SOUTH KOREA DAY 5 LAST DAY

Siste video fra Sør-Korea dag 5 er her.!!!  Nå går det mot slutten for meg i Sør korea, se gjerne hvordan det gikk og hva gjorde jeg i siste dagen i sør korea. Det er helt sykt og har reiste ditt alene og MÅ absolutt komme tilbake  ( Snart igjen )  

SOUTH KOREA DAY 4 VIDEO - JYP ENTERTAINMENT

Herregud endelig er video South Korea day 4 er lagt ut på Youtube og bloggen. Det skulle egentlig har gjort det for ca. 4 måned siden men jeg hadde ikke tid til det og pluss at jeg hadde problemmet med og logge meg inn på min Youtube bruker. Jeg må bare beklager for det. Men kom tilbake til temaet. Det var ca. 6 måneder siden sist jeg reist til Sør Korea for første gang alene. Jeg hadde lagt flere videoer tidligere både south korea day 1, 2 og 3. Denne video er veldig viktig for meg, fordi jeg va til JYP, SM og CUBE entertainment, koreanske K-POP. Som dere vet at koreanske pop musikk er veldig populært verden rundt. Jeg fikk møtt og sett flere av K-POP sjerner. Som foreksempel, 2PM, 2AM; 4Miniutes, Got7 og mer. Det var min beste opplevelser av hele reisen kan jeg tenkte meg det. Jeg fikk også blitt kjent med en thai dame som fikk meg til og være med henne i over 7 timer sammen. Hun heter Ay og er 20 år men ser veldig ung ut. Håper dere liker videoen.  Har du vært til Sør-Korea?

SOUTH KOREA DAY 3. VIDEO

 God kveld. Beklager for at jeg har ikke lagt ut video av South Korea Day 3 før nå. Veldig opptatt i de siste. Beklager også at jeg ikke vært ferdig med video fra SPANIA. Kommer i neste uke.

TIVOLI IGJEN - BENIDORM

I dag var vi på jobben for første dagen i Vistamar.  Deretter dro vi til Bernidorm på tivoliet der vi har vært i går. Vi fikk en til gratis billett til tivolien. Så dagen i dag har vi bare koste oss med varmen, sol og tivoliet. I morgen skal vi alle 3 jobber på seinvakt. I morgen skal vi til STRANDEN nær leiligheta våres. Gleder meg.!!! SOUTH KOREA DAY 2. VIDEO

Denne videoen viser hvor i Seoul jeg var fra 2 dagen. Først var jeg i gata butikk i Insadong og der var jeg til et fotoshoot med Koreanske Tradisjon klær. Deretter var jeg til Gyongbokgung Palace og Namsan Tower ( N Tower ). Jeg var helt utslitt etter og ha gått i 12 timer. Se gjerne videoen !!!   Neste Video av South Korea Day 3. kommer i morgen.  SOUTH KOREA DAY 1 - VIDEO

For akkurat en måned siden var jeg i Sør-Korea på ferie i 5 dager. Og jeg har tenkt og lage video fra hverdag. Her er en video fra første dagen. Her er et bilde av meg med koreanske tradisjon klær ( hanbok )  Det kommer flere video etterhvert.  Dere må gjerne følg med videre ;)  

 
Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits