WHEEL

BRIGHTON BEACH & BRIGHTON WHEEL 2013DAGENS ANTREKK - STRAND

 T-shirt - H&M.  Bukse - Bershka.  Sko - Moods Of Norway.    Hva synes dere?¨

BLOGGEN DIN

Hei lenger siden jeg leser andres sine blogg, nå er det på tiden at jeg skal gjøre det igjen når jeg selv har tid. Så bare kommentare

HARRODS

6 DAYS IN ENGLAND - VIDEO

Hei. I dag har jeg vært på jobb siden 7.30 til 15.00 og jeg skulle gå ut en tur med det fine været det er i dag, men det gjorde jeg ikke likevell. Jeg satt bare inni hos meg og hører på musikk ellers har jeg en ny VIDEO. 6 DAYS IN ENGLAND. Kos dere. Hva synes dere om video?

STRAND VIDEO

Video fra stranden i går sammen med Camilla, håper dere liker videoen. 

 

INNKJØP VIDEO

 Her kommer jeg endelig med min første Innkjøp Video fra London. Hva synes dere om innkjøpet?

BEACH AGAIN

I dag har jeg vært på stranden på Lade sammen med Camilla. Vi fikk den beste plassen med fantastiske utsikten. Vi har ikke gjort så mye enn å bare solte oss og var en tur på stranden. Tok en del bilder og videoer, men akkurat nå har jeg bare bilder  og video kommer senere i kveld. HVA SYNES DERE OM BILDENE?

DAGENS OUTFIT 24.8.2013

Hei. Jeg ville bare si at om ca. 2 timer kommer jeg endelig med en NY  VIDEO om alt INNKJØPET fra LONDON. 

TUR TIL NEW YORK KANSKJE

God kveld. Beklager så mye med dårlig blogging i de to siste dagene, jeg har vært opptatt på jobb og har nesten ikke tid til å blogger. Jeg er bare så sliten av første uka på jobb, det eneste jeg gjøre nå i tiden er bare står opp tidlig, ferdig på jobb kl 3 vær dag men noe gangen har jeg også natt vakt og da starter jeg fra 14.30 til kl 22.00 og må fort meg å søv igjen fordi neste dagen så jobber jeg fra kl 7.30 til 15.00 vær dag. Ikke rart at jeg ikke har så mye tid for meg selv som før lenger etter jeg starter å jobba. Kom tilbake til temaet. Jeg har tenkt til og reiser til New York City i nyttår fra Desember til Januar men har ikke bestemt kos dato det blir enda. Men dette er ikke helt 100% jeg skal reiser heller da, er bare at jeg har så lyst til å reiser ditt. Da må jeg sparer penger fra nå av hvis det blir kanskje tur til NYC da. HAR DU VÆRT I NEW YORK FØR?

VANLIG DAG

Kommer snart

FØRSTE DAGEN PÅ JOBB

Tekst kommer snart

HARRODS 


BRIGHTON CITY / ENGLAND

God kveld.  Dagen i dag har vært skikkelig slitsomt.. vet dere hvorfor? Fordi det er ikke lengre sommerferie og da må vi står opp tidlig for å jobber igjen. I dag var vi som skal ut på lærlinga i et møte i ca 7 timer. Det var kjempe koselig og masse nye folk der så jeg blir bare litt forvirring lett og slett egentlig. Ja kom tilbake til temaet. Jeg har ikke en gang skriver om hvordan var min første turen til Brighton!! og nå har jeg tenkt til og skriver litt om det før jeg legger meg. Det var nest siste dagen min i London sammen med mine forreldre og vi har dårlig planlagt om hvor vi skal osv. Mine forreldre ville til et museum som ligger et sted i Oxford Street, men vi er ikke helt sikkert hvor den ligger hen så spurte vi vakta som jobber på underground om han kunne hjelper oss, og det fikk vi hjelp til... og vet du hva som skjedde eller? vi var på forskjellige  underground og skifter til der vi skal være... og til slutt så kommer vi plutselig helt tilbake der vi starter!!!! og det var ikke bare 1 gang men 3 til 4 ganger. Jeg var dritt forbanna husket jeg... Jeg var så irritert den dagen fordi jeg tenkte ; Tja.. det blir ingen tur til Brighton på meg den her gangen heller, tenkte jeg. Jeg forlot forreldre mine og sa at jeg skal til Brighton istenfor. Først så vet jeg ikke engang hvor er det tåget går til Brighton, men fikk hjelp og leter etter den plassen i nesten 1 time. Jeg tok tåget til Brighton helt alene og turen tar ca 1 time og 15 minutter, det var ikke så langt som jeg har forventet. Når jeg var der klokke var ca. 4 og det var jammen kaldt, masse blås og ser ut som at det skal blir regner. Jeg fort meg til stranden som ligger 15 minutter unna togstasjonen. Mange hyggelige folk der og kjempe fint by. Da jeg var på vei til stranden så var jeg en liten tur til et kjøper senter i Bighton, jeg ikke husker hva det heter. Jeg var på Zara en tur men kjøpte ingenting. Deretter fort jeg meg til strnaden.... ååh det var så nydelig, hvis det ikke var kaldt den dagen ville jeg kler av meg og badet på stranden tenkte jeg. Jeg tok masse bilder da jeg var atmed stranden og der ser jeg Brighton Pier og Dutch Wheel. Jeg gikk ditt etter på til Brighton Pier, det er tivoli som ligger ut i havet og det er skikkelig kult. Etter det så var jeg en tur til Dutch Wheel. Dritt kult må jeg si. Jeg kan ser hele byen og hele stranden i Brighton. Det var meget  fint opplevelser og være der. Etter Dutch Wheel så var jeg en siste plass til et konge huset, er ikke sikkert om at det er det heller fordi bygningen form ligner som indisk tempe. Kjempe kjempe nydelig må jeg si.  HAR DU VÆRT I BRIGHTON? VÆRT I BRIGHTON PIER OG DUTCH WHEEL?

 

BÅTTUR VIDEO

 God Morgen kjære bloggere. I dag kommer jeg med en ny video av båttur i London. Kos dere masse til å ser på den. Hva synes dere om videoen?EMIRATES AIR LINE GREENWICH - VIDEO

Her kommer video. Kos dere.


BOAT TOUR IN ENGLAND

Gog morgen. For ca mindre ei uke siden var jeg sammen med mine forreldre til en koselig båttur i London. Vi kjøpte billetter som ligger ikke langt i fra Big Ben og vi fikk litt billig forgrunn av at vi har Oyester Card. Vi tok båt fra Westminister og båten kjører videre til Greenwich eller no husker ikke. Det var kjempe gøy og sitter i båten og bare ser på hele byen. Fikk sett ganske mye fks, London Bridge, Tower Of London, Shard Tower og mer. Hvis dere reiser til London må dere gjerne tar en tur ditt, det lover jeg dere kommer ikke til å angre det. Jeg kommer snart med en ny video, håper dere gleder dere mye til å seer den.  God Helg forresten. HAR DU VÆRT DER?

 
DAGENS ANDREKK 12.8.2013

T-Shirt - Zara / London.  Bukse - Zara / Norway.  Sko - Moods Of Norway.       Hva synes dere?

R.I.P Rosalia Mera ( ZARA )

Rosalia Mera døde 15 august 2013
OUTFIT - LONDON

T-shorte - ZARA.  Bukse - ZARA.  Sko - DinSko.  Bag - Bangkok.

BRIGHTON BEACH VIDEO

For 2 dager siden var jeg endelig en tur til Brighton Beach i England. Det var ikke den varmeste dagen og heller ikke sol og varmen, men utsikten av Brighton stranden er helt fantastiske. Her er en video som jeg har laget, hvor der jeg har vært i byen der. Må gjerne kommentere hva dere synest om videoen også, hvis dere vil. HVA SYNES DERE?

CHINA TOWN

Hei. Nå er jeg tilbake fra England. For noe dager siden var jeg sammen med mine forreldre til China Town i London. Det var kjempe fint opplevelser og der selger de masse masse ting, fks, Mat, klær og mer. Jeg kjøpte noe godt i en butikk der jeg ikke husket hva det heter, men det var vertfall brød. Det var supert dundelig. HAR DU VÆRT I CHINA TOWN FØR?

LAST DAY

Kommer senere

ZARA

LONDON BRIDGE

ROYAL DOCKS

INNKJØP

SUSHI

SISTE FARVEL VIDEO

God Morgen. Jeg er akkurat ferdig med min video som jeg har laget bare til Shiela før hun reiser til USA den 14 August. Jeg reiser til London i dag og kommer tilbake den samme dagen som shiela skal reiser. Det var synd, men sånn er det. Fikk tårer når jeg så på videoen, kjempe fint opplevelser med hun her og det skal alltid være det. Året her kommer til å være ekstrem lonely og er bare jobb og sover tror jeg. Nesten halv parten av mine venner flytter. Om noe timer så sitter jeg i flyet og har ikke en gang legger meg, ahhh.... så sliten jeg er. God Natt. Hva synes dere om video?

LONDON I MORGEN

Gog kveld. Jeg ville bare si at i morgen så reiser jeg nå til London for andre gangen min. That`s right.!!  Flyet går fra Trondheim kl 6 og er i London ca. kl 21.00.  Jeg gleder meg veldig til å være ditt igjen. Er litt usikker om jeg skal til Brighton på søndag den 11 August eller ikke, forgrunn av været. Hvis det blir fint vær på søndag så skal jeg ditt men hvis ikke så blir det sikkert på mandag :)   Har du vært på Brighton, ca. 2 timer fra London før?

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits