SOVNA I HELE DAGEN LANG

OMG

BEFORE HALLOWEEN 2011

Film

MIN ANDRE 6`ER.

fikk 6` er i sånn ting vi hadd praktisk idag :- ) der vi va med barn i 2års aldern, også mått vi svar på sånn spørsmål muntlig etterpå!

OD DAGEN I MÅRRA

we are going to help the world and get the cash about 400kr to the poor people in ...... Africa i think so??

FUCKING LOVE..

never trust someone before he going to make you cry.

THAILAND IN FOODS

thailand

KINO

MED

DAGENS OUTFIT

Heia, idag var jeg med ei filipins venninne på byen. Hun skulle egentlig kom gjennom hos meg da men det ble ute istenfor. Vi var gjennom og ser på vinter klær. Idag har jeg endelig tatt bilde med nye veske mitt og høsten genser :)  veldig godt og varmt.


'

                                                      Genser - Urban         

                                                      liten veske - H&M

                                                      veske - Sara

                                                      Bukse - H&M

                                                      Sko - DEMANO AND SUPPLY.

                                                                            

vet ikke hva jeg skal skriver nå mer jegså god helg da folkens :3

 HVA SYNS DU?

 

  

 

FØRSTE HJELP

idag på slutten av timen på skole, var jeg med Stine, Jenny og Julie å prøve på første hjelp. vi hadde da tre forskjellige dukker som vi bruker det til. ene var en liten unge, en halve kropp med ansikte munn som vi kan puste inn og ut og det siste var da en hell med kropp. Skal si dokker det er nesten 2 ganger høyere enn mæ så-- XD haha. Men ja det hadde vært veldig artig og spennende på hvordan man skal redder folk som trenger hjelp. Så FØRSTE HJELP er VIKTIG for alle mennesker og helse vår.

 Her var da jeg hold på med å ta være godt på med en liten unge.

 Ser du? den e høyere enn mæ XD

 ????????

 Her er de tre tingen vi hadde brukt for første hjelp!

 

 
HVA SYNS DU?
 

 

DAGENS OUTFIT

OMG! jeg er bare så gla i de to tingene jeg har <3 en var liten væske fra Zara og ene var en lite lomme eller no fra H&M.  kjøpte de for nesten 1 uke siden da også har jeg ikke legg ut bilde hva jeg har kjøpt så jeg gjøre det nå :)  skulle gjerne å ha med bilder av meg med det og for å vise hvordan jeg ser ut med den.

Væske fra Zara - 399 kr

fra H&M - 79 kr

HVA SYNES DU OM TINGEN MINE?

KJEDER MEG

Hvorfor må det være alltid kjedelig når jeg har ingenting å gjøre.? gidder ikke å skriver, skole og lekse, huff hjelper meg?

 

BYEN

Hei!  idag har jeg vært en tur på byen med Regine,Poya, Luknam og to andre på Isak og kose oss med å dans Freestyle. Etter 1 timer med dansing så dro vi til Mercur for da skal jeg kjøpe med en ny brune jakke fra Carlings. Det er tilbud nå kjønner du, så må ta i tak den før det blir for sent ^^  etter at jeg har kjøpte meg jalle så sitter vi og koslig på Byhaven.  Vi gikk til en Afrikansk butikk, der Poya handler nye håret sitt eller nye flette eller ka det hete æ vet ikkE :O  Etter så lang tid med å finn seg så endelig går vi ut til ........... det med status vet ikke ka det kalles men vi tok endel av bilder der fra. Veldig nydelig vær og ikke så kaldt, varm og godt med nye jakke mine <3

Poya ser ikke så særiøst ut på alle bildene vi tok så det var det.

Her en til!! Oo

HVA SYNS DU?


IM BACK

 SUSHI

Hola! beklager for at jeg hadde vært borte i noen dager, jeg var på Nord norge og besøke tante igjen så de har veldig dårlig nett der :P  Men jeg skal forteller hva jeg har gjort på torsdag. på torsdag var jeg hos ei venninne med luknam. Og der lage vi Sushi!!! weaaayy <3  det tok ganske langt tid¨å ord men vi har klart oss bra like vell :)  smaken var som vanlig men de er kjempe gode. Jeg var ikke noe flink med å lag sushi egentlig, bare hjelper litt til med grønnsaker å sånn ^^  Sushi er veldig sunt om dokker vet det:D Etter så lang tid med å lag sushi :D 

Nam <3
HVA SYNS DU?

HØSTFERIE!

OMG! endelig høstferie :D  Mange lure sikkert hva jeg skal gjøre i ferie, så nå får dokker svar :)    Jeg skal på fest hos Daniel med mange venner på Fredag kveld. Det blir bare kos <3  gleder meg sykt. men i mårra så skal jeg ut og shopping, æ får 900kroner i går shø så det er tiden å komme seg ut og handler klær. på Lørdag vet jeg ikke enda, skulle egentlig ut på solsiden og spise sushi med mange thai girl da. men det blir da ikke læl, for at ingen som har penger og bare æ og fern som har det likzm... Neiiiiii... men ja det var jo alt som jeg har plana til høstferie da. vi får jo bare 2 dager fri likzm, så det blir bare stress. Ja det var jo alt, God Hørstferie da folkens :3 <3  kos dokker masse

 Meg, Øzlem og Daniel er så lykkelig for at vi endelig får fri. :D HVA SYNS DU OM DET?

HAPPY BIRTHDAY TO HELENE

Hurra Hurra, pussen min har bursdag i dag og hun blir 16 :D <3<3 Gratuerer med dagen kjære HELENE :D <3  Du får en stor klem fra meg i mårres, å det synes jeg det er nok XD <3<3 håper du får en koslig bursdag med regn vær da, å det må du kose deg masse. Spise masse gode næringstoffer til du får de alle de 4 stoffer,  karbonhydrater, proteiner, vitaminer og miniraler, da blir du sterk som en fisk :D  DAGEN ER DIN. go on <3   Muhahah ><  vet ikke ka skal si nå mer jeg :3  Ja det bilde ja!  jeg tok den idag tidlig på skolen og da har jeg rediger den litt på mobilen og da blir den en sånn :D  hva syns du? likete du den :D du kan stjel den om du ville <3 muhahah. sist og ikke minsk, HELE DU ER BEST I VERDEN <3  DU SKYLD MÆ PÆNG!!!!!!! FORTSETT.....HÅPER PUSSEN MIN FÅR EN KOSLIG DAG DAG <3 GLAD I DEG VENNEN, CHAN RAG TUR, SARANG HEA YO <3 I LOVE YOU <3

EGON RESTAURANT

Heia, idag vet jeg egentlig ikke hva jeg skulle å skriver her, så jeg hadde tenkt å skriver litt om det som var i går da? Etter shopping tur med forreldre mine så ringte Nikki og spurte om jeg ville å vær med de til Egon Restaurant på Solsiden. Jeg sa ja! det kan jeg. etter så langt tid de har ringt meg så er jeg endelig der XD  de har kanskjer ventet på meg i over 1 timer der tror æ. Men etter æ e der med de og kose oss med pizza, så snakker vi mye rart og vi ler så høyt til alle som sitter forran og bakk hørte det..de er kanskjer irritert mest av Nikki da, hehe XD  Men vi kose oss masse sammen igår da, så gikk vi hjem til Poya en tur og der etter så gikk alle hjem. Det var det som var i går. Jeg har tatt noen bilder som vise dokker.

Meg og Regine.


 Meg, Poya og Regine.

Nikki og meg.

Her er vi på vei hjem til Poya, og vi tok en del av bilder.


HVA SYNS DU?

SHOPPING TIME

Hey Igjen ;:D  Idag har jeg vært på byen med forreldre mine og kose oss med å shoppe. egentlig så gidder jeg ikke da for grunn av æ legge meg 5 tia i går natt også står æ opp 2. likzm.Vi var på Mercur og kjøpe klær der. Men jeg har kjøpe meg ganske mye idag, med værtfall er jeg fornøyd med nye skoa mi :D den med brune farge, OMG! det er så fine??? :D men ellers har jeg og kjøpe 2 genser eller fra ..... huske ikke hva butikken heter den det er på Mercur hvartfall. Men dagen i dag har vært veldig koslig etter shopping turen med familien min.

Her var det alt tingene som jeg har kjøpte meg idag.!1 - sko for 500 <3 fra DEMANO AND SUPPLY.

2.  V JAKKER fra Maud Mel Low - tilbud! 200 kr3. N GENSER  fra Maud Me Low. tilbud!  200 kr

Her er liten smake bit, bilde av meg da jeg er på vei til Egon Restaurant med venninner.
 

HVA SYNES DU OM NYE SKOA OG KLÆR JEG HAR KJØPT MEG I DAG DA?

BLOGG I 6 MÅNED!

Idag er min 6 måned siden jeg hadde lage meg bloggen. Veldig koslig å være her og skrive om hver dagen min :) Jeg har fått masse posetive kommentar og det er jeg veldig glad for, så tusen hjertelig takk for det :)  Ellers har jeg ofte ikke skrive så mye før, men jeg prøver til å få det til slutt. Her finnes tusenvis av fine blogger som jeg har følg godt med og veldig koslig å less sin andre blogg!  Men idag blir det en koslig dag for meg, ford jeg skal ha besøk av to venninner som skal kanskje ligg over :) det blir artig.Dette er ikke min hund nei, men øsnker det (^-^)  den er så søte <3 

JEG TROR PÅ EKTE KJÆRLIGHET DER UTE!

Idag, har livet mitt forandret seg! Jeg er forrelsket i noen.... å det jeg mener at jaaaa, jeg er forrelsket meg i en samme kjønn. Gut som elsker gutt? og hvis dokker er så nygjerrig på hvem han er så får dokker ikke hvite noe av han enda ^^ vi ganske gode venner¨nå og vi hell på å blir bedre kjent med hverandre. hihi så koslig. Etter 6 måneder siden jeg og eksen min hadde slått opp, ville jeg aldri mer tror¨på ekte kjærlighet. Han var den værste kjæreste everrrr.... men helt til nå har jeg selvfølgelig savnet han, men det som han hadde gjort mot meg er mer skadelig enn noen sinnet. han knuste tusen biter av hjerte mit,  med kjærlighet det vi hadde så fint sammen, og nå er den ikke lengre der. jeg prøver ikke å tenker på han på en stund, men vet dokker hvor vanskelig det er.  Men læl, jeg går over han nå, å det er jeg stolt av meg selv. Finn meg en annen som er mye bedre enn han og mye mer kjekkere enn han satan der...so boy, bye bye. Men jeg er likzm i gang med en ny forhold. >Men vet ikke hvordan det skal blir, få bare håp.> .  Han jeg er forrelsket i nå, er veldig grei og veldig snill, utsende telles ikke, men bare at han er en snill gutt som passe på meg så går greit for meg :) han er som stor havet med masse forskjellig gode tanker i seg. Det er ikke rart at jeg er fort forrelsket i han her. Men desverre bor han ikke i trondheim ;(  Men han skal kasnkje flytte hit om vi har en god forhold :)  Men ellers er jeg veldig glad å blir bedre kjent med han her. beklager for at jeg tørr ikke si hvem det er, fordi han kanskje ville ikke at jeg skal si hvem han er enda. Men det må jo jeg respekter han. Huff, jeg klare ikke å sove, eller spise etter dagen han har kommet inn til livet mitt, alt blir bare så koslig. Jeg liker deg? <3 Lovefull.. 

HVA SYNES DU OM INNLEDNINGEN HER?

NATTA KVELD

Nå er det tiden å legge seg etter mange timer med øving til prøven ja :3  Natta <3PUSSYCAT DOLLS KLOKKE

Hei!  Igår fikk jeg en liten gave fra forreldre mine :)  Vet dokker hva det er?? Hehe, er alltid spennende for å få seg gave itj sant. Men det som egentlig er i den er en stor klokke som har bildet av PUSSYCAT DOLLS XD                   Det var for lenger siden jeg likte den gruppe :P  men jeg gjør jo det nå og. Liker mest Nichole Scherzinger :D  Hun er digg og har en syykktt stemme. Men ellers så takk for en nydelig og koslig gave ^^

Haha, jeg ser ganske sur ut da men, æ vært sykt vettu, så er ikke alltid i god humør.

Her er det :D  THE PUSSYCAT DOLLS <3HVA SYNES DU OM GAVEN JEG FIKK?

APPLE, SAMSUNG,IPOD,IPHONE.WE ARE DOCTORLAGE VIDEO FOR LAST FRIDAY NIGHT?

Heia :) Idag har jeg vært ut med Camilla og Shiela for å lage musikk video av Last Friday Night :D  hihi hørest spennende ut ikke sant?  vi hadde vorre i mange forskjellige steder og filmer. Det som var artig i dag var at jeg skulle likzm passe på lommeboka til Camilla da, også hadde æ mista den på et sted der vi filma først. Vi gikk og gikk for å finn den, og til slutt så går vi tilbake første sted der vi filma så så vi den. Huff tenkte jeg??? Ikke bra å miste tingene til folk! :P  men ellers har dagen min vært super artig å være med gamle venner :)   Video kan dokker følg med på YOUTUBE??  som er http://www.youtube.com/watch?v=8oP23g5S-7Y   , kos dokker ^^Shiela :D

Sopp, dritt søtt :P

vet ikke hva det er, men æ tar bilde for det :P

HVA SYNES DU OM DAGEN MIN HAR VÆRT? SKRIV GJERNER EN KOMMENTAR :D


NIKKI`S BURSDAG PÅ PEPPES PIZZA OG KINO

Heia :)  Idag har jeg gjort ganske mye ting, har vært litt rundt på byen med mange gode venner. Først så var æ da te Nikki`s bursdag som er på peppes pizza i byen. Alle skal oppmøte der 5, mens æ kom ca 6.45 eller noe sånn :P  Tja var litt forsinket shø.--. men ellers så har jeg kommet. Nikki er så nydelig pike og det gjør de andre også. Vi satt der og spist pizza og kose oss masse. Nikki har ikke fått gave fra meg enda, men skal lov dæ at æ skal skaffe det til deg snart :P  Men ellers, det var koslig kveld med mange jenter mine da  og er alltid koslig å blir bedre kjent med nye folke.
 

Her er et bilde av meg og poya, mens vi driter oss....på peppes pizza restaurant :P

 Her er et nydelig bilder av alle sammen som var der :)

 Der etter, så var æ på kino med luknam, poya og shukri fordi de ville også blir med meg og venninne mine i klassen for å ser på film. Å vi har bestem oss for å ser på FRIENDS WITH BENEFITS :D  det er digg film as, handler mest om kjærlifhet å sånn.. dokker må ser den selv.Det var alt som jeg har gjort i helga her :P  ikke så ofte ute med venner i helgene, men det kommer etter hvert :)

HVA SYNES DU OM DET JEG HAR GJORT IDAG?

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits