RUSSEVIDEO 1 ÅR SIDEN

God ettermiddag kjære lesere. I dag var det 1 år siden jeg var svart russ. Jeg husket godt hvordan den dagen var og at jeg har koste meg. Dessverre er jeg ikke russ i år, men jeg har lagt ut en video fra fjor russetiden min. Håper dere likte den. Det er over 3500 som har sett videoen. 

 

MIN RUSS VIDEO

Min Russe video 2013 <3 

RUSS 2014

Gor morgen. I dag tidlig våkner jeg med en fantastisk drøm. Å det var å være rød russ. Jeg er en person som ville og være rødruss men i fjor var jeg dessverre svartruss istenderfor. Men neste år har jeg tenkt og blir rødruss 2014. Altså for å være gøy, uansett går jeg ikke på skole lenger men SO WHAT? Det er jo bare gøy det, ut og fester hver dag, møte nye folk, gjøre gale ting, drikking, fest og mer..!! HVA TENKER DERE TIL DET? JEG MED RØDRUSS 2014 ELER IKKE?

SVART RUSS 2013

5 DAGER IGJEN TIL RUSSEN ER OVER

Det er ikke lenger igjen til det går slutten av russen. For meg så er det ganske trist fordi det er bare en gang i livet likzm og man fester mye og koser seg bare i russe tiden. HVA TENKER DU?
RUSS PÅ MARINEN / VIDEO

Her er en liten video fra Marinen i går. Beklager for dårlig kvalitet og fargerm, det var alt for liten lyst der.  Håper dere koser med videoen. Hva syns dere om video?

       

 

MARINEN - PARTY

Hei kjære lesere og bloggere. I går har jeg ikke blogger så mye for grunn av at jeg var på Marinen og være med andre russer. Det var masse folk og skikkelig artig igår. Jeg har en liten video som jeg skal legger ut her om 1 time.  Hva skal dere  dag?

RUSE KLÆR 2013

RUSSE KÆR.!!! RART MEN EH!!! HVA SYNES DERE?

MITT RUSSE NAVN - BESTEVENN

Dere visste kanskje ikke hva er russe navnet mitt, her skal dere får viter det no! Mitt russe navn er ; BESTEVENN .... uhm!! hvorfor bestevenn? Jeg vet egentlig ikke, men mine venner sa at jeg kan heter det fordi jeg kaller alle for BESTEVENN..... Hehe..   HVA ER DITT RUSSENAVNET?

RUSS - TIVOLI VIDEO

 Her kommer VIDEO !!! fra Tivoli i dag, kos dere.   HVA HAR DERE GJORT I DAG?

                        RUSS VIDEO

Her er min første Russ video, og de viser også hvordan jeg ble dåpet.  Kos dere med videoen, HVA SYNS DERE OM VIDEO?

                  

RUSS DAG 2

Akkurat nå var jeg hjem til min venninne og medto kompiser og ligg over der. Det var sykt bra party i går ass.!!!  Var gøy og møtt noen kjent der på festen.   HVA HAR DERE GJORT I GÅR?

RUSSE SKO

                                 HVILKEN SKO HAR DU?

ENDELIG RUSS 2013

Weehuuuu Da starter RUSSE TIDEN 2013 !!!!!!!!!  Akkurat ferdig med dåpen og nå er jeg i byen med noen venner som skal straks dåpe.!!  Det blir  fest i kveld også.!!! Gleder meg.!!!!  HVA SKAL DERE I DAG? ER DU RUSS?  Video kommer snart!!!! 

RUSS ER SHIT

Først vil jeg si at jeg har ingen peiling på min Russeklær... ikke overhodet vet en gang hvordan jeg skal har på den i riktig måte, har til og med ikke sko som passer!!! WTF? men jeg skal kjøper meg en Converse i morgen, håper den passer meg bedre. Fyyy! jeg gleder meg sykt på Russedåpen i morgen etter skolen :D    ER DU OGSÅ RUSS I ÅR OG HVILKEN FARGE?

HOT OR NOT

Jeg har tenkt og kjøpte meg denne jakke, hva syns dere om det?  Passer det på meg?

I WAS THERE

God Kveld. Jeg kjeder meg veldig idag, har ingenting og gjøre så derfor har jeg redigert noe gamle bilder fra ferieturen. Her står jeg i Thailans største bygning som heter Baiyoke Sky Hotel. Den er høyt rundt 304- 314 menter høyt tror jeg.  Hva syns dere om bildene?


I UNDERWATER

 Hei. Her er bilder da jeg var i underwater i Pattaya. Jeg var med min familien og det var super koselig tur.   Har dere vært i Underwater?INNKJØP

HVA SYNS DERE?

MITT RUSSEKORT 2013

Her er ser dere hvem det er! Ja det er meg. Hva dette er for noe? jo, det er min Russekort for 2013. Jeg syns bilde var alt for lys og bilde ser ekstrem rød/oransje ut, men er fornøyd med det likevell.    Hva syns dere om mitt Russekort?

RUSSE TINGENE

Her er de tingene jeg har bestilt, egenlig det skulle ha hvert mer men hadde nok ikke råd til det. Jeg liker ikke lua så mye fordi jeg passer aldri med det. Hva syns du?
 

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits