O U T F I T

 INNKJØPT - SPORTSKLÆR

Hei til alle bloggere og lesere. I kveld har jeg ikke så mye å skriver her egentlig men jeg har værtfall vært ute og jogge alene også trener styrker for å får større muskler. Jeg har nå starte i nesten ei uke å trener nå, og jeg er veldig glad for at jeg gjøre det.  Jeg har tenkt å trener 3-4 ganger i uke. Jeg har nå kjøpte meg ny spotsklær. sheck it out !

                                                SPORT T-SHIRT

                                            LØPETIGHTS - H&M

TRENING DAG 1

Hei alle sammen. I dag vil jeg bare si at jeg har vært ute og trent. Jeg var med venninner mine, vi jogger for det første også jogga hjemme.

PSY - GANGNAM STYLESHOPPING AT TERMINAL 21T- shirt - Terminal 21 / Bangkok. Bukse - Terminal 21 / Bangkok. Sko - Thailand.

BEACH - PATTAYA


'

PLAYBOY

T- Shirt - Terminal 21 / Bangkok. Shorts - Terminal 21 / Bangkok. Truse - ??

BOWLING - PATTAYA

Hei. Det var ikke lenger siden jeg var med familien på bowling i Pattaya. Dagen der har vært en av de beste dagen i Thailand. Det har vært kjempe moro, beste far var med og spilte bowling også faktisk. Jeg har vunnet 2 spill og det samme med søskenbarnet mitt.

NEIL ARMSTRONG ER DØD

Neil Armstrong, som var den første mannen på månen, er død, 82 år gammel.2012 ASIAN SONG FESTIVAL - CANDY MAFIA

 

 

 

NICKI MINAJ - I AM YOUR LEADER EXPLICIT

PATTAYA PATTAYA PATTAYA
IM BACK PEOPLE

Nå er jeg endelig kommet tilbake fra Thailand. Det har vært en fantastisk ferie med familien min. Jeg har koser veldig og føler meg hjemme igjen.  Akkurat nå slapper jeg bare av før min første skole dag i morgen. Huff!! slitsomt å tenker på. Men da skal jeg legger meg, god natt.

KORT VIDEO

video:coming soon

Nicki Minaj - Pound The Alarm (Explicit) 

CENTRAL WORLD - NIGHT LIFESTYLE

Hei. For 2 uker siden var jeg med min søskenbarn til Central Wolrd, største shopping senter i Bangkok. Vi såg på Titanic - The Artifact Exhibition.LADY GAGA SEPTEMBER 2012'

2PM - NICKHUN HIS HIRST MOVIE

 Hei til dere som er FAN av Nickhun fra 2PM. Thaiboy band i Korea!! Nickhun har nå spillet hans først film altså i hele livet sitt, filmen heter for 7 somthings. Det er Thai film da så det har vært veldig populær nå i tiden. Jeg skal snart ser den film i kino, men må først finner en dag som er ledig for meg. Gleder meg veldig. Nickhun <3

TRAILER ---- HERE

308 METER HØYT

 Hei, i dag skal jeg skriver om første dagen jeg var i Thailand. Etter to timer etter vi lande i Suvarnabhumi Airport så var vi rett til Ratchada Hotell. Klokke er nesten 5 så var jeg med min søskenbarn til Thailand`s høyeste bygning som heter Baiyoke Sky Hotell og er 308 meter høyt. Plassen ligger i nærheten Platunam og ikke langt fra Central World og Siam Paragon. Da vi var der var været ikke så bra, det regner litt før det ble mørkt, men utsikt var helt nydelig og fantastisk å ser på.

 

Dirty Party - 3.2.1 Dirty [Dance Version]

HER ER MUSIKK VIDEO - MV

 

TALLEST BUILDING IN THAILANDONE DIRECTION / LADY GAGA THAILAND FLASHMOD 

JUST JUMP TO THE WORLDSAVNER SOMMER I NORGE

AYUTTHAYA - WATER MARK

Sawasdi krub / Hei til dere lesere og bloggere. I kveld har jeg ikke gjort så mye, bare litt rundt på nette osv, men da har jeg tenkt å skriver lott hva jeg har gjort i ferie. For tre dager siden var jeg med min familien til Ayutthaya water mark. Ayutthaya er veldig gammelt by før i Thailand. I år er min andre gangen jeg har vært i Water mark med familien. Her kan du finner masse forskjellige ting, både klær, mat, thai dessert og gave. Jeg har kjøpte meg 3 t-shorter og det står for Ayutthaya. Som dere ser på bilde av meg har jeg på meg det.

T-Shirt - Thailand. Bukse - Zara. Sko - Thailand.

BIG THAI TEMPEL

Hei igjen. Idag vet jeg ikke sikkert om hvor vi skal være så jeg skal blogger litt om hva jeg har gjort for 2 dager siden. For 2 dager siden var vi på et veldig veldig stor tempel som jeg ikke vet hva det heter, men det ligger 2 timer fra Sarabuhri og 4 timer fra Bangkok. Der er det veldg fint altså, der må dere gjerne kom! Vi gkk en tur rundt og skikke og det har mange fine ting der, natur, tempel og fler.  Her tok jeg av noen blder som dere kan får ser. Kos dokker.!

T-Shirt - Zara. Shorts - Zara. Sko - Oslo

SOMMER I THAILAND

Hei til alle lesere og bloggere. Nå er det veldig lenger siden jeg har blogger fordi jeg ikke har hatt tid og heller ikke internett. Men nå er jeg hos tante min i Mahasarakham altså i Nord Thailand, 7 timer fra Bangkok. I dag var vi på water market på Pakchong, veldig fint der da. Jeg tok masse fine bilder da men jeg får ikke til å legger de ut her så mye enda så dere kan bare kom og ser på facebooken min. Men nå må jeg gå og legger meg, det er natta her. Snakkes vi snart og god sommer fra meg.WAT ARUN TEMPEL - BANGKOK


 

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits