke å tenke på det liten stunder vi var sammen, og Jeg klare ikke å tenker at hun har nå reist tilbake ditt hun kommer fra :(  det var tristeste i hele mitt liv. Folk møte en annen ferson som bor så langt fra hverandre og til slutt så er de borte. Det hadde vært en super opplevelse år med deg kjære Daniella<3 Jeg skal aldri glemme deg til den dagen jeg dør. En dag kommer jeg garantert til Brazil og besøkte deg, og da må vi ha det mere gøy sammen som vi gjorde i sommeren her :) 

  


She is my newest close friends that make me always laugh. We have not really meet as many times because I had to northern Norway to visit Aunt who had lost her husband. So there was a reason. but I remember when the first time we met so it was at the funeral of my little rabbit. The day I was exhausted because I had come back from vacation for only 1 day, so it's no wonder that I can not be bothered to do anything without being on the computer. But Daniella is a beautiful Brasilliansk girl who I'd talk to her before she was going to Norway. It was around for 1 year ago I think, I did not know who she was because she suddenly Adde me on msn. But we had to talk so she told me that she was sister to Camilla! : D I'm suddenly shocked. I thought only `` Eh, how many Brazilliansk friends I ``! but when she is here: O so it happened that a lot of different things. that act, we did not meet very often, but last time we did enjoy ourselves most was where we were in town together with Camilla. We had discussed whether to have made a funny video on the town. even a fun one. I remember the time when I and Daniella was at the Mercure Centre and dance in front of people, it was embarrassing thing I had some vision helped. But it was really fun was falling. So I lie over at Camilla and Daniella. we had finished editing the video and then it's movie night with us. before the day she was going to left back so we are just facts indices of both and not talk so much together. But after she send me to the bus place as she sings and began almost to grunt. I will of course some tears in me .. I say goodbye to her for the last time and went home. I do not have to worry about the small moments we were together, and I do not think that she has now gone back like she comes from: (it was the saddest in my life. People meet another person who lives so far apart and finally they are gone. It had been a great experience, years with your dear Daniella <3 I'll never forget you until the day I die. One day I'm guaranteed to Brazil and visited you, and when we need it more fun as we did in the summer here:)

Love You My Friend<3  23.7.2011 to 17.8.2011 <3

friends For life.

Alt jeg kan si er at jeg er veldig glæd at vi blir kjent med hverandre<3 Hvis uten dokker så ville jeg aldri vært her... Tusen takk. `` Ida`` du er de som snakke med meg mest på Facebook, og da har vi en god vennskal som får oss aldri til å gå fra hverandre. Jeg er glæd i deg vennen.  Shiela du er den jeg stole mest på! Du er den jeg går ut med mest, ringer mest og prater ofte med deg på Facetime. Uten deg ville jeg ha vært ensom. Camilla``Du er sexyest eller Hotest i vår gjengen. Du er naturlig, uansett hvor mye som snakke negative ting om deg! jeg er her for deg baby <3. Danna ``Min kjære venn. Du er snilleste peson jeg har sett i mitt liv. Vet du vorfor jeg synest det! fordi når jeg ikke har nok penger til å kjøpe klær``så sier du alltid om jeg kunne å låne penger av deg :) det handle ikke om penger eller noe sånn men om vennskap. Vi bygger vår vennskap til hverandre. Det var nok for i dag ^^hehe. for masse <3 <3 hihi 

Bangkok 2011

Sawasdi krab. i dag har jeg tenkte meg for å skrive litt om hvordan det e da jeg var i Bangkok ALENE med broren min. Det er ganske skummelt å gå alene i store by assa. ;O man vet jo ikke hva som skjer? kanskje en gang så kan det var stor ulykke.. men læl.! STOP IT! å nå  høre dokker på meg<1! Jeg er ikke noe mammaer bekymring om hva jeg er redd for ikke tørre å gjøre eller redd for å står sin fram. Men jeg har bestemt meg å fær i byen alene uten forreldre en dag i Bangkok med en bror. Det gikk kjempe greit. vi tok taxi fra Ratchada og deretter til Siam.første plass var vi i utenfor MBK Shopping senter! og der etter til Siam Discovery. I Siam Discovery har de en supert kjent plass som heter for  madame tussauds! jeg har nok med noe bilder av de men legger ikke ut enda ;(  Next.. så er vi på vei til Siam Paragon. Der tok vi masse tusenvis av bilder. og der etter så stopper vi utenfor World Trade Center og spist mat, etter det så vi er på vei til CENTRAL WORLD for gå til kino og ser på en thai serie ``Mai gab Mum`` veldig artig film. Etter nesten 2 timer med film, så gikk vi litt rundt CTW for å tar bilder og koser oss. jeg har ikke kjøpe noe den dagen for grunn av jeg ikke har nok MONEY -,-  Etter så fine vær og får litt gode mat så ringte mamma oss og spurt kor vi var.! Bla Bla Bla mamma og tante min er på vei  Platinum Senter for å handle klær! også måtte vi ditt også! så det var en langt dag for oss to..men det hadde vært en supert opplevelse dag :)  neste gang så skal jeg ditt og.

1kSiam Discovery

2

Siam Paragon

Near Central World - Rachadamri Road.

 

Central World

 

Platinum

Mosjøen.

God Morgen. Jeg er nå i Mosjøen i flere dager nå! og er tilbake til Trondheikm igjen på søndags kveld.  Jeg er hit for grunn av onkel min er død av hjertestans. så jeg og hele familien fra forskjellige steder i Norge, Oslo, Trondheim og Bodø kommet på besøke tante og gir omsorgfull. Da det hadde kjedd så blir jeg helt sjokkert. jeg vet ikke hva jeg skulle si? eneste jeg kan sa at ``han er en god og morsomt onkel `` dagen før begravelse til onkel Arnold, så var det stressa i huset. Men når dagen har kommet så er vi avslappe igjen. Jeg ser alle tårer som kommer ut av mange de kjente folke, plutselig tenkte jeg at det er så rart at han ble borte? Han var jo med oss på ferie til Thailand.. og nå er han dø likzm. dette hadde vi aldri tenkte på! Det blir jo bare kaos alt det her. jeg vil slapper av!.

                                 Hvil i fred, Onkel Arnold 24.7.2011

I`m Back Folkens!

Beklager så mye om dokker blir mer irriterende en jeg gjør mot meg selv, etter det så lenge siden nå jeg ikke har oppdater noe ting her. JEG BEKLAGER ;(    Men nå er jo jeg tilbake og nå skal si litt om hvordan det gikk med Thailand turen i år.  Først og fremst var vi i Bangkok ( BKK ) på en veldig nyedeligste hotell jeg har vorre i, Prince Palace Hotel. Alt inne var bare så fine Thai arkitektur.

Her er et bilde av meg da jeg var på Pattaya.Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits