MAY

.

NEW YEAR

.

WHERE TO TRAVEL NEXT?

Hei. I kveld få jeg seriøst ikke til å sove! Ingen anelsen hvorfor, men i hodet mitt tenke jeg veldig mye om hvor jeg kunnet ha reise til denne nyttår. Usikker på hvor jeg vil, selvfølgelig vil jeg jo vekk i fra kalde Norge. Tenkte kanskje til Asia, men der reiser jeg jo hvert sommeren. Da må det enten Australia, Amerika eller Afrika. Hvor ville dere ha dratt på ferie og feiret nyttår 2017? Hvilken by eller land og hvorfor vil dere ditt?  Gjerne skriver en liten kommentar? 

COMING SOON

....TIK TOK TIK TOK.

Winter Wonderland

Coming soon

.

.

BESTÅTT FAGPRØVEN - HELSEFAGARBEIDER

.

17 MAI 2015

Gratulerer med dagen Norge ??

Ieis

Usud

10 ÅR SIDEN SIST - TSUNAMIEN

Coming soon

TUR TIL TAUTRA

 

 

19 ÅRS BURSDAG

Coming soon

17 MAI 2014

Gratulerer med dagen Norge og gratulerer til dere alle. I dag har det skjedd så mange ting i 17 Mai hos meg. Først var jeg hjem fra Clara og skiftet klær, også dro jeg og Eirik til der Clara jobber og der fikk vi oss GRATIS sushi. Yummy. Deretter var vi en tur ut og koste oss med softis og mens vi ser også på toget. Vi var en tur på den nærmeste tivolien som ligger nært Trondheim Torg. Der var vi på Tornadoen og kaffe koppen 2 ganger, men det var ikke noe spesielt så dro vi på den andre større tivolien at med øya / Ila. 

HADE BRA MARS

TRØTT GUTT

SNAPCHAT

STARBUCKS & LOUIS VUITTON

STARBUCKS

PAKKE FRA THAILAND

I dag har vi fått en stor pakke fra Thailand. Tante min som bor i nord Thailand hadde sendt oss denne gigantisk pakke til oss for 4 dager siden. Det er bare mat og alt som mamma hadde bestilte. THAI MAT I KVELD
MISS THAT DAY

THAI MAT

MY MOTHER

 

DARK SKY

 

THE SKY

KOmmer senere

SLITSOMT DAG

GOSSIP GIRL - Ed Westwick and Leighton Meester In SIAM CENTER BANGKOK

 

Hva synes dere?

nytt design

Tenkte det var nødvendig med nytt design nå, ettersom det jeg hadde var "utbrukt". Designet er egentlig ganske enkelt og har heller ingen header. Men forandring skader jo ikke.  Hva synes du om det nye designet mitt?


birthday work

Hei lesere! La meg fortelle dere noe. Clara fylte hele 17 år i uken som var, og gjett hva!? Jeg og noen flere hadde planer om å gi henne en liten overaskelse. Så her sitter vi på Friday's, nyter en herlig middag sammen og koser oss masse.
Ha det fint resten av kvelden! Bilder fra dagen kommer under.


liker du denne musikken?

Les mer i arkivet » Mai 2017 » April 2017 » Mars 2017
legg meg til som venn

Mitt navn er Natthawut. Jeg er en 18, snart 19 år gammel gutt fra Trondheim i Sør- Trøndelag. Lever min hverdag som stolt homofil samt eier av denne bloggen. Ta en titt da vell, chio!Min bloggperiodegratisdesign av Tonjemt
hits