NEW YEAR 2013 ALL OVER THE WORLD

 

Hva synes dere?

INNKJØPT FYRVERKERI

Nå er jeg endelig ferdig med innkjøpt, altså raketta. Her er de.

Hva synes dere?

30.12.2012

Bare 1 dag igjen til 2013, gleder dere til det nye året som kommer.?

Hva synes dere om dette bilde?

FISK FOTSPA

Aww... ser der!!!! Jeg tok meg fisk fotspa i Ayutthaya i sommer i Thailand. Dere tenker kanskje (  æsj, eww ) whatever.... men det er sinnsykt godt og deilig. Dere burde også prøve det en gang.

Hva synes dere?

GUTTEN SIN

Bloggen din?

MÅ BARE SE DENNE VIDEO

IPhone deksel - GangNam Style

Hva synes dere?

PEPPERKAKEHUS

Disse bildene av pepperkakehus ble laget av de som går på Barn og Ungdom. Veldig stilig. Fortsett ha en God Jul.Hva synes dere :)

Outfit 25.12.2012Jakke - Zara.

Genser - Zara.

Bukse - Zara.

Sko - Zara.

CHRISTMAS VIDEO

ÅPNE GAVER - GOD JUL

Jippy. Nå er det tiden å åpne alle gavene vi fikk. Her kommer noen av bildene.  Hvordan har dagen din vært?Hvordan har dere det i Jula?

GOD JUL - Litt kreative med nytt Juletreet

Hva synes dere?

OUTFIT - 24.12.12What You Think?

JULEPYNTING HOS MEG 23.Desember.2012

Endelig ferdig med julepynting med mamma. Hvordan ser den ut? Hva synes dere?

'

Hva synes dere?

BURGY - SIRKUS SENTER

Bildene var for i går. 21.Desember.2012. Jeg var med fire venninner av meg til Sirkus Shopping Senter og handler julegaver. Vi var på Burgy og spist, mhm maten var super godt. Jeg bestilt en sånne burger og det samme som andre. Ellers har jeg vært på shopping med Shiela i dag i byen og City Syd. Huff det var kaldt her assa. Hva har dere gjort i dag?Hva synes dere?

THIS LAST DAY ON EATH - OVER SOON

Hello. Som dere de fleste vet at verden går under i dag ja? 21.Desember.2012. Men skjer det? Jeg er jo her og det samme med dere. Vi puster jo enda? Men hva er det som egentlig skjer? hvorfor dør vi ikke? Etter alle disse 4/5 året jeg har trodde på... så skjer dette ikke. Ingenting skjer faktisk. Our Wold Will Someday End... But Not Now.

  

BACK HOME 21.December.2012

 Hva synes du om bildene.?

21.DESEMBER.2012

Klokke er 00.00.  21.DESEMBER.2012 ........ Jeg lever enda?

KLAR FOR Å RØMT - 2 TIMER FØR 21.DESEMBER.

 ??????????????????????????????????????????????+

'Hva synes dere?

4 timer igjen - 21.12.2012

Gleder dere til klokke er 00.00 altså 21.Desember.2012? Dommedag?

Christmas card

Heia! Helene her. Hadde gitt ett løfte til Natthawut om å legge ut de bildene jeg tok av julekort lagingen på skolen i dag, så her kommer de!
Klassen hadde nemlig ett prosjekt på skolen i dag hvor vi skulle lage julekort, take a look 

Klippet MegHva synes dere?

CHRISTMAS INSPIRATIONHva synes dere om bildene?

OSLO FEAT BANGKOK

Første gang jeg så på de to bildene, ble jeg overralsket hvor de to bilder er nesten lignende. Første bilde var jeg i Bangkok høyeste bygning, Bayoke Sky Hotel 312 Meter høyt og siste bilde var jeg i Oslo.  Hvilken av de bildene liker dere mest? Kommentar gjerne hva dere synes :)

I Posten - Light

Hva synes dere?MUSIKK - A Thousand Years

Hva synes dere ?

 

lese din blogg?Jeg har det fint !

Idag på skolen, var det mange som spurte meg hvordan det går etter det som har skjedd i går. Svaret er jo, jeg har det fint..og jeg tenker ikke så mye på det lenger. Jeg er meg selv, dette er livet mitt og dette må jeg kunne klarer det selv. Det var ganske skremmende å komme til skolen i dag, men etter dersom jeg har min gode venner rundt meg så er det helt greit. Jeg blir mer avslappende og dette takker jeg nemlig til mine gode venner. Det var ganske mange som så på meg i dag på skolen, mens jeg later som ingenting skjer. Jeg gikk på kantina og kjøpte meg mat som vanlig og prøver å ikke tenker på det som har skjedd. Dette gikk kjempe fint synes jeg, jeg føler meg bra igjen.

Til dere som sliter det samme som meg, uansett du er fett, tynn, andre hud farger, kjønn, homofil, bifil, lesbisk, eller hva du er..... Dette er deg selv, vær fornøyd med det du er.

Tusen hjertelig takk til alle som har skrevet kommentar til meg og leser min blogg. Dette setter jeg stor pris på.

Hva synes dere?

æsj du er så stygg.

Dette fikk jeg kommentar av en random fra min skole. 

( æsj du er så stygg. det er en skam at du går på skoen min. hele studiespesialisering ser deg som en joke. herregud så pinlig. )

For det første så beklager jeg hvis jeg går på samme skole som dere, men jeg må jo fortsett gå på skole. På det andre, hva som er skam for dere? Hva har jeg egentlig gjort? Får jeg ikke engang vær meg selv? ikke engang går på skole som andre folk? ikke engang lære ting? Hva skal jeg ellers blir, Uteligger? Er det bare fordi jeg er stygg og er annerledes? Er det det? Jeg vet at mange der ute som ikke liker meg, bare fordi jeg ikke er like kul som dere eller hva det er? Jeg vet ikke. Jeg vet ikke hva skal jeg gjøre? Det er helt greit det du skriver til meg, men husk at ingen som kan være like som deg. Jeg har min egen verden og dere har var sin egen verden også.

Jeg vil ikke ha bråk, fordi jeg har fått nok. Dere vet ikke hvordan jeg har det akkurat nå. Dere vet ikke en gang om hvordan jeg føler når dere skriver det sånn. Dere vet ikke hvor mye dere kan såret en person som meg, ja dere bryr seg ikke. Tenkt deg hvis jeg var deg og du var meg? Hvordan har du det ettersom du får en sånn brev fra meg. Det gjør kanskje ikke noe akkurat nå, men kanskje senere i livet . La meg være i fred er du snill. 

 For meg har jeg lært å ha respekt til andre mennesker, No Matter What They Are men det har du kanskje ikke lært enda på studiespesialisering.

Hvordan reager dere hvis en som har sagt om negative ting til dere.  Skriv en kommentar gjerne delt dette til dine venner. Takk. 

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits