WINTER WONDERLAND

Nå er det bare noen timer igjen før nyttår her i london. Jeg og min kjæresten vi gikk til WinterWonderland i HydePark i dag tidlig. Det var så svært tivoli midt i parken og masse god mat. I kveld skal vi feiret nyttår at med London Eye, håper vi fikk sett hele london Eye i år da. God Nyttår alle sammen.

LONDON EYE

I dag var jeg og Erlend til London Eye. Vi kjøpte oss fast track billett men det var ikke vår tur før klokka 16.00 Så vi hadde nesten 3 timer på oss så vi dro og besøkte London Bridge og Tower Of London.

COSTA CAFE

God morgen. Jeg og Erlend er på en cafe utenfor hotellet og spist frokost. Vi er litt dent ute i dag. Vi skal til London Eye etterpå. Gleder meg til det, var jo ca 1 år siden sis jeg var der.

HELLO LONDON

Hello London. Nå har jeg endelig kommet til hotellet mitt i Hyde park ikke langt unna Oxford Street. Det har vært en slitsomt dag for meg. Flyet var forsinkelse og mye styr med sjekk inn på hotelle. Jeg er alene akkurat nå men kjæresten min han kommer snart her også. Jeg reiser fra Trondheim mens han fra Stavanger. Jeg komme 4-5 timer før han. I kveld tror ikke jeg skal finner på noe, blir bare slapper kveld med KFC.

CHRISTMAS 2014 VIDEOPHUKET DAY 1 - VIDEO

Dette er første video fra Phuket - Thailand sommer som var, og det kommer flere videoer etter hvert. Håper dere like videoen min. Si / skriv gjerne en liten kommentar hva dere synest. 

10 ÅR SIDEN SIST - TSUNAMIEN

Coming soon

GOD JUL 2014

 God jul alle sammen. I går hadde jeg veldig koselig jul hos meg. Vi spist ribbe og kylling honning. Fikk også besøk av bestemor fra Bodø som skal være hjemme hos oss frem til 30 Desember. Vi åpnet ikke gaver før klokke va 00.30 fordi alle vi va veldig slitne og måtte ta en liten pause. Men kunne ønsket meg en ting som mangler,  SNØ !!!!! ALMOST READY

Nå er vi straks klar til julemiddag hjemme hos oss. Jeg var akkurat ferdig med og pakke alle gavene, litt forsinkelse kan må få av og til. Hvordan har dere det i kveld? fortell meg. 

21.12.2014

Coming soon

SOUTH KOREA DAY 5 LAST DAY

Siste video fra Sør-Korea dag 5 er her.!!!  Nå går det mot slutten for meg i Sør korea, se gjerne hvordan det gikk og hva gjorde jeg i siste dagen i sør korea. Det er helt sykt og har reiste ditt alene og MÅ absolutt komme tilbake  ( Snart igjen )  

SOUTH KOREA DAY 4 VIDEO - JYP ENTERTAINMENT

Herregud endelig er video South Korea day 4 er lagt ut på Youtube og bloggen. Det skulle egentlig har gjort det for ca. 4 måned siden men jeg hadde ikke tid til det og pluss at jeg hadde problemmet med og logge meg inn på min Youtube bruker. Jeg må bare beklager for det. Men kom tilbake til temaet. Det var ca. 6 måneder siden sist jeg reist til Sør Korea for første gang alene. Jeg hadde lagt flere videoer tidligere både south korea day 1, 2 og 3. Denne video er veldig viktig for meg, fordi jeg va til JYP, SM og CUBE entertainment, koreanske K-POP. Som dere vet at koreanske pop musikk er veldig populært verden rundt. Jeg fikk møtt og sett flere av K-POP sjerner. Som foreksempel, 2PM, 2AM; 4Miniutes, Got7 og mer. Det var min beste opplevelser av hele reisen kan jeg tenkte meg det. Jeg fikk også blitt kjent med en thai dame som fikk meg til og være med henne i over 7 timer sammen. Hun heter Ay og er 20 år men ser veldig ung ut. Håper dere liker videoen.  Har du vært til Sør-Korea?

LONDON 1 ÅR SIDEN

Da er det nærmer seg 1 år siden sist jeg reiste til London. Jeg husket kjempe godt  for første gang jeg reiste til England / London var det en stor dag for meg. Jeg har alltid drømmer om og reiser ditt, og i fjor har drømmen mine fullført. Jeg begynte og sparer en del penger og reiste for første gang sammen med forreldre min i fjor Juni. Jeg reiste ditt 2 ganger sammen med de også 2 ganger alene. Jeg begynte og elsker byen allerede og vil alltid reiser tilbake. Nå har jeg endelig sjansen og reiser tilbake ditt igjen. Bilder jeg tok fra i fjor hørst. Har du/ dere vært i London før?

BIG BEN

LONDON EYE

FLYBILLETT TIL LONDON ER BESTILT

Da har jeg bestilt flybillett og hotell til London til nyttår. Jeg skal til England / London igjen sammen med kjæresten min. Dette blir vårt andre ganger som vi feiret nyttår i utlandet og i London sammen og min femte gangen jeg har vært i London. Jippy. Gleder meg veldig til det. I fjor nyttår var jeg veldig skuffet av at vi ikke fikk sett hele London Eye da det var i nyttår men bare halv parten av det. Men i år skal vi får det til og det skal jeg lover dere!! Jeg reiser 29 desember til 1 januar. Det er bare 2 uker igjen til London. Gleder meg !!

 

BILDER FRA LEILIGHETEN I SPANIA

Etter at vi hadde ryddet og vasket etter oss tok jeg disse siste bildene av leiligheten vår. Det er veldig fælt og se på disse bildene igjen fordi jeg ikke lenger bor der og jeg savner det veldig mye. 

Utenfor huset.

Spiser stua.

Stuen.

Utsikten fra balkongen

Kjøkken

Trappen ned til 1 etg.

Rommet mitt

Takterrasse

Appelsin tre.

 

1 DESEMBER 2014

Velkommen til 1 desember alle sammen. I dag er det min 2. dag siden jeg kom tilbake fra Spania. Det er så godt og komme hjem igjen men været her i trondheim er det kjempe kaldt. I går natt kom det litt snø, så det passet akkurat og få snø i 1. desember. Nå føler jeg at julestemningen kommer. I dag har det bare vært stille, og jeg satt meg ned og bygge flere pappi bygninger som jeg kjøpte i Spania. Beklager for uklare bilder. Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits