NORSK POKEMON GO - HOLIDAY / PIKACHU LEVEL 30

Nå har det endelig kommet med en ny oppdatering av POKEMON GO !!! Nå blir det meget lett å finne Pikachu med nisse lue på. I videoen, har jeg endelig fått meg min første DRAGONITE !!! hvor mye CP trur dere jeg får ? Gå å sjekke min video nedi her nu !!  Jeg kommer med ny video av Norsk Pokemon Go hver søndag !!! Så følg godt med min Youtube kanalen.   (  Natthawut95 ) 
 

 

NOSK POKEMON GO I LEVEL 29

God Morgen folkens! Nok en gang har jeg kommet med en ny video av POKEMON GO !!! Nå har jeg kommet snart til Level 29 !!!  Hva får jeg til nye Pokedexen etter evolven trur dere? Gjerne trykket inn på min video og se på det. 

NORSK POKEMON GO EP 2 I DITTO

God kveld til alle lesere og dere Pokemon fans!  I dag har jeg kommet med en ny video av Norsk Pokemon Go Ep 2. Ta en titt. Gjerne deler, likt videoen abonner eller dele videre til dere venner eller familien. Fanget 4  DITTO 

 

NORSK POKEMON GO VIDEO EP.1

Hei folkens ! Denne uken har jeg gjort en spesielt ting som jeg har aldri gjort og ønsket å gjøre det siden jeg var små. Det er å gå ut og filmer meg selv mens jeg spiller POKEMON GO !! Så jeg har bestemte meg å lage min første Ep.1 av Norsk Pokemon Go på min YOUTUBE Channel  i dag !! Nå kan dere se det fra video nede her. Gjerne skriver en kommentar eller hvilken nivå du har kommet i og hvilken pokemoner du har! Tusen hjertelig takk for at dere så på. Ha en fin dag videre. 

 
Les mer i arkivet » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016
gratisdesign av Tonjemt
hits