1 DAY IN SPAIN

Bilder fra første dag i Spania. Veldig fornøyd med dette turen allerede og trives kjempe godt og være i lag med dem to lærlingen. Hyggelig arbeidsplassen og ikke minst jeg er i Paradise !!! Følg med videre !! I morgen slaø vi til Benidorm og TIVOLI!!!

ENDELIG I SPANIA

Hei. Ville bare si at jeg har endelig landet i SPANIA i Alicante med 2 vakre damer som jeg skal bor med i 3 måned. Nå sitter vi i bussen og kjører videre til Villajoyasa. Her er bilder.

SOUTH KOREA DAY 2. VIDEO

Denne videoen viser hvor i Seoul jeg var fra 2 dagen. Først var jeg i gata butikk i Insadong og der var jeg til et fotoshoot med Koreanske Tradisjon klær. Deretter var jeg til Gyongbokgung Palace og Namsan Tower ( N Tower ). Jeg var helt utslitt etter og ha gått i 12 timer. Se gjerne videoen !!!   Neste Video av South Korea Day 3. kommer i morgen.  SOUTH KOREA DAY 1 - VIDEO

For akkurat en måned siden var jeg i Sør-Korea på ferie i 5 dager. Og jeg har tenkt og lage video fra hverdag. Her er en video fra første dagen. Her er et bilde av meg med koreanske tradisjon klær ( hanbok )  Det kommer flere video etterhvert.  Dere må gjerne følg med videre ;)  

 

ICE BUCKET CHALLANGE

 Jeg har blitt nominert av venninna min til ICE BUCKET CHALLANGE og jeg nominere videre : Vy, Regine og Eirik. Her er video !!

RESTAURANT MED STOR FAMILIEN

Noe dager før vi skulle reist hjem tilbake til Norge, tok vi med oss familien, nabo og venner mine til et restaurant og spist sammen. Det var ca over 20 / 30 persjoner tilsammen. Vi satt på en lang bord mens jeg og 2 søskenbarnet mitt satt på vårt egent plass. Maten var bare helt fantastisk. Det var masse av sjømat, åh jeg bare elsker blekksprut. Nam..! Savner familien og nabo i Thailand allerede, vil møtt dem igjen. Her er bilder. NYTT HUS I THAILAND

Velkommen til vår NEW HOUSE, eller BESTEMOR SITT HUS som er for oss alle i FAMILIEN...likzm.  ;)  Endelig har jeg sett og vært der, jeg husker min første dagen veldig godt. Jeg kom rett fra Phuket , Bangkok og til KhonKean. Jeg var veldig spent og gruer meg veldig til og se på dette huset i mine egne øyer. Huset  er ikke helt ferdig bygget men hun holder på med det. Det er 4 soverom, 1 rom i første etasje og 3 rom i andre etasje. Begge etasje har badet og do. En balkong i andre etasje. 2 stuer både ned og opp. Kjøkken er ikke ferdig. Neste år sommer skal jeg begynner og kjøpe inn til rommet mitt, det blir spennende. Her har jeg masse bilder av huset vårt. Ta en titt. 

 

BAKK HUSET


1. INNGANG

BILPARKERING


1. INNGANG

1. STUEN

INNGANG

2. ETASJE

 SOVEROM TIL FORRELDRE.

BALKONG

 

UTSIKT

SPISERBORDETBAKK HUSET - HAGEN

FAMILIEN PÅ TUR

For en måned siden var jeg sammen med min familien til Wat Phra Keaw ( Thai Temple ) i Bangkok. Det var ca. 37 varme grader  den dagen.  For en fantastisk dag sammen med min familien og endelig sammen med min bror.  tar en titt på bilder ned over.  HAPPY FAMILY <3


JEG SKAL TIL SPANIA I 3 MÅNED

Ikke mange av dere som vet så skal jeg til Spania i 3 måneder og jobber. Jeg har holdt dette hemmelig i flere mnd nå, vet ikke hvorfor. Jeg var en av de 3 heldige ungdom som fikk jobben på Norsk sykehjem Villajoyasa, ikke langt unna fra Alicante og Benidorm. Jeg gruer meg veldig til dette Adventure og selfølgelig begynner på nytt arbeidersplass. Jeg reiser til Spania den 30 August og kommer tilbake igjen i Desember når det nærmer seg jul. Jeg kommer til og blogger mer om Spania snart når tiden nærmer seg. Så følg godt med folkens.!  Chao =) 

STRAND

i går var jeg sammen med mine venner til et plass vi har vært i fjor sommer. Fint strand med masse store og småe steina. Det var 29 grader med oversky og sol. Det var kjempe deilig og komme tilbake ditt igjen. Savner stranda i Phuket allerede. Her kommer bilder. 
FEST I KVELD

I kveld blir det PARTY TONIGH. Jeg og shiela skal på avskjedsfest hos regine før hun flytter til Molde. Så da blogges vi. <3

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits