17 MAI VIDEO

Her kommer en video fra 17 Mai 2014, Norges bursdag. Håper dere likte den.

VIDEO

God kveld.! Først må jeg bare si at denne Video har jeg lagt ut før! Mange lurte kanskje hvorfor legger jeg ut enda en gang til !! Jo, det er fordi min forrige Vlog Ep.3 den kan ser men uten lyd !! og det betyr at dere kan bare ser på video men hører ikke noe ting. Ikke engang sangen og heller ikke stemmen min. Hadde et eller annet problem med det. Men nå har jeg lagt ut en NY Vlog Ep.3, men den er helt samme som den sist men bare med lyd. Kos dere.

NY VIDEO VLOG EP.5

Ny video !!   Vlog Ep.5  reiser til Sverige. 

VLOG Ep.4 TALLEST BUILDING IN LONDON

Finely Last Video The Boyfriend Trip to Londo Ep.4 is Out.!  Etter nesten 6 / 7 timer laster ned.  Håper dere stor fornøyd med videoen! 

VLOG Ep.3 M&M´s World London

VIKTIG BESKJED!!  De som ser på VLOG Ep. 3 må bare ser fra PC, Mac eller datasmaskinen men ikke IPAD, MOBIL. Det har skjed et eller annet problem med lyden, så de som ser video fra Mobil kan ikke hører noe ting fra Ep.3 men Ep.1 og 2 det går bra. Bare at dere vet det. Her kommer enda en Vlog Ep.3 i kveld. Ikke minst i morgen er det siste Episode 4 og the last video of the BOYFRIND TRIP TO LONDON. Håper mange av dere gleder seg til Ep.4 :)  Kos dere med Ep.3 nå.

Forteller meg hva dere synest om min video? 

Her er noen bilder av meg etter har besøkt M&M´s World.

VLOG Ep.2 NEW YEAR 2014

Deilig med å blir ferdig med Vlog Ep.2.  Har holdt på med siden i går og til no, nei det er ikke lett assa. Det tar så mye tid til å blir ferdig, må først redigert alle video på nytt, setter på musikken og laster ned videoen til Youtube og det tar minst 2-3 timer for å blir ferdig. Sykt! Men nå er jeg ferdig. Håper dere likte min VLOG VIDEO. EP.3 kommer i morgen.

 

VLOG Ep.1 Before New Year

Endelig ferdig med min VLOG  EP.1  Og i dag kveld kommer det enda EP. 2, håper mange av dere vil følge meg videre. Hvis dere likte min video, kommetere hva dere synest om min første Vlog og hva jeg kunne ha gjort annelerdes.?


EP. 2 Coming soon.

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits