SINGAPORE DAY 2

Ny video av Singapore Day 2 / 5. Jeg skal forteller dere at den dagen var en av de beste dagene i mitt liv. Vi har gjort så mye ting Singapore Dag 2. Første stop var vi på Marina Bay Sand kjøpesenter. Å gude meg, det var supert big shopping senter. Andre plass er Garden By The Bay, kjempe stor park og største i Singapore. Om kvelden så var det light show fra Bigtree. Fra video så ser dere det ;)  Neste video av Singapore Day 3 er vi i Merlion og London Eye så ikke glipp av. SINGAPORE DAY 1 - VIDEO

...Ny video er her !!  S I N G A P O R E    D A Y  1.  Jeg og min familien har bestemte oss for Asian Trip i år og da vært det S I N G A P O R E. Første dagen dro vi fra KhonKaen Airport ( Nord - Thailand ) til Donmuang Airport i Bangkok. Vi måtte ventet i 3  timer for å byttet nytt fly ( AirAsia ) Da vi komme frem landet vi i Changi Airport i Singapore. Vi tok gratis skytrain fra flypassen til Terminal 1, og måtte byttet til undrground og skytrain til byen etterpå. Da vi kom frem til Hotellet, va alle dødslitne.. Vi hadde ikke gjort nye spesielt første dagen i Singapore, bare vært ut og spist.  Neste video av Singapore Day 2 kommer 30.09.2015. Da skal jeg forteller dere hvor artig Singapore Day 2 er ass ;) NEW VIDEO - Pattya Part 3.

Dette er video nr. 3 fra Pattaya. I video var jeg sammen med søskenbarnet mitt til Koh Larn igjen. Som dere har sett fra den første video ( Pattaya Part 1 ) så var vi faktisk i denne øya også men dette blir vår andre gangen her. Meget vakkert øy som ligger ikke langt unna Pattaya. Båten tok ca 45 minutter fra Pattaya til Koh Larn og koster 35 Bath altså ca 6 - 7 kr per person. BILLIG !!!!    

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juli 2015
hits