INNKJØP FOR HALLOWEEN PARTY

Hey. I dag tidlig var jeg en tur til byen og kjøpes inn alt jeg trenger til Halloween Party i neste fredag. ( 8 NOVEMBER 2013 ) Jeg vet at det er sent og tidlig for å pynter enda men i dag er jo Halloween og jeg har ingeting å gjøre så jeg har malt ansikte mitt til skjellett som Lady Gaga og har puyntet litt på rommet. Jeg har noe bilder og viser dere, håper dere har koser dere i kveld. HVA SYNES DU BILDER?HOT HALLOWEEN KOSTYME 2013

 HAPPY HALLOWEEN BITCHES.  

HVA SYNES DERE OM OUTFIT?

BEFORE HALLOWEEN

God kveld. Det er bare noe timer igjen til det blir Halloween.! Gleder dere til det? Det gjør jeg selv om jeg ikke skal noe ting i morgen men jeg skal bare ha en liten feiring til meg selv. Akkurat nå er jeg opptatt med å pynte rommet mitt til Halloween party som skal blir det til neste Fredag, synd at det ikke blir det i uken her. Hva skal dere ellers i morgen ( HALLOWEEN ) 

MEN´S BAG

ZARA.

ZIP-UP SHOPPER
WOVEN BRIEFCASE

SPØRSTMÅLRUNDE

Endelig kommer en ny spørstmålrunde 2. Spør hva dere vil vite mer om meg, svarer på alt som er viktig for dere. Håper dere kommer med en del spørstmål som skal stilles. Jeg svarer med video om ca. 1 uke. Mer spørstmål jo bedre du skjenner meg.  


TEASER - HALLOWEEN PARTY 2013

Teaser video som jeg har laget før Halloween festen den 8 November 2013. Jeg vet at det er lenger til enda men ville bare legger videoen ut så fort som mulig når det er snart Halloween.  Hva skal dere i Halloween om 4v dager?

JAPAN FESTIVAL - LONDON

For akkurat 3 uker siden var jeg en tur til Japan Matsuri 2013 festival i London. Det var kjempe gøy og der var det mange som står i scenen og synger på japansk. Det var veldig artig og ser på. De selger masse forskjellige Japanske mat og andre ting. De var sinnsykt mange folk som var der den dagen og jeg fikk tatt mange bilder og noe videoer. Bildene får dere ser nå men video kommer ikke før i morgen tror jeg.  
 PICCADILLY CIRCUS

God kveld. Endelig er det helg..! I kveld har jeg ingen ideer hva jeg skal blogger eller skriver om., så jeg bare legger ut bilder fra London tur Alene for akkurat 3 uker siden. Håper dere likte bilder.


AUTOMATIC

CANDY MAFIA - AUTOMATIC

 

 

DANCE VER.

LOUIS VUITTON NEXT SHOP

Neste jeg skal kjøpe fra Louis Vuitton er bestemt.  Her er en lommebok som heter for Gaspar Wallet.  Hva synes dere?

CLOTHES I WANT

ZARA.8 MÅNED MED TYPEN


kommer senere

LOUIS VUITTON INNKJØP FRA LONDON

LOUIS VUITTON   FRA  LONDON.  

Video av innkjøpet kommer i morgen.

DAGENS INNKJØP

GENSER - SOLID

BUKSE - ZARA.


DA VAR FLYBILLETT TIL LONDON BESTILT

Hei. Jeg ville bare si litt om hvor jeg skal feiret nyttår om 2 mnd. I år har jeg bestemte meg og feiret nyttår 2014 i London, fordi det er veldig lett og kommer seg ditt og pluss at alt er så billig der. Skulle egentlig til New York men det blir da ikke i år for grunn av det som skjedde i USA nå. Jeg har bestilt flybillett i går kveld etter jobb og jeg fant endelig en hotell som ligger ikke så langt i fra der jeg var sist for 2 uker siden. Verden beste plass og ikke minst beste asiatisk butikk der jeg kan kjøpe alt slags mat, godterier eller drikker. Jeg reiser til London i slutten av desember, 30 Desember til 2 Januar 2014. Ahh kor jeg gleder meg til å være der og ser hvordan jul de har og nyttår. Men jeg er litt usikker om SHOPPING SENTER i London er stengt fra 31 til 2 jan? hvis du vet noe om det, så vær så snill og si i fra. JOBB

SUSHI

SNØ I TRONDHEIM

OUTFIT

Genser - Zara.  Sko - Boardshops.  Bukse - Zara.  Bag - Louis Vuitton. 

INNKJØP - CONVERSE

God kveld. I går har jeg også kjøpte meg min første Converse. Den er brun farge. Hva synes dere? Har du også Converse? Kos farge?

INNKJØP SKO / STUDED

Sko - Aldo.
DAGENS ANTREKK

Jakke - Zara.  T-shirt - London. Bukse - Zara.  Sko - Dinsko.  Veske - Louis Vuitton.

NY VIDEO

 VIDEO FRA AQUARIUM LONDON.

 

AQUARIUM LONDON

 For akkurat 3 dager siden var jeg en tur til AQUARIUM somm ligger 1 min fra London Eye. Jeg betalt 20 pound for inngang og det var verdt det for å si det sånn. Det var veldig artig og være der og ser på mange forskjellige fisker og andre dyrer. Jeg har redigert en liten video fra AQUARIUM og det får dere ser i morgen. Har dere vært på AQUARIUM LONDON før?LONDON VLOG.

 Hei og god kveld. Har glemt og si at jeg har kommet tilbake fra London etter i går kveld. Turen til London alene gikk kjempe kjapt og veldig moro. Her har jeg laget en video fra turen, og håper dere likte den. 

BIG BEN

BIG BEN & LONDON EYE

KOREAN FOOD

OXFORD STREET

INNKJØP LOUIS VUITTON.

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits