OXFORD STREET

kommer snart

AIRPORT TO LONDON

Hei dere. Akkurat nå er jeg i Værnes lufthavn og venter på flyet til London. Flyet mitt går kl 6 og det er ikke lenger til nå. Gruer meg veldig til å lander i London Gatwick igjen. Hva skal dere i kveld?

HVILKET SKAL JEG KJØPE - LOUIS VUITTON

I London har jeg tenkt igjen og kjøpte noe fra Louis Vuitton. Det har blitt min favoritte (  STORE  ) nå for tiden og jeg bare hekta på det. hahaha vet ikke hvorfor men de har veldig bra kvalitet og nydelig design. jeg reiser til london i morgen kveld og er der ganske sent om kvelden. Tilbake til tema, jeg er veldig usikkert på hvilket av de to lommebok skal jeg kjøpe mellom  Mindoro Wallet og GASPAR WALLET. Jeg ville og bare spørrre om hjelp hvilket av de to skal jeg kjøpe? HVILKEN AV DE SKAL JEG KJØPE?

MINDORO WALLET

GASPAR WALLET

TATTOO ELLER IKKE

Har tenkt på dette her lenger nå!  Hva synes dere om jeg skal tar min første Tattoovering? Hvilket av de 2 bilder likte dere best og si gjerne hvorfor og hvorfor ikke? Burde jeg ha andre tattoovering?

MILEY CYRUS KONSERT BILLETT ER BESTILT.

 Da var Konser billett bestilt.  Jeg og Ambika skal til Miley Cyrus konsert i 28 Mai 2014 neste år. Gleder meg sykt og ser henne i Real Live likzm. Twerk it girl ;)

Mange som skal også ditt?

.......!...... MY FRIEND REACTING ......! ......

For å være ærlig med mange av dere som er Miley Cyrus FANS,  er jeg egentlig ikke så særlig FANs av henne. Men etter som hun har kommet med sin nye stil og hvordan hun er så synst jeg at hun er rar. Men jeg bare digger det. Hun er jo seg selv og det får hun selvfølgelig lov til. Det er jo hennes liv likzm.!  Fordtår ikke hvorfor mange som HATER denne jentan.! Ser på deg selv sir jeg bare. 

Konsert billett startet og selger da kl var akkurat 9.00 og jeg var våken for bare 3 minutter før de starter og selger. Jeg TROR helt sikkert jeg var den FØRSTE av hele Norge som har kjøpt Miley Cyrus Konsert. Første man kan vi si.  Hahaha det kan være mulig det!  Har jo til og med et bilde her nede som dere kan ser. :)

See u Bitches. !

NY T-SHORTE

Pull & Bear - London

Denne t-shorta har jeg kjøpt fra London siste gang jeg var der. Ahh jeg bare elsker Pull & Bear. Gleder meg og kommer tilbake ditt og shoppe. Hva synest dere?

FØR JUL

Jeg hadde så vanskelig for å velge en av de, hva jeg skal bruker til jul. Men tilslutt har jeg bestemte meg og valgte den første lyse rosa dress istenfor blåe. Hadde dere også vanskelig på hva dere skulle og ha på deg?

Dette var alt jeg brukte i julesaften. Altså Lys, kamera, Party lys, Høytaler med lys og fler.

10 MÅNED MED TYPEN

Klokka går og vårt kjærlighet har blitt 10 måneder allerede sammen.! Dette er helt sinnsykt å tenker på. Må bare si at du er en god gutten min bo bo. <3  Gratulerer til oss <3 

 

 

VIDEO

Christmas video is coming guys.!  Hope you like it. 

MERRY CHRISTMAS 2013

Have a nice day? Merry X-mas <3

JULEMIDDAG 24.12.2013

God Jul til alle sammen. Har dere det bra i kveld? Fikk det dere har ønsket?

MASSE JULEGAVER

Masse julegaver. :D  CHRISTMAS DRINK

Nå er det bare 4 dager igjen folkens til Jul. Gleder dere til det? PEPPERKAKEHUS

Endelig ferdig med min første PEPPERKAKEHUS everrr.. <3 Fy og fy.. har brukt over 2 timer på alt dette, trodde ikke at det var så vanskelig jeg. Melis sitter aldri fast så jeg bruker vell MARGARIN hahaha. Men den sitter mye bedre enn Melis det lover jeg. Hva synest dere om den?  Likte dere det?

END OF THE WORLD 1 ÅR

Akkurat 1 år siden sist verden skulle går under. Men det gikk ikke etter planen, så ja vi lever :D

 

JULEBORD PÅ JOBB

BOY LONDON

 

 11 DAGER TIL LONDON

Nå er det bare 11 dager igjen altså 1 uke og 4 dager til min fjerde ganger i London i året. Som dere vet sikkert hvem jeg skal reiser med. Dette blir kjempe gøy og spennende. Denne turen har jeg tenkt og gjøre noe spennende for bloggen og til dere lesere og det er å lage en Vlog video, der jeg og min kjæreste er ut på tur sammen i stor bya. Håper det blir fint vær når vi er i England, for da slipper jeg og ha på meg regn klær. Det er jo litt varmere enn her i Norge i Desember. Dette blir bra start med min første Vlog folkens. Håper dere føler med min vlog og blogg fremover nytt år. For da blir det endel forandring.! 

BIG BEN

CAMDEN TOWN

LONDON EYE


DAGENS ANTREKK

Jakke - Zara. Genser - H&M.  Bukse - Zara.  Sko - Dinsko.  Bag - Louis Vuitton London 

Danna.

CHRISTMAS FEELING

 

TYHOLT TOWER - TRONDHEIM


BROWNIE & PIZZA

Hei. Lørdagskveld var jeg sammen med Helene hos ei annen venninne og lagde Brownie og Pizza. Kjempe koselig kveld med dokker må jeg si. Dette må vi gjøres oftere når alle har tid. Jeg jobber ganske mye nå for tiden og har for lite tid for meg selv. Men her nede har jeg lagt endel bilder fra i kveld som dere ser hvor nydelig Brownie våres ser ut og den var kjempe kjempe god assa. Hva synes dere? Lager dere hjemmelaget Brownie?

RAINBOW WORLD
CHOCOLATE LOVE

God kveld. I dag har jeg ikke gjort så mye enn å bare slapper av og spiser min WONKA BAR sjokolade som jeg har kjøpte fra London. Mhm... Det var supert god. Har dere smakt dette før?

CANON 600D

WINTER OUTFIT

Dette er min gamle outfit for ca, 2 og 3 uker. Hva synest dere om antrekke.!

Genser - Zara.  Bukse - Zara.

Jakke - Zara.  Genser - Zara.  Bukse - Zara.  Sko - Dinsko.

JULESHOPPING TIL LONDON

Hei. Det er bare 2 uker og 5 dager igjen til jeg skal til LONDON med kjæresten min. Ahh det blir masse shopping tenker jeg. Skal dere også ditt?

OXFORD STREET 

WINTER WONDERLAND - HYDE PARK

HARRODS - KNIGHTBRIDGE.

BOY LONDON

Er det bare meg eller flere som liker BOY LONDON. 
Gleder meg veldig til min første og ekte Boy London genser.

FIRST DAY WITH CANON 600D

 I dag har jeg ikke gjort så mye, men jeg har vært en liten tur ute og tatt bilder til bloggen. I dag er min første dag med Canon 600D derfor må jeg lærer meg til å bruker den. Her er resultat og håper dere likte den. Det var kjempe kaldt her i Trondheim og masse med enormt snø som kommer i går kveld.  Hva synes dere?

NY KAMERA CANON 600D

God etter middag kjære lesere og bloggere. I dag har jeg vært ut en tur til byen i snø storm med Danna, og jeg har endelig kjøpte meg min første Canon 600D kamera. Hurra!!! Endelig har jeg fått meg det. Jeg ser at de fleste blogger har det så hvorfor ikke! Canon 600D er såå bra og tar bilder og videoer, så det var på tide at alle bilder jeg tar er fine og ikke uklart. Håper dere bloggere vil følger bloggen min ;)  Har du Canon 600D også?


RESULTAT


COMING SOON

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits