HAPPY BIRTHDAY CHRIS MEDINA

Happy BirthDay Chris Medina :D ♥ i hope your wish will come true ;D ♥ and i love your songs ♥ What Are Words. THIS SONG IS AMAZING AND MEAN ALOT WITH MY HEART ♥ so Happy BirthDay on more time ♥ i hope some day we will see you again :)

 

 

 
HAPPY BIRTHDAY <3

CHRIS MEDINA IN TRONDHEIM

OMG! Me And Chris Medina :O ???? so surprise <3 


I will allwa`y`s love you Chris Medina <3 What Are Words <3|

FØRSTE DAG PÅ PRAKSIS

Store dagen min har endelig kommet. I dag skal jeg på praksis til sykehjemme for første gang.  Det blir veldig koslig. Ellers dagen i dag har vært supert koslig. Jeg har lært mye om hvordan jeg skal passer på eldre folk/ pasient og til og med har jeg klare meg fint. Jeg har gjort jobben min og det er jeg veldig stolt av. ( Hva har jeg tenkt å blir? ) Tja.. ikke vanskelig spørstmål det :P  jeg vil blir hjelpepleier. Det er fordi jeg liker å være med mennesker, viser de at jeg bryr meg, omsorgfull osv.

1. Meg på sykehjemme.

HERE COMES SNOW

Det snødd :D  Det som overralsket meg, det var da jeg våkner midt om dagen og så jeg ut på vinduet også snødde det for første gang :D VinterTime har kommet, det har jeg gleder meg for lenger. Uansett det kommer til å blir mer kald om vinter, men det er koslig å ser snø igjen.

1. Utenfor huset mitt.

 

 

 
Hva syns du?

Update

Hei!  Det er tiden å kommer seg ut av huse!!  Idag var jeg med shiela til byen for å kjøper oss julegaver før det blir dyrt. Vi hadde gått rundt omkring her i byen. Shiela hadde allerede kjøpte seg gaver men uten meg. Det var ikke noe finn i det hele tatt så jeg venter med det.


 

 


 Have a nice day everybody :)


OUTFIT 26.11.2011 

 

 

                                                Genser - H&M
                                                Jeans - Zara
                                                Telephone Cover ( Lacost ) - Thailand Store.

THAILAND

Jeg skal skriver litt om OMG!!  kor mye jeg har savnet det landet? Thailand i sommer her har vært den beste turen ever. Sotte i flyet i Danmark helt til Bangkok i nesten en hel døgn, hold på å døva jeg.  Men til slutt er jeg endelig i Bangkok den 23 juli.2011. en uke senere så dro vi til Pattaya og Sarabuhri 2 timer fra hovedstaden. Der etter så var vi i Ayutthaya.

1. Ayuttaya - Water Mark.

2. Nature of Ayutthaya.

3. Big Moon.

4. In The City.

5. Me, giving elefant Food.


6. Status.I Love Thailand <3 Jeg elsker Thailand<3 Saranghea Thailand <3

Land Of Smile <3 


  

SHOPPING TIME.

Halla! Idag blir det masse tilbud her på torge 20 til 23. Jeg dror å shoppe med forreldre mine men synes bedre å går alene enn å vær med dem, flaut likzm. Men da jeg gikk forran BikBok, så så æ Vy. Vi gikk sammen og shoppe og hun treng hjelp litt av meg om hvordan klær hun ville å kjøpe! Ellers er det ikke så mye som jeg er interresert å kjøpe, men jeg hadde kjøpt meg en genser fra HM. 

BEFORE SHCOOL
før skole, var jeg veldig opptatt med å ordne håret mitt. Jeg var veldig forsynget i tia, jeg måtte fort meg og  spise frokost altså salat blander med ris og kjøtt!! det ser godt ut men det gjør ikke det. :P

Foran

Bakk fra.

SCHOOL

KOSE KVELD

Heia, i dag har jeg ikke hjort så mye egentlig! vært på skole og litt ut på byen for å ser på jule gaver men finn ingenting :(  Etter at jeg er hjemme så spise jeg en del av sjokolade kake som vært igjen. Hmm det var så god. Men har tenkt å lage meg mat nå straks, mamma kommer hjem om ca halv time så æ må da skyld mæ. Snakkes!

Ja.. Tulle bilda av meg ;) 

DANCE ON THE FLOOR

Hei alle sammen i går var æ med poya, regine,  og fler te ei videregårende skole i byen for å ser på poya og regine skal danse. De var skikkelig flink. Her er noe bilder av festen. Har egentlig mer enn det. 

 HAPPYNEES TIME

tiden nærmer seg til jul <3  hva har dokker kjøpe gaver til noen du kjønner? 

GOD NATT.

God kveld alle sammen. Jeg kjeder meg i kveld så legger jeg ut bilder jeg tok fra i dag. Hva syns dokker?

 HVA SYNS DU?

TO MANY PHONE

Hei Igjen.! Idag har jeg egentlig masse å fortell men gidder ikke å skriver eller rediger bilder nå :P  Men ihvertfall i midtimen i skolen, var jeg og mange av venninner mine sitte på kantina og lek hver sin telefonen. Øzlem hadde fått seg en ny Samsung Galaxy S2 å eg må bare gratulerer henne med det. Det bilder viser at vi er 6 personer. og 7 telefoner til sammen og det betyr at en som har fler mobil telefonen der :D...... å det er.... MEG!!!!! Store Samsung Galaxy Tab og IPhone 4 var min og de andre var venninner mine :P Men ellers så vet ikke hva jeg skulle å skriver nå, å det beklager jeg.! Håper dokker er ikke blir lei av å ser på bloggen min... men da snakkes vi - BYE :)HVA SYNES DU?

NEW LOCK - SIDECUT


OMG!!!! SIDECUT.......her folkens.!!!! Jeg fatter ikke at jeg endelig ha bestemt å ha sidecut den gang :D!!!! Hadde liksom tenker masser og går gjennom det hele tia om skal jeg ha sedecut eller ikke?? det eneste jeg er redd for var bare å ikke ser ut som at jeg er skalla..... da ligner æ faktisk på en munk.....!!!! Men tilslutt så gikk det kjempe bra syns jeg vell. Har jo fått meg en beste frisøren everrrr <3 Daniel <3 Han er bare så kul og søtt ^^ Takk være han. Men jeg er hvertfall fornøyd med nye håret mitt da vell :P.
 

 

Fra bussen hjem over.

Shiela og meg.

 

Her er bilder som viser hvor forskjell er jeg fra før til nå :DBakk fra er bare så fiiin, digga det <3HVA SYNES DU MED SIDECUT MIN?

STRAND

 

 BIRTHDAY PARTY TO POYA

Min lille søte Poya min har bursdag og hun blir endelig 16 år som oss...:D finely <3 Happy Birthday to my sweety Monkey Girl ;D <3 Håper du får en kos deg masse videre.

Jeg har blitt invitert å kommet til Poya sin bursdagfest, i forrige lørdag og møtt mange folker. Vi hadde kose oss med gode mat / taco, drikker og ikke minst desser var den beste i noen gang jeg har smake på :D <3 etter at vi hadde fått seg mat så bir det likzm real PARTY, vi danse, roper høyt og kose oss med å danse videre.

 

 Her er et bilde av Poya <3Here is me RIGHT ;)   Kake var så søte og gode <3Her var vi alle som var på festen men uten Luknam som har tatt det her nydelige bilda :)

2011 <3

ELSKER DÆ MAIKEN

ØZLEM DU OG..

FLYTTING

å nei

BIRTHDAY PARTY

te poya

HELG

endelig helg

OKSEHJERTET

OMG

ISAK FYLLER 16 ÅRS

isak

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits